kızlar bu gün doğum günüm :) 4 nisan yani.32 mi doldurdum.oyy zaman nede çabuk geçiyor yaws:)))
doğum günün kutlu olsun....nerelerdesin göremedim bi süredir
Bebek nekadar büyüklükte olursa olsun bir mezarı olmalı...bende 21 haftalik bebegimi kaybettim suanda gidip dua edeceğim bir mezarı var iyikide kimseyi dinlemeyip gommusum melegimi....her yanına gittiğimde okadar çok hafifliyorumki yeniden doğmuş gibi donüyorum yanından ....
teşekkür ederim canım.bizim 23 nisan çalışmaları başladı bu aralar yoğun ve yorucu geçiyor .o yüzden fazla giremiyorum canım girsemde uzun süre kalmıyorum.sen neler yapıyorsun.
iyiym sagol bizde 23 nisana hazırlanıyoruz bizim kız zeybek oynayacak :) sürekli prova yapıyor bizde öğrendik valla
kızlar merhaba uzun zamandan beri yazamadım.
acımın üzerindenn 7 ay geçti ve biz korunmuyoruz.hala hamile değilim.üstelik erken erken adet oluyorum.günü gelmesini bile beklemeden.(((
acaba hamilemiyim bile diyemiyorum.moralim çok bozuk.sizce neden olmuyor.((((
kızlar merhaba uzun zamandan beri yazamadım.
acımın üzerindenn 7 ay geçti ve biz korunmuyoruz.hala hamile değilim.üstelik erken erken adet oluyorum.günü gelmesini bile beklemeden.(((
acaba hamilemiyim bile diyemiyorum.moralim çok bozuk.sizce neden olmuyor.((((
canımm nerelerdesin? buraya gelmeyip özelden de yazışmayınca biraz uzak kalmak istiyorsun diye rahatsız etmedim.
canını sıkma bitanem. bence stresten olmuyodur bebek. yoksa hamile kalabiliyorsun bunu gördük. bir kere olduysa bi daha olur muhakkakki. lütfen daha olumlu düşün tatlım. çünkü olumlu düşününce inan hemen hamile kalacaksın
Selamlaaar bende yavrumu minik oglumu kaybedeli 9 ay oldu...zaman ne cabuk geciyor ilk zamanlar gunduz herkese gulup geceleri akitirdim gozyaslarimi,zaman hic gecmeyecek saniyordum ama bir evladim daha var simdi 5 yasina ona sarildim acimi hafiflettim
Oglma bir kardes istiyorum artik oglumda cok istiyor dua ediyor hep allahm hayirli kardes ver diye, ama babamiz daha hazir degilmis bende rahim agzi yetmezligi var hamile kalirsam ucuncu ayda dikis Atilacak o yuzden esim istemiyo
ah cnm benım buyuk acılar yaşamısın öncelıle gecmış olsun olur ttalım benım bende kımyasal gebelık yaşadım çok uzuldum am şukur yenıden hamıleyım inan ben onda bıle kahrettım kendımı am inan yanı bı gebelık acıyı hafıfletıyo inşalla tez zmanda kalırsın adetın belkıde duzen gırdı eskıden nasıldı erıyodu takıp edıyomusun yumurtlama gunlerını falan
amin insallah bn coook istiyorm bir bebis ogluma bir kardes ama esim rahim agzina dikis atilacak ve yatacam ya o sebepten daha yanasmiyor oyle yatalak hamilelik gecmezmis daha hazir degilmiscanım önceden bilinmiyordu rahim ağzı yetmezliğin.kaçıncı ayda kaybettin bebeğini.benim eşim hep istedi.hep moral verdi.yine olacak diye.umarım senin eşinde yakında ister.eşinin desteği çok önemli çünkü.
umarım en kısa zamanda hamiş kalırız.
Merhabalar! Bu konuya yazacağım hic aklıma gelmezdi ama hayat bize bu acıları da sunmuş ve biz de elimiz mahkum cekiyoruz....
Bende 6gün önce bebeğimi kaybettim,17 haftalıktı yavrum,1aydır aşırı kanamam vardı,sürekli istirahat ettim hastanede yattım,kanamam kesilmedi... Ve sonunda olan oldu kanamayla beraber suyum da bitmisbebeğimin hiç yasama sansı kalmamıs,rahim ağzı açılmaya başlamış, kanımda bir sürü enfeksiyon cıktı zehirlenmeye basladığım için acilen bebeğimin alınması gerekmiş, ve sonra suni sancı verildi,cıldırtan bir sancıyla ve oğlumu kaybetmenin acısıyla 6 saat sonra doğum yaptım, artık bebeğim yoktu.... Canım cok yanıyo,nasıl atlatıcam ben bunu bilmiyorum, insan hiç Görmediği dokunmadığı bir şeyi nasıl bu kadar sever ve nasıl bu kadar özler anlamıyorum.... Sizler de benimle aynı acıyı yasamıssınıız, Rabbim hepimze dayanma gücü versin...
Merhabalar! Bu konuya yazacağım hic aklıma gelmezdi ama hayat bize bu acıları da sunmuş ve biz de elimiz mahkum cekiyoruz....
Bende 6gün önce bebeğimi kaybettim,17 haftalıktı yavrum,1aydır aşırı kanamam vardı,sürekli istirahat ettim hastanede yattım,kanamam kesilmedi... Ve sonunda olan oldu kanamayla beraber suyum da bitmisbebeğimin hiç yasama sansı kalmamıs,rahim ağzı açılmaya başlamış, kanımda bir sürü enfeksiyon cıktı zehirlenmeye basladığım için acilen bebeğimin alınması gerekmiş, ve sonra suni sancı verildi,cıldırtan bir sancıyla ve oğlumu kaybetmenin acısıyla 6 saat sonra doğum yaptım, artık bebeğim yoktu.... Canım cok yanıyo,nasıl atlatıcam ben bunu bilmiyorum, insan hiç Görmediği dokunmadığı bir şeyi nasıl bu kadar sever ve nasıl bu kadar özler anlamıyorum.... Sizler de benimle aynı acıyı yasamıssınıız, Rabbim hepimze dayanma gücü versin...
Gercekten cok zor bi acı rabbim kimseye yasatmasın... Tekrar hamile olanları duyunca umutlanıyorum, inşallah allahım bize de nasip eder....
Bu arada az önce ilk defa benimde göğsümden süt geldi, çok kötüyüm ya... Bebeğimin rızkı var ama kendisi yok;( bu durumda ne yapıcam bilmiyorum. Yarın doktoruma gidicem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?