Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

doğum günün kutlu olsun....nerelerdesin göremedim bi süredir

teşekkür ederim canım.bizim 23 nisan çalışmaları başladı bu aralar yoğun ve yorucu geçiyor .o yüzden fazla giremiyorum canım girsemde uzun süre kalmıyorum.sen neler yapıyorsun.

canım mezarı var.ama yaptırdıınızmı mezarını hani mermerle falan.birde ne yazdırdınız üstüne.biz adına karar vermemiştik.

teşekkür ederim canım.bizim 23 nisan çalışmaları başladı bu aralar yoğun ve yorucu geçiyor .o yüzden fazla giremiyorum canım girsemde uzun süre kalmıyorum.sen neler yapıyorsun.

iyiym sagol bizde 23 nisana hazırlanıyoruz bizim kız zeybek oynayacak :) sürekli prova yapıyor bizde öğrendik valla

iyiym sagol bizde 23 nisana hazırlanıyoruz bizim kız zeybek oynayacak :) sürekli prova yapıyor bizde öğrendik valla

bizde ispanyol dansıyla çıkacağız canım.kostüm deneyecekler yarın.çok yorucu geçiyor günler.5 dakikalık gösteri için aylarca hazırlanıyoruz.çocuklarda bizlerde çok yoruluyoruz.sonunda onların mutluluğunu görünce hiçbişey kalmıyor.o huzur yetiyor insana.:)))

kızlar merhaba uzun zamandan beri yazamadım.
acımın üzerindenn 7 ay geçti ve biz korunmuyoruz.hala hamile değilim.üstelik erken erken adet oluyorum.günü gelmesini bile beklemeden.(((

acaba hamilemiyim bile diyemiyorum.moralim çok bozuk.sizce neden olmuyor.((((

ah cnm benım buyuk acılar yaşamısın öncelıle gecmış olsun olur ttalım benım bende kımyasal gebelık yaşadım çok uzuldum am şukur yenıden hamıleyım inan ben onda bıle kahrettım kendımı am inan yanı bı gebelık acıyı hafıfletıyo inşalla tez zmanda kalırsın adetın belkıde duzen gırdı eskıden nasıldı erıyodu takıp edıyomusun yumurtlama gunlerını falan

canımm nerelerdesin? buraya gelmeyip özelden de yazışmayınca biraz uzak kalmak istiyorsun diye rahatsız etmedim.
canını sıkma bitanem. bence stresten olmuyodur bebek. yoksa hamile kalabiliyorsun bunu gördük. bir kere olduysa bi daha olur muhakkakki. lütfen daha olumlu düşün tatlım. çünkü olumlu düşününce inan hemen hamile kalacaksın

Selamlaaar bende yavrumu minik oglumu kaybedeli 9 ay oldu...zaman ne cabuk geciyor ilk zamanlar gunduz herkese gulup geceleri akitirdim gozyaslarimi,zaman hic gecmeyecek saniyordum ama bir evladim daha var simdi 5 yasina ona sarildim acimi hafiflettim

Oglma bir kardes istiyorum artik oglumda cok istiyor dua ediyor hep allahm hayirli kardes ver diye, ama babamiz daha hazir degilmis bende rahim agzi yetmezligi var hamile kalirsam ucuncu ayda dikis Atilacak o yuzden esim istemiyo

canım görüşmek istiyorum ama sen yoğunsun sandığım için yazmadım.facede yazmıyon bende seni sıkmak istemedim.:)))) duygularımız karşılıklıymış.:))

pek stres yaptığım söylenemez bu konuyu oluruna bıraktım. zamanı var herhalde bilmiyorum.hatta hamile kalma olayını bile düşünmüyorum ay içndeyken,ama erkenden adet olunca sinir oluyorum.günü bile gelmeden adet oluyorum.birde okullar açıkken hamile kalmayı çok istedim.çalışırken ilk aylarım biraz daha kolay geçerdi.evde can sıkıcı oluyor.(((

sen neler yaptın canım.senin 6 ay geçtimi.çalışmalara başladınız mı .

Son düzenleme:

canım önceden bilinmiyordu rahim ağzı yetmezliğin.kaçıncı ayda kaybettin bebeğini.benim eşim hep istedi.hep moral verdi.yine olacak diye.umarım senin eşinde yakında ister.eşinin desteği çok önemli çünkü.

umarım en kısa zamanda hamiş kalırız.

sana da çok geçmiş olsun canım.yumurtlama dönemlerimi takip ediyrum canım.ama bilemiyorum neden olmadığını.umarım zamanı gelmediği içindir sadece.sen kaç aylık hamilesin canım

amin insallah bn coook istiyorm bir bebis ogluma bir kardes ama esim rahim agzina dikis atilacak ve yatacam ya o sebepten daha yanasmiyor oyle yatalak hamilelik gecmezmis daha hazir degilmis

Bebegimi 21+2 de kaybettim canm buyuktu bayaa

Benim ilk oglmda 34+5 te dogdu ama cok sukur kuvoze bile girmedi ustelk ciger gelistirici igne bile yapilmamisti nedensiz yere geldi erkenden 9 cm acik gittik doguma o zaman dr um not almisti ikinci gebelik olursa rahim agzina dikis gerekebilir diye ikinci gebelikte doktor degistirdim ve anlattim ona olanlari dikis gerekebilecegini soylemisti doktorm dedim ve her seferinde rahim boyunu olcuyordu normal gerekirse 6. Aya kadar atilabilr dikis diyordu hep sonra bir gece kanama ole gittim hastaneye 2.5 cm acik vardi ve daha da kotus enfeksiyon olmus icerde enfeksiyon olmasaydi yine dikis atacakti ama enfeksiyon icin antibiyotik verdi bu sefer acik 4.5 cm oldu beklerken dr da biz almasak bile durmaz bu icerde dedi normal dogmla aldilar suni sanci verdiler 5 saat dogumhanede kaldim ben

Son düzenleme:
kızlar bu ayda hamile değilim.bebeğimi kaybetmemin üstünden 8 ay geçti.((( ve dün yine adet oldum.(((

Merhabalar! Bu konuya yazacağım hic aklıma gelmezdi ama hayat bize bu acıları da sunmuş ve biz de elimiz mahkum cekiyoruz....
Bende 6gün önce bebeğimi kaybettim,17 haftalıktı yavrum,1aydır aşırı kanamam vardı,sürekli istirahat ettim hastanede yattım,kanamam kesilmedi... Ve sonunda olan oldu kanamayla beraber suyum da bitmis bebeğimin hiç yasama sansı kalmamıs,rahim ağzı açılmaya başlamış, kanımda bir sürü enfeksiyon cıktı zehirlenmeye basladığım için acilen bebeğimin alınması gerekmiş, ve sonra suni sancı verildi,cıldırtan bir sancıyla ve oğlumu kaybetmenin acısıyla 6 saat sonra doğum yaptım, artık bebeğim yoktu.... Canım cok yanıyo,nasıl atlatıcam ben bunu bilmiyorum, insan hiç Görmediği dokunmadığı bir şeyi nasıl bu kadar sever ve nasıl bu kadar özler anlamıyorum.... Sizler de benimle aynı acıyı yasamıssınıız, Rabbim hepimze dayanma gücü versin...

ah canım benim ya büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıcakla kucağına alırsın, acını çok iyi anlıyorum bende daha önce bebeklerimi kaybettim 18 haftalık ve 14 haftalık geçmişi hatırlamak bile istemiyorum şimdi tekrar hamileyim inşallah sorunsuz geçer, zaman her şeyin ilacı işte, çok büyük geçmiş olsun canım

konu nerdeyse 1 senelik ben simdi okudum ooff canim cok zor bi acidir,senin adina cok üzüldüm,bende 3 aylik hamileyken hafif cok acik pembe ve kavhe rengi lekelenmelerim oluyordu,hemen doktorumu aradim gitdim,dediginiz gibi rahim kanallarinda enfeksiyon varmis,vajinadan alinan bi kac cesit fitil jel vs.birseyler vermisti allaha sükür bebegim saglikli dogdu.ben doktora sormustum eger fark etmeseydik tehlikeli bi durummuydu diye,evet dedi bebegini kaybede bilirdin dedi.siz hic fark edemedinizmi lekelenme falan olmadi canim..

geçmiş olsun Allah sabır versin

Gercekten cok zor bi acı rabbim kimseye yasatmasın... Tekrar hamile olanları duyunca umutlanıyorum, inşallah allahım bize de nasip eder....
Bu arada az önce ilk defa benimde göğsümden süt geldi, çok kötüyüm ya... Bebeğimin rızkı var ama kendisi yok;( bu durumda ne yapıcam bilmiyorum. Yarın doktoruma gidicem....

canım aynı durum banada oldu doğum sonrası sütüm gelmesin diye 14 günlük bir ilaç verdi doktorum sütüm kesilsin diye çok acı bir durum ama Allah sabır versin acın geçmiyor ama sütün kesiliyor çok iyi anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…