Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

aynı acıyı yaşamadım ama çevremde yaşayanlar oldu.siz çok güçlü ve sabırlı bir kadınsınız yapabileceğiniz en doğru şeyi zaten yapıyor ALLAH'a sığınıyorsunuz.o her şeyin en hayırlısını nasip etsin.her şerde bir hayır vardır derler.minik meleğiniz sizi cennette bekliyor olacak elbet bir gün ona kavuşacaksınız.RABB'im gücünüzü tüketmesin.sağlıklı,hayırlı evlatlarınız olsun inşALLAH.

Amin cnm Amin! Yüzüm gülüyo belki ama içim acıyo,kimse yokken hep ağlıyorum... Etrafıma yansıtmamaya calıssam da cok üzülüyorum çok.....
Sanırım bana da ilaç verir doktorum. Zaten daha önceleri gebelik öncesi, prolaktin(süt hormonum) yüksekti,ilac kullanmıstım düşmüştü, inşallah yine düşer, gerçi bu cok farklı bi durum ama......

Çok geçmiş olsun.. Allahım yar ve yardımcın olsun..
Allahım dayanma gücünü verecektir.. neler hissettiğini tahmin ediyoruz canım:S

canım başın sağolsun. allahım dayanma gücü versin inşallah.. keşke süt gelir gelmez gitseydin dr.a. bir de sakın göğüslerine dokunma. sütün artar, canın daha çok yanar. bana da ilaç vermeyi unuttuklarından göğüslerime çok süt dolmuştu ve canım çok acımıştı ordan biliyorum canım
şu mübarek cumanın hürmetine allahım bir an önce kucaklarımızı doldurur inşallah...

cnm sütüm dün geldi bugün gittim,dostinex verdi,pzts,prş kullan dedi tam doz olarak... Ama ben bugün kullansam olmaz mı,bi de salı alırım.sorun olmaz herhalde dimi?göğüslerim cok ağrıyo. Ama içim daha cok acıyo,psikolojik olarak,inşallah biran önce atlatırım,asla unutamam amahafifler umarım... Senin hikayen nedir? Güzel şeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki....

arkadaşım kanama durumuna çok dikkat et benimki 40 günden fazla sürdü biter diye bekledik geçmedi 2 gün önce doktora gittim içerde birikmiş dedi bir parça çıkardılar anesteziyle ne olduğu belli değil plesanta parçasıda olabilir mol gebelikde olabilir dedi patolojiye gitti sonucunu bekliyorum birde onun korkusu sardı beni hayırlısı olur inşallah

cok gecmiş olsun cnm,ben bugün gittim,kanamam 1 haftada azaldı sayılır,1hafta daha azar azar devam eder dedi,ultrasonda baktı,parca kalıp kalmadıgına,rahim temiz dedi... İnşallahh senin de bi sorun cıkmaz.patoloji sonucumu aldım,bebekte bi sorun yok,kanamadan ve enfeksiyondan kaynaklandı düşüğüm sanırım...bebegimi gömmüşler bu arada;(

bence sorun olmaz canım, iç derim ben. ne kadar erken başlarsan ağrın o kadar erken diner. keşke dr.a sorsaydın. hangi gün başladığın değil, dozu ve kaç gün arayla içeceğin önemli. dozu dr.un dediği gibi al mutlaka ama. zaten hepimize o ilaç verildi. çünkü çok etkili bir ilaç. normalde o ilacın doğumdan çıktığın gün 2 tane, tek doz halinde verilmesi gerekiyormuş ama bana da vermeyi unutmuşlardı malesef
canım benim hikayem de pek hoş değil. benim bebeğim 27. haftada karnımda öldü ama plasenta previa denen bir gebelik rahatsızlığı yüzünden hayati tehlikem vardı, rahimim alınıyordu az daha. ama şükür ameliyat iyi geçtiği için rahmim duruyor. fakat bebiş yapmak uzunca bir süre yasak yani herkesin kendine göre derdi var malesef(( ama inan insanın bir rahminin olması bile büyük bir nimet!!! her ne kadar farkında olmasak da!! yani bu bile duyabileceğin güzel bir haber.
canım dediğin gibi acı unutulmuyor ama biraz hafifliyor, diniyor. seninki daha çok yeniymiş. ben senin gibiyken kafayı yiyeceğimi zannetmiştim. ama allah sabrını veriyor. yani dağına göre kar veriyor.
dua et canım, inşallah allahım yardımcın olur da acın çabuk diner.

bir tek Allaha sığınıyorum zaten,O sabrını veriyo inanıyorum,beterin beteri var diyorum,karşı komşumuz,doğurdu,kokusunu duydu,okuttu,büyüttü,askere gönderdi,teskeresine bikaç gün kalmıstı,kendisini beklerken tabutuyla geldi,biricik yavrusu şehit olmuştu..... Ne büyük bir acıdır Allahım ve ne büyük bi gururdur şehit annesi olmak!!! İnanıyorum ki bizim yavrularımız da melek olup uçtular...

Eşim de babasını 7yasında kaybetmiş,ve biz dedesinin adını koyacaktık oğluma,kayınvalidem hep,keşke dedesi de bi defa görebilseydi diyodu,ama dedesi onu bizden cok istemiş,bebeğim dedesinin yanına gitti,biz göremeden o kavuştu belkide...

Şükür binlerce kez şükür rabbime, daha kötüsünü de yaşayabilirdik... Yüzünü görüp kokusunu duysak nasıl vazgecebilirdik ki?

acı canım, çok acı!!! üstelik evlat büyüdükçe acısı da büyür. allah o annelere sabır versin. bizim meleklerimizi de bize şefaatçi kılsın inşallah canım.

canım çok geçmiş olsun.bizler birer melek annesiyiz.Allah isteyen herkese bebek annesi olmayıda nasip etsin inşallah.
canım kanamanın sebebi belli oldumu.ilk hamileliğinmiydi.

canım sancılarım ve ağrılarım oluyordu.ve ilk aylarım zor geçiyordu..bir gece özel bir hastanenin aciline gittik enfeksiyon var dedi.antibiyotik verdi.ertesi gün kendi doktorumu aradım kullanma dedi.güya gebzenin en iyi doktoruna gidiyordum.özel muayenehanesine.defalarca ağrım var diye ağlayarak aradım.pinpiriklenme bağırsak ağrısı yaşadığın,ilk gebeliğin telaş yapıyorsun dedi.oysaki enfeksiyon ilerliyormuş.oğlum yaşarken vazgeçtik ondan suyum bitince.bir anda oldu ne olduysa ve ben hala hamile kalamadım.9.aya girdik.((((

Teşekkür ederim canıım.İnşallah tekrar anne olduğumda acım biraz daha dinecek.umarım bu ay hamile kalırım.her ay aynı şeyi ümit ediyoruz ama olmadı.olmaması için hiç bir nedende yok.sanırım zamanı daha gelmedi.

acı canım, çok acı!!! üstelik evlat büyüdükçe acısı da büyür. allah o annelere sabır versin. bizim meleklerimizi de bize şefaatçi kılsın inşallah canım.

tubacığım sana face den yazdım görmedin sanırım.sen ne zaman tekrar çalışmalara başlayabilecektin.6 ay diye hatırlıyorum.yanılıyormuyum canım.

kelebek arkadaşım gebzede hangi doktora gidiyordun doğumumu bende gebzede yaptım annemler orda oturuyor kontrolede oraya gidiyorum

canım çok geçmiş olsun.bizler birer melek annesiyiz.Allah isteyen herkese bebek annesi olmayıda nasip etsin inşallah.
canım kanamanın sebebi belli oldumu.ilk hamileliğinmiydi.

evet arkadasım ilk hamileliğim..26yasındayım herkes daha yasın cok genc bi daha olur diyo ama ben aynı şeyleri yaşarım diye cok korkuyorum,belki daha cok yeni olduğu için böyle düşünüyorum ama inşallah tekrar o cesareti bulabilirim kendimde... Kanamanın sebebini bilemiyorum, 3.ayımda başladı,hep çoğalarak devam etti,progestan kullandım,iğneler bir sürü,yinede durmadı kanama... Hep düşük tehdidi dediler ama neden kaynaklandığını söylemediler,doktorumun eşinin de kanamsı hep olmuş,her ilacı kullanmış,kesilmemiş,26.haftada kendiliğinden kesilmiş,sonra erken doğum yapmış...suyum bitmese kanama cok önemli değil dedi doktorum ama bilemiyorum.... Bende idrar yolu enfeksiyonu cıkmıstı,burda okudum o sebep olabilir diye düşündüm... Maflor diye bi fitil vermişti,işe yaramadı sanırım... Enfeksiyon kapmamak için o kadar dikkat ettim ki anlatamam,cok titiz davrandım ama olacakla öleceğin önüne gecilmezmis.... Benim eşim azeri, azerilerin bi sözü var... "Ağaçtan düşen yaprak olsun,ağaca bişey olmasın..." hep bunu söylediler bana, sanırım çok doğru....

kelebek arkadaşım gebzede hangi doktora gidiyordun doğumumu bende gebzede yaptım annemler orda oturuyor kontrolede oraya gidiyorum

Burhan Şeker devlet hastanesindeydi.O zaman muayenehanesi vardı.Şimdi özel hastanede.Sonda Cihangir Ay'a gittim.Doğumu o yaptırdı.Cihangir Bey iyi ama çok kalabalık oluyor.Sein doktorun kim canım?

Canım tekrar çok geçmiş olsun.evet doğru bir söz.önemli olan sensin.tekrar olmaması için hiçbir sebep yok.korunma süresi verdimi doktor.normal doğummu oldu seninkide.

geçen gün tuvalette kadının biri bana hamilemisin diye sordu.göbeğim hala duruyor oğlumun yeri.zamanla azalır diyorlar.ne olduğunu ben bilmiyorum zamanla.ama başlarda çok ağlıyordum.zaten ağlaman gelince sıkma kendini ağlaya ağlaya atlatacaksın.
şimdi hamileleri görüyorum .bende tekrar istiyorum ama 9.aya girdik ve ben hala hamile değilim.(( korunmuyoruz.ama olmuyor.doktor korunmana gerek yok hemen hamile kalabilirsin demişti.belkide zamanı var bilmiyorum.

ben tekrar tekrar pek çok doktora gittim doğumdan sonra.tekrar hamile kalabilirsem yine tek doktora gitmeyeceğim.zaten o kadar çok araştırma yaptım ki.neredeyse kadın doğumcu olacağım.

sen doktoruna sor bakalım gerçek sebep neymiş.hangi şehirdesin bu arada canım.benim doktorumunda karısının ilk çocuğu su kesesi yırtıldı diye düşmüş.ikincisinde de sürekli kanaması olmuş.nihayet benimkinide düşürdü o... çocuğu.kendi karısına hayrı olmayandan ne bekleyeceksem.enfeksiyonumu dikkate bile almadı.

sağol cnm sanada gecmis olsun, allah tekrarını göstermesin... Benim ilk hamileliğimdi. Doktor 3ay korunma süresi verdi,ama ben bu süreyi biraz daha uzatabilirim ama yine de Allah bilir tabi, cünkü nedenini tam anlamıyla aarastırmak istiyorum,korkularımı atıp öyle hamile olmak istiyorum,aynı seyleri yasamktan korkuyorum cünkü, sürekli kanamam vardı... Ayrıca normal doğum seklinde oldu düşüğüm,suni sancı verildi,6saat sancı cektim ve cıldırtan bi sancıydı... Onun da korkusu var tabi... Hepsini atlatıp öyle düşünüyorum... Dediğin gibi sıkıldığım zaaman aglıorum içime atmıyorum ama etrafıma hiç yansıt,ıyorum. Ama bi bebek,bi hamile gördüğümde içim yanıyo... Bu arada ben manisa turgutludayım,izmire de yakınım bu civarda biidiğiniz iyi bi doktor var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…