sağol cnm sanada gecmis olsun, allah tekrarını göstermesin... Benim ilk hamileliğimdi. Doktor 3ay korunma süresi verdi,ama ben bu süreyi biraz daha uzatabilirim ama yine de Allah bilir tabi, cünkü nedenini tam anlamıyla aarastırmak istiyorum,korkularımı atıp öyle hamile olmak istiyorum,aynı seyleri yasamktan korkuyorum cünkü, sürekli kanamam vardı... Ayrıca normal doğum seklinde oldu düşüğüm,suni sancı verildi,6saat sancı cektim ve cıldırtan bi sancıydı... Onun da korkusu var tabi... Hepsini atlatıp öyle düşünüyorum... Dediğin gibi sıkıldığım zaaman aglıorum içime atmıyorum ama etrafıma hiç yansıt,ıyorum. Ama bi bebek,bi hamile gördüğümde içim yanıyo... Bu arada ben manisa turgutludayım,izmire de yakınım bu civarda biidiğiniz iyi bi doktor var mı?
canım bende aynı şekilde suni sancıyla doğum yaptım.1 hafta sonra parça kaldı diye kürtaj oldum.o yaşadığın olaylar çok korkunç geliyor.ama kırkın çıktıktan rahmin kendini toparladıktan sonra onları unutuyorsun..ama hamile gördüğündeki iç yanman hep devam edio.şimdi ben şu kadar olacaktımlarla devam edip.doğsaydı bu kadar olacaklılarda sürüyor işte.benim bir arkadaşım izmirde bebeğini kaybetmiş.buradantanıştık halada görüşüyoruz.face den de görüşüyorum onunla.bu gün yazdım doktorunun adını öğrenmek için.o söyleyince bende sana yazarım.
onun şimdi bebeği var.ikinci bebeği sağlıklı olarak sorunsuz dünyaya geldi maşallah :)))
darısı başımıza.Allah isteyen herkese sorunsuz sağlıklı bebekler versin inşallah.
tamam cnm gercekten iyi bir doktora ihtiyacım var,kanamam hala devam ediyo,dün yoğun bi şekilde,hatta sancılı olarak geldi. Bugün az geliyo anlamadım,doktor normal dedi ama bilmiyorum ya,kürtajdan sonra az gelirmiş dlyolar,ben kürtajda oldum doğumdan sonra... 20gün oldu gecemedi. Beklicez bakalım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
Burhan Şeker devlet hastanesindeydi.O zaman muayenehanesi vardı.Şimdi özel hastanede.Sonda Cihangir Ay'a gittim.Doğumu o yaptırdı.Cihangir Bey iyi ama çok kalabalık oluyor.Sein doktorun kim canım?
benim doktorum istanbuldaydı suyum gelince ilk ona gitmiştim antibiyotik verip eve göndermişti.biz başka doktora gidelim dedik bende burhan şekere gittim farkısz bişey söylememişti 2 gün sonra bebeğimi normal yolla doğum yaptım
Canim ben 21+2 de kaybettim rahim boyunu hep olcuyordu hep normal cikiyordu ama benim ilk oglum da 34+5 te dogdu ve onun dogumundan sonra doktor ikinci gebelikte dikis gerekebilir diye not almisti ben ikincide dr degistirdim ve ikiciyi takip eden doktora boyle boyle bir durum var diye soyledim hep kanama ile gittigimde dikis atacaki ama enfeksiyon cikti olmadicanım önceden bilinmiyordu rahim ağzı yetmezliğin.kaçıncı ayda kaybettin bebeğini.benim eşim hep istedi.hep moral verdi.yine olacak diye.umarım senin eşinde yakında ister.eşinin desteği çok önemli çünkü.
umarım en kısa zamanda hamiş kalırız.
herkese merhaba...
bende 22+3 haftalık kızımı suyumun gelmesi nedeniyle erken doğumla kaybettim.
ardından kürtaj oldum...
3 ay korunma sürem doldu...
geçen ay korunmadık ama bebeğim gelmedi...
inşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz..
allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsiin..
gerçekten çok zor...
yaşasaydı doğumuma çok az kalmıştı..
allahım nasip etrmediii..
Canim ben 21+2 de kaybettim rahim boyunu hep olcuyordu hep normal cikiyordu ama benim ilk oglum da 34+5 te dogdu ve onun dogumundan sonra doktor ikinci gebelikte dikis gerekebilir diye not almisti ben ikincide dr degistirdim ve ikiciyi takip eden doktora boyle boyle bir durum var diye soyledim hep kanama ile gittigimde dikis atacaki ama enfeksiyon cikti olmadi
Agustosta bir sene olacak esimi hala ikna edemedim hala korkuyorum diyor hazir degilim diyor
ne yazıkki buradaki herkes aynı şeyleri yaşamış..canım yaşadığın süreci çok iyi anlayabiliyorum.ben bebeğimi kaybedeli 9 ay oldu.korunma sürecimiz hiç yoktu.lohosalık dönemim bittikten sonra korunmadık.ama olmayınca olmuyor demek ki.artık oluruna bıraktık eşimle birikte.üstelik ilk gebeliğim korunurken oluşmuştu.şimdi korunmuyoruz olmuyor.dilerim sen benim kadar beklemezsin hemen hamile kalırsın.hemen hamile kalan da çok kişi tanıyorum.
Allah a emanet ol..inşallah hepimizin mis kokulu bebekleri olur.
ne yazıkki buradaki herkes aynı şeyleri yaşamış..
ve birbirimizi gerçekten en iyi biz anlıyoruz...
canım hemen hamile kalanda var kalamayanda...
ben doğumdan sonra kürtaj olduğum için sanırım korunma süresi verdi doktorum..
Allahım ne zaman nasip ederse ozaman olacak..
ama biz biraz fazla sabırsızlanıyoruz.
ilk denememizde olmasını beklemiyordum ama olmayınca üzüldüm yinede..
kendimi kaptırmak istemedim ama önce ümitlenip sonra yine üzüldüm biraz..
hakkımızda hayırlısı inşallah.
inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız..
Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı,ömürlü bebekler nasip etsin inşallah...
çok geçmiş olsun canım.enteresan walla.genelde kadınlar korkar.ama sizin bir çocuğunuz olduğu için erteliyordur bence.eğer oda babalık duygusunda yarım kalsaydı benim eşim gibi isterdi.neden korkuyor peki.neye hazır değilmiş.yada hazır olması için ne olması gerekiyormuş.ben bu tarz durumlarda zamanın bir ilaç olduğuna inanmıyorum.
inşallah canım amin...canım ben normal doğumdan 1 hafta sonra kürtaj oldum.ama lohosalıktan sonra korunma sürecim olmadı.ama zaten vücudunun kendinş toparlama süreci oluyor.insanın duyguları her süreçte farklı ve değişken oluyor.umarım en kısa zamanda sağlıklı hamilelik dönemlerimiz olur.
Cnm kocamda zaten bir cocugumuz var deyip duruyor ben kizdim esime sana ne oluyor ki dedim 9 ay tasiyacak ben gerekirse hamilelikte yatacak olan ben gece uykusuz kalacak olan ben sen neden korkuyorsun neye hazir degilsin dedim
Zaman bir ilac degil bencede benim acimi ancak yeni bir bebis dindirir gibime geliyor
peki eşin ne diyor canım.onun bu olaya tepkisi ne.o acaba sana zarar gelmesinden mi korkuyor.
kızlar :) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?