• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu işi bir çözelim...

Cok özür dileyerek ve haddim olmayarak bişey soracağım, gerçekten beni ilgilendirmez ama işyerinde cok isteyen var demişsin bana bu durum çok ilginç geldi, biliyorum bekaret belki çoğu insan için sorun değil ama senin gecen kan lekesini nasıl çıkaracağım konun vardı, tabiki haddim değil ama bu kadar kolay mı senin için. Yani madem nişanlını sevmiyordun neden özel şeyler yaşadın, gerçekten şaşırdım bu kadar rahat başkasına aklının Kaymasına , bu kadar kolay mı başkasını bulmak, bilemedim senin hayatın tabi. Annen bunu bilmiyor ki kolayca nişanlını yeriyor, neyse hakkında hayırlısı olsun ne diyim, sadece bu tavrına şaşırdım kusura bakma
Tabikide haddin değil benim konumla o konunun bağlantısı nedir ? Seni ne ilgilendirir milleti ne ilgilendirir merakını gidereyim bari evet kolay bütün evlenenler bakire mi tüm erkekler bakir mi annem bunu bilse ne bilmese ne 24 yaşında yetişkin insanım ve bilse de değişen bişey olmayacak kaldı ki Benimle görüşmek isteyenler onu dert edecekse görüşmemekte bir seçenek değil mi ?

Tabikide haddin değil benim konumla o konunun bağlantısı nedir ? Seni ne ilgilendirir milleti ne ilgilendirir merakını gidereyim bari evet kolay bütün evlenenler bakire mi tüm erkekler bakir mi annem bunu bilse ne bilmese ne 24 yaşında yetişkin insanım ve bilse de değişen bişey olmayacak kaldı ki Benimle görüşmek isteyenler onu dert edecekse görüşmemekte bir seçenek değil mi ?
Hayır yanlış anlama seni kınamıyorum, nişanlını sevme konusundaki kafa karışıklığına anlam veremedim, yoksa sen bilirsin, zaten dedim de

Aşk yok
Sevgi saygı tartışılır
Ayrılın
Psikologada gitmeyi unutmayın

kızlar günlerdir aklımı kurcalayan sorunlarım var aslında öncesinde böyle Bişey yoktu ama yıllık izinde ailemin yanındayım burda başladı sorunlar Eylül'de söz nişan olcak seneye ağustos ta da evlilik olacaktı dört yıllık görüştüğüm kişiyle aslında bundan bir yıl öncesinde olacaktı evlilik benm Mother yüzünden sorun çıktı benimkile tartıştılar sonra iş uzadı benim Sevgili ailesi ile aradı açıldı ama biz devam ettik ayrılmadık sonra tekrar evlenmeye karar verdik biz evlenince farklı bir ilde yaşayacağız hem mecburiyetten hemde benimki çok içli dışlı olmak istemiyor 3.kişilerinn evliliği karıştırdığı görüşünde ve çok vıcık vıcık bir aile ilişkisi istemiyor iki taraf içinde ayrıca benim arkadaslarımlada çok görüşmemi istemiyor ben de biraz kıskançlık var birinde bir şey oldumu bu yüzden kavga çıkarıyorum neden ben de Yok gibisinden sonra kendisi de kıskanç giyim kuşam herşeye karışır niye ona baktın buna baktın ve çapkınlık Yok bu durumu seviyorum ve güveniyorum Da bir yandan da çok disiplinli bense rahat burda bir uyuşmazlık oluyor tutumlu Da bense eli açık neyse asıl konum annem sürekli başkası ile evlen daha iyileri var evlenince başka yerde gitmezsin burda kalırsın bizden ayrılmazsın deyip duruyor kardeşlerim de öyle kendi yaşında birisini bul diyorlar aramızda 6 yaş var çok ta değill çalıştığım yerdede isteyen kişiler var kafam çok karıştı ayrılmayı düşünüyorum sonra vicdan yapıyorum bu durumda ne yapmayalım siz ne yaparsınız
Önce şu haset mevzusundan bir uzman yardımı al sonra da ayrıl o boyfriendinden (Mother e ithafen) ..

Bu kıskançlık sende oldukça multi milyonerle evlensen, adamın ocağı söner, iflasa sürüklersin. .

Dört yıllık bir yaşanmışlık var ortada alışmışsınız birbirinize. Bütün erkekler bir şekilde kısıtlıyor karşı cinsle arkadaşlığı haklı da olabilirler. Gördüğünü isteme olayı da bence nereye giderseniz gidin devam eder çünkü orda da birileri var sonuçta. Belki de erkek arkadaşınızın iyi özelliklerini yazmadınız bu kafa karışıklığı yüzünden . Buradaki bayanların çoğu evli galiba genelde mantık açısından bakıyorlar kalp ne diyor o da var ? Bunu da düşünün derim. Lütfen beyfendinin iyi yönlerini de yazın.Bende ayrıldım şu an mutlu muyum bilemiyorum. Daha iyisi hep vardır daha yakışıklısı daha kariyerlisi zengini...

Benim tuvalete ettiğim şeyi bile kıskanıp 'neden ben etmedim' diyecek bir kadın var çevremde ve ondan nefret ediyorum..
sizin gibi insanlardan herkes nefret ediyor. İnşallah evlendiğiniz insanın yengesi kızkardeşi falan olmaz yoksa belli ki sizden çekecekleri var..
kendinizi değiştirin şaka gibi ya!

Dört yıllık bir yaşanmışlık var ortada alışmışsınız birbirinize. Bütün erkekler bir şekilde kısıtlıyor karşı cinsle arkadaşlığı haklı da olabilirler. Gördüğünü isteme olayı da bence nereye giderseniz gidin devam eder çünkü orda da birileri var sonuçta. Belki de erkek arkadaşınızın iyi özelliklerini yazmadınız bu kafa karışıklığı yüzünden . Buradaki bayanların çoğu evli galiba genelde mantık açısından bakıyorlar kalp ne diyor o da var ? Bunu da düşünün derim. Lütfen beyfendinin iyi yönlerini de yazın.Bende ayrıldım şu an mutlu muyum bilemiyorum. Daha iyisi hep vardır daha yakışıklısı daha kariyerlisi zengini...
Yani kalbim istemese devam etmezdim seviyorum vicdanını merhametini sevdiğim özellikleri de çok ayrıca görüşmemi istemediği kişiler bana zararı olan kişilerdi

Benim tuvalete ettiğim şeyi bile kıskanıp 'neden ben etmedim' diyecek bir kadın var çevremde ve ondan nefret ediyorum..
sizin gibi insanlardan herkes nefret ediyor. İnşallah evlendiğiniz insanın yengesi kızkardeşi falan olmaz yoksa belli ki sizden çekecekleri var..
kendinizi değiştirin şaka gibi ya!
Neden bu kadar abarttınız anlamadım sıkıntınız var galiba birisiyle

sizi yermeden yargılamadan merak etmiş sormuş hayırdır ? Kelek kesen misin ? Gayet kibar bı dille sormuş üstelik valla çok iticisiniz.

Neden bu kadar abarttınız anlamadım sıkıntınız var galiba birisiyle
Olduğunu yazdım, sizin gibi olanlar sıkıntı işte tamamen. Herkesin aldığını alırlar, kopyalarlar milletin aldığı şeylerin çok afedersiniz içine ederler.
Bu huyunuzu törpüleyin zira tamamen çevreye zarar ve zaten yanınızda kimse olmaz.

Back
X