su kayınvalıdelerı anlamıyorum!!!

benim kayınvalidem balayımın 2.günü "eve dönün" diye tutturdu.. neymiş ; görümcemin kayınvalidesi evimi görmek istiyormuş

yok artık ya
ama normaldir kaynana diyince orada durmak lazım
umarın dönmediniz?

benim kayınvalidem balayımın 2.günü "eve dönün" diye tutturdu.. neymiş ; görümcemin kayınvalidesi evimi görmek istiyormuş

Bir yarışma programının sunucusu programda bizzat anlattı, bekarken evden çıktığımda nereye gittiğimi bile sormazdı annem, ne zaman nişanlandım, kapıya kadar uğurlar oldu dedi :)

Erkeğin farketmesi! asıl önemli nokta bu...

Kayınvalideler bazen o kadar çizmeyi aşıyor ki, oğlunun anne dur! demesi gerekiyor bir yerde. Yaşını başını almış bir insan, "anneanne rahatsızlandı" gibi önemli bir konuda nasıl yalan söyler, bunu nasıl kendine yakıştırır doğrusu anlamak güç... Ayrıca kızın babasından izin alınmasına rağmen babası kızıyor demişler yanlış anlamadıysam ki yalana girer bu, ayıp...

Konu sahibinin eşini ayrıca tebrik ediyorum :)

benım kv hala öle 10 senelik evliyim kadın hala dışarıya çıkınca napçanı şaşırıyo nasıl kavga edıcenı

aynı beni kv biz dışarı çıkınca şaşırıyo oğlına da niye çıkıyonuz diyemez ban hiç diyemez kendimi ezdirmiyorum ilk günler baktım kadın beni gelin değil köle olarak görüyo ben şuraya gidiyorum sen eve bak bide üst katımda oturuyo yok ya dedim yemezler sonra bi gün öbür oğluna gidecek bize çık mutfakta bulaşık var onları hallet babana(kayınpedere) yani da yemek ver bende işim var benim evde yukarı çıkamam dedim yemek yapar babamı buraya çağırırım dedim bide çalışıyorum oda aynı yerde çalışıyoruz ooo kıyamet koptu ben seni böyle bilmezdim bana söylemişlerdi senin böyle olduğunu da bi ton mevzu şuan bile konuşmuyoruz oğlumu elimden aldın buraya hiç gelmiyo deyip duruyo o kadar kıskanç ki her pazar zır zız telefonlarımızı arıyo yukarı kahvaltıya gelin diye bizde çıkmıyoruz bu kez kapıya birini gönderiyo yine çıkmayınca gördüğü zaman ben size şunları hazırladım da gelmediniz de ne var eve masraf et meseniz birlikte yiyip içsek de bi ton şey ya lafını veriyorum ama çok sinirleniyorum...

benim kayınvalide düğünün ertesi günü gidip bi bakayım nasıllar diye tutturmuş kaynım bağırıp çağırmış sen ne saçmalıyorsun diye bu kada yani düşünün haftasonu olunca oğlum istediğin bişey var mı yapayım sanki ben yemek yapamıyorum biz nişanlıyken gezip tozup oğlunu aç bırakırdı ben gidip yemek yapardım eşime şimdi kıymete bindi yok işte kilo almışsın evlendinde yok dişlerin beyazlamış yok annenin yanına gelmez oldun yok şu yemeği oğlum yemez ben yapıyorum yiyo diyorum kuduruyo bi sürü şey allahtan eşim böyle annesini pohpohlamaz soğuktur böyle öpüp koklamaz oda o yüzden bana karışamıyo fazla söyleniyo laf sokuyo arkamdam herkese dedikodumu yapıyo daha iki aylık evliyim yani düşünün çok sinirleniyorum çokk....

yok artık başka zaman mı kalmamıs evı görmek için ayrıca balayında olmasanız bıle 2.gün eve mısafır mı gelırmıs..

Son düzenleme:

:)tesekkurler eşim adına:)yalan tabıkıde ve okadar komık duruma düsüyorlar kı haberlerı yok..

geç kalmıs gece gelıp baksaymıs ogulcuguna bari:)

hafta sonu kv de geliyor yeni aldığım evimi görmek için. 5 yıldır görüşmüyorduk, ne kadar rahattım.

şimdiden hafta sonu stresi sardı hamile hamile :26:

hafta sonu kv de geliyor yeni aldığım evimi görmek için. 5 yıldır görüşmüyorduk, ne kadar rahattım.

şimdiden hafta sonu stresi sardı hamile hamile :26:

sen stres yapma..neden küssünüz bilmiyorum ama belkı gelınce gene küsereler sende bi 5 sene daha rahat edersin:)

ben de 8 aylık evliyim ıyyyyyyyy kv de nin saçma sapan hareketlerinden bıktım. evliliğimin ilk aylarında sürekli bizdelerdi ya da biz onlarda her gece ama ,ben içten içe sinir oluyordum. çok fazla yemek yapmayı bilmiyordum ilk aylarda onu bahane ediyordu oğluna ve sürekli çağırıyordu ama insanlık yapmak adına değil laf sokmak adına benim yapamadığımı hissettirecek ya... en son ben de olay şöyle koptu. bi gün bize kv ve eşimin halası ve halasının kızı kahvaltıya geldiler biz de yaklaşık 1 buçuk aylık evliyiz süper bi kahvaltı masası hazırladım ama herşey var ben bile inanamadım kendime başladık kahvaltıya ordan burdan nasıl getirdiyse konuyu eşimin biraz geç kalkmasına getirdi ofisi bazen 10 00 gibi açıyor ona sinir olmuş içten içe sinsi... söylendi söylendi eşimde karşılık veriyor ve saygısız kv bunu evime ilk defa gelen insanların önünde yapıyor en son dediği cümle hiç karışmamama rağmen bana dokununca yine cevap vermeyerek kafamda çoğu şeyi bitirdim kadınla ilgili ... eşime dönüp herkes kocasına sarılıp uyumak ister ama senin erken kalkman lazım bak kız kardeşin senden küçük sorumluluğunu biliyor işine sabahın 8 inde gidiyor demez mi suratına o anda omlet tavasını yapıştırmak istedim. ben de netten bir sürü yemek tarifi buldum hergün birini denedim hepsi birbirinden güzel oldu şimdi çok güzel yemek yapıyorum ve kv nin yüzünü olabildiğince az görmek için elimden geleni yapıyorum ben de hamileyim şimdi ama oğlum olursa yemin ettim böyle uyuz bi kv olmayacağım

:) kıskanclıktan nasıl laf sokup huzursuzluk yaratcakalrını bilmiyorlar.. sen en ıyısını yapmıssın hem nezamana kadar yemek konusunda onlara gitcektın kötüde olsa sonradan zaten güzellesırdi yemeklerın hem evlı odugunuzu anlayın ayrı kalında kvden

gerçekten çok kıskanıyorlar oğullarını:) anne ayrı eş ayrı bu ayrımı yapamadıkları için hazmedemiyorlar şimdide kızının yanına taşında kv yani onun olduğu şehre gitti kızı da hamile çünkü, umarım önümüzdeki 10 yıl gelmez

Evet arkadaslar, maalesef kayinvalide hikayelerini anlatmakla bitiremeyecegiz. Ogullarina herseyi yaptırtabiliyorlar. Dikkat ettim kizcocugu olmayan kaynanalar daha merhametsiz. 2 yillik evliyim. İlk baslarda tanıyamıyorsun, anlayamıyorsun.Insanları cok iyi tanidigimi söylememe karşın kaynanamı daha yeni tanıdım. Daha doğrusu anlamlandıramıyordum. Anne ve babamı düşünüyordum. Bekarken suratım asıldığında annem ve babam panik olurlardı. Ama kaynanam duygu sömürüsü yapıyor. Oğlunun üzülmesi umurunda değil. Birkaç kez oğlunun, eşimin, cok hassas olduğunu söyledim ama kadının umurunda değil. Herşeyin kontrollünün altında olmasını ister. ve bu kontrolü gidip gelerek yapmıyor, uzaktan uzaktan eşimi işleyerek. Ama şimdi aklım başıma geldi diyebiliriz. Mümkün olduğunca kaynanamın önerdiği programı yapmamaya çalışıyorum, eşimin pek hoşuna gitmiyor ama sakin sakin güler yüzlü konuyu açmadan kendime başka program yaratarak geçiştiriyorum. iyi kaynana yok, emin olun bundan, bugüne kadar bir tane dışında. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…