su kayınvalıdelerı anlamıyorum!!!

gzmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
208
1
26
İstanbul
Dün eşimin kuzenı nişanlısı ve onların annelerı kv. geldıler bizde gittik onlara daha önceden eşim kuzenıyle konusmustu düğün için damatlık falan alcaklarmış bizde buraya gelin burdan alırız demiştik onlar tekırdagda oturuyor biz istanbulda hem daha cok cesıt vardır hemde kız istanbulu hıç gezmemıs kuzende bıraz odun evlendıkten sonra kızı hayatta gezdırmez dıye gelın dedık geldıler daha evden çıkmadan o kv.ler olcaklar kızı aralarına almıslar kapalı kız yok etegın kısa olmus yok ustune pardesu gıy falan diye sıkıstırıyorlar bastan moralını bozdular kızın sonra çıktık dısarıya saat daha 3 olmadan nerdesınız hadı gelın demeye basladılar eşim gelmıycez diyince kesın bır sekılde 1 saat sonra annennen hastalandı hastaneye götürcez gelın dedıler eşim ınanmadı tabıı gezıyoruz ama sınırlendı huzurumuz kactı gerıldık kız huzursuz oldu bırseyde dıyemıyor gezmekte ıstıyor neyse eşim artık dayanamadı kızın babasını ben kapınıza kadar getırcem kızını ama gec saatte bırsey olurmu dedı adam olur dedı ama o kv.ler varya bizi arıyolar kızın babası kızıyo dıye esım en sonunda açtı agzını yumdu gözünü ondan sonra anca sustular ayy ne oluyosa yanı gezseler anlamıyorum kı zaten 1 ayda tanımadıgı birine vermısler kızı bıde bırlıkte zaman gecırmelerıne ızın vermıyorlar ben kafayı yerdım direk bana yapılsa gerci bizde nasıbımızı aldık gunumuz rezıl oldu... tüm kv. bizden uzak olsunlarda nereye yakın olurlarsa olsunlar....

Kıskanç kayınvalideler ıyyyyy

Her kayınvalideyi aynı kefeye koymamak gerekir.
Bu kızcağızın kayınvalidesi kızı eve kapatmak istiyor galiba..
Benim kayınvalidem de tam tersidir mesela.
Çıkın gezin çocuğu bana bırakın da rahat gezin der hatta.

aynen oyle zaten kızın nısanlısı tam bır odun adım gıbı emınımkı evlendıkten sonra 40 yıl gezdırmese kızı aklına gelmez kv.desi tam onu ıstıyor zaten..

Herşey istediği gibi olur inşallah o arkadaşın..
Pek sanmıyorum ama :44:

Biraz sessiz birisi sanırım, öyle bir izlenim oldu

sessız degıl ama görücü usulu oldu ve dedıgım gıbı 1 ay olmadı daha nısanlanalı tanısmalarıda nısandan 2 hafta önceydı bukadar kısa suredır tanıdıgı ınsanlarda karsı gelmek ıstemıyor zanettıgım kadarıyla tabı bıde yenı gelın yaa nasıl karsı gelsın ıyyy saçma seyler ya kıza yazık ben asla görücü usulu evlenmezdım allahtan kocacımla bulduk bırbırımızıde böyle sacma aıle muhabetlerıyle ugrasmadım

iyiki sen varsın :) yapıcak bişe yok ozaman onlar öyle yaptıkça sen kzın yanında olucaksın:) allah sabır versin

Hep söylüyorum bende, görücü usulü evlenmek hiç bana göre değildi, çok şükür isteyerek evlendim aynen..
Yani evet laf edemez, ama onu k.k'ne üye yapablirsin
Hoş üye olursa kesin nişanı atar

Tipik kayınvalide işleri işte ama eşinin alnından öpmek lazım valla tebrik ederimmmm

Hep söylüyorum bende, görücü usulü evlenmek hiç bana göre değildi, çok şükür isteyerek evlendim aynen..
Yani evet laf edemez, ama onu k.k'ne üye yapablirsin
Hoş üye olursa kesin nişanı atar

:) kıza nişan attırmıyalım ama keske kk gibi odunları yontma kulubu olsada onları biraz yontsak:)

İnşallah kuzenin bir iki huy kapar eşinden de dengeyi sağlar yoksa kıza üzülürüm valla.

ben olsam yolardım o kaynananın saçlarını

hangi kaynana okuyorsa bunu, söyleyim madem böyle pislik yapacaksınız evlendirmeyin oğullarınızı gelinin de günahına girmeyin.

koskocaman kadınların utanmadan arlanmadan hastalık gibi ciddi bir meseleyi yalan konusu yapacak cesaretı nereden aldıklarını hiç bilmiyorum

ya ayılır bayılırlar ya tansıyonları fırlar ya da bır yerlerıne bırşey olur

Allah gerçekten verecek o zaman görecekler asıl

bu kadınlar aciz ve kendini küçük düşürmekten rahatsız olmayan kadınlar

yalandan yat yatağa ay hastayım ölüyorum peh...

işin ilginci erkek analarının kanepeye doğru bayılmaları falan ne kadar enteresan kız annesı kızına gel bayılıyorum demez

bu tansıyon falan bı araştırma yapılsa erkek çocuk sahıbı annelerde tavan yapmıştır kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…