su kayınvalıdelerı anlamıyorum!!!

Kızın annesi olsa anlıycamda erkegin annesinin gezmesine karismasi biraz tuhaf.Benim kv geldi aklıma biz nişanlıyken annem pek istemiyordu çıkıp gezmemi kv resmen anneme yalvarıyordu.Biz cıktıkça oğlu mutlu oluyordu onu görünce o da mutlu oluyordu.Hala da karışmaz birşeyimize.Allah dağına göre kar veriyor demek ki karişsaydi ben böyle sessiz kalmazdim sorun olurdu.Sanki oğlu bekarken dışarı çıktığında böyle arayıp soruyormuydu acaba bu kayinvalide?

benım kv hala öle 10 senelik evliyim kadın hala dışarıya çıkınca napçanı şaşırıyo nasıl kavga edıcenı

Kv lerin ne yapmak istediklerini kim anlıyor ki arkadaşım.
Kızı köle edecek kendine belli.
Aynı evde de yaşayacaklarmış.
Yazık valla acıdım kıza.
Görünen köy bu evlilik.
Allah yardımcısı olsun , inşallah yanılırız.

nasıl ınsanlar var su hayattaa allahımm sen akıl fıkır ver..sessız bırınebenzıyor kızz.. bole gıderse kotu gunler onu beklıyor haberı ola..

kesinlıkle gercek birsey olsa bu sefer insan tereddütte kalır acaba busefer kı gercek mı dıye ne var beklesen evde sankı kız oglunu kacırcak degıl ya bırak bı rahat olsunlar...

benım kv.de bır sey demez diyemez gezin der ama icten içe kuduruyor yanı nekadar birsey demeselerde hepsı olmasada çogu kıskanıyor ogullarını..

merak ettim siz eve gidince nene hastamıydı?

degildi gayette saglıklıydı yanı yalandı hastalık hem gercekten hasta olsa bizim gelmemızı mı beklıycelerdı evde bitane daha araba vardı öyle birssey olsa en azından bana diger arabanın anahtarını sorardı yanı salak olan bırı bıle anlardı yalan oldugunu..

aynen öyle gelın=hizmetcı gıbı gelıyor onlara
inş yanılırız yeter kı mutlu olsunlar herkez mutlu bır evlılıgı hak edıyor..

Son cümle olayı bitirmiş

Tüm kayınvalideler ne demek ? Sizin anneniz neci..

benım annemde dahıl ben kendı aılemınde evıme karısmasını ıstemem özellıkle annemın
bız sevlıyken annem ne cektırdı eşime gelınıne nasıl kv olur bilemiyorum ozamana daha cok var ama benım eşime karsı tam bır cadı yanı benım annemde içlerınde o tum kv.lerın

siz iyi olduğunu görünce bi yorum yaptınızmı... ammada meraaklıyım :))

.................................

Son düzenleme:
benim kayınvalidem balayımın 2.günü "eve dönün" diye tutturdu.. neymiş ; görümcemin kayınvalidesi evimi görmek istiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…