kızlar :) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
Canim ben 21+2 de kaybettim rahim boyunu hep olcuyordu hep normal cikiyordu ama benim ilk oglum da 34+5 te dogdu ve onun dogumundan sonra doktor ikinci gebelikte dikis gerekebilir diye not almisti ben ikincide dr degistirdim ve ikiciyi takip eden doktora boyle boyle bir durum var diye soyledim hep kanama ile gittigimde dikis atacaki ama enfeksiyon cikti olmadi
Agustosta bir sene olacak esimi hala ikna edemedim hala korkuyorum diyor hazir degilim diyor
kızlar :) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
tebrikler canım..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
gecmıs yazılarını okuyamadım bende ılk bebegımı 16 haftalıkken kaybettım doktorum fark etmedı kaybetıkten sonra dıksden bahsettı sımdı yıne hamıleyım 14haftanın ıcındeyım ve hafataya dıkıs attırcam bırdahakı hamıleleıgınde onlem amaclı erken attır dıkısını ılerkı haftalarada rısklı oldugnu blıyorum rabbım tekrar yaşatmasın bu acıyı
kelebek nasıl sevindiimm anlatamamm...
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Alahım korusun sizii
anaaaaaam, kııııız, gözün aydıııın...21: en sonundaaaa. :129::124::119: kan verdin mi? ne yaptın? hadi kutlayalım. teyteyteyteeeey habersiz bırakm biziiiiii....
çok sevindim canım Allahım hayırlı sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasip etsin
hikayeni biliyorum canım çok sevindim, allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh veee hep olumlu düşünmeyi unutma geçmişi unut artık geleceğe bak hayırlı olsun canım
kelebek nasıl sevindiimm anlatamamm...
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Alahım korusun sizii
hepinize çok teşekkür ederim.23 temmuzda öğrendim.idrarda.ama keseyi görmeden yazmadım.keseyi gördük inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alacağım.bunun için dua ediyorum.ama kızlar çok enteresan rahatım.endişeler korkular yok şimdilik.inşallah huzur içinde tamamlayacağız 9 ayı. 5 hafta 6 günlüğüz bu gün itibariyle.:)))
heyecanlıyım.eşimle bu gün bebek eşyalarına baktık.geçen sefer 20 hafta boyunca bir kez bakmamıştık.bu sefer hemen gittik.içimde kalmıştı.
kimseye söylemedik aile büyüklerinden.2 tane kuzenim var onlar biliyor sadece.eğer tekrar kusmalarım başlamazsa 3 ay söylemeyi düşünmüyorum.benim endişelerim yokken başkalarının endişeleriyle uğraşmak istemiyorum.:)))
beni yanlız bırakmayın ...:)))
elimizden geldiğince yanındayız. dualarımız seninle ve diğer hamişlerle....Allahın izniyle bu sefer kucağına alacaksın inanıyorum.. aklına getirme kötü bişey rahatmışsın hep rahat ol inşallah..
desteğin için sağol in-ay canım.yarın 6.hafta dolacak.kusmalar başlamasın istiyorum.mide bulantıları var ama ilaç kullanmaya başladım.umarım şiddetlenmez.bu arada 5.haftada enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım.dakka 1 gol 1 hesabı.ama olsun inşallah sağlıklı doğacak bebeğim bu sefer..sen nasılsın.neler yapıyorsun?
benim ikinci hamileliğimdi belki hatırlarsın seninle aynı sebepten kaybetmiştim.
şöyle diyeyim ilk hamileliğime göre bulantı kusma açısından çok daha rahat geçmişti bulantı hafif hafif vardı ama çok rahatsız edici değildi kusma bir iki kez anca oldu seninde belki rahat geçer öncekiyle aynı olacak diye birşey yok iyi düşünelim iyi olsun.. ama enfeksiyona dikkat et takip edilsin..
hatırlıyorum tabi canım seni.ilk çocuğun kızdı ve ona bebeği kaybetmeni açıklayamamıştın değil mi.şimdi nasıl? sen nasılsın ? biraz daha iyimisin şimdilerde .
iyiyim çok şükür. evet kızım bu sene 1. sınıfa başlayacak. onun telaşı var. annem bakıyordu anaokuluda anneme yakındı şimdi okul benim eve yakın annem uzakta kaldı ne yapıcam onu düşünüyorum. bebek konusunda da doktor tamam bekleme dedi ama büyüğünün bakım işini çözemedim bebeği ne yaparım diye erteledim şimdilik. içim içimi yesede.........
bebeği kaybetmemi hala açıklayamadım çünkü nereden duyuyor bilmiyorum arkadaşlarıyla konuşuyorlar herhalde sürekli ölümü soruyor ölümden korkuyor hatta bazen ağlıyor...sadeceyaşlılar ölür sanıyor..anlatmaya çalışıyorum korkutmadan ama bazen öyle şeyler soruyor cevap veremiyorum. o korkarken kardeşini anlatamadım daha çok korkar diye..en baştan söylesek olurdu belki ama söyleyemedik sonrada olmadı birtürlü..
geçmiş olsun tatlım yaa bu arada günaydın yazmışınya inşallah güzel olur bundan sonra her günümüz hatta 2012 bizlerin yılı olsun 2011 yaktı herkesi......
sürekli annendemi kalıyordu canım anasınıfına giderken.çalışıyormusun? öğretmeni ne dedi peki. nasıl açıklayın dedi.
benim tavsiyem ölüm konusunda bir uzmandan yardım alman olur.yanlış şekillenmeler oluşup ileriki yıllarını etkileyebilir.yani kişiliğinde etkiler oluşmaması adına iyi olur diye düşünüyorum canım.
benimde mide bulantılarım başladı.hafif baş dönmelerim var.halsizlik.ama geçen sefer çok daha kötüydüm Allah a şükür çok daha iyiyim.İnşallah sağlıkla tamamlayacağız 9 ayımızı.
hakikaten oyle yakti gecti.
kelebek
hamile olduguna cok sevindim Allah saglikla tamamina erdirsin 2011 de bende 2 bebek kaybettim
simdi tekrar hamileyim icimde kaygilar hic bitmiyor ama kul kaderini yasar ins sorunsuz kavusuruz bebeklerimize
sabah biz okula bırakıyorduk 4 gibi çıkıyorlardı annem alıyordu okuldan akşam iş çıkışı biz ordan alıyorduk eve giderken.. evet bende bir uzmana danışmayı düşünüyorum. ölenler nereye gider diyor anlatmaya çalışıyorum işte başka bir dünya var orası çok güzel falan herkesmi oraya gidecek dedi evet dedim ama ben seni nasıl bulucam orda dedi ağlamaya başladı bende tıkandım kaldım..şu ara sakinleşti biraz fazla sormuyor. arkadaşlarıyla ne duyuyolarsa konuşuyorlar geçen gelmiş bana diyor anne üç harfliler ne :))) çok zor yaa
inşallah sende hafif bulantılarla geçirirsin ilk ayları ciddi birşey olmaz seni bunaltacak. halsizlik oluyor illa.. anne yesede yemesede bebek senden o vitaminleri alacak sen güçsüz kalmamak için kendine dikkat et. yoksa o beslenir büyür korkma :)) inşallah gelecek sağlıkla annesi
ya şey soracaktım herkes bir sürü test yaptırıyorya gerçi herkesin sebebi farklı sen birşey yaptırdınmı hamile kalmadan önce bana birşey yapmadılarda smear dışında
canım senin sebebin neydi.ben idrar yolu enfeksiyonundan olduğum için ona yönelik testler yaptırdım. hatırladıklarımı yazayım sana.
idrar tahlilleri ( sık sık yaptırıyorum hala )
idrar kültürü
toxo ( toksoplazma için)
rubeella
VDRL
kan tahlillerim
hormon testlerim ( TSH )
smear
bana bunlar yapılıyor canım.
Allah razı olsun canım.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.ne kadardı kaybettiğin bebekler.sebebi bellimi.eminim konuşmuşuzdur ama şuan hatırlayamadım.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah canım.
canım senin sebebin neydi.ben idrar yolu enfeksiyonundan olduğum için ona yönelik testler yaptırdım. hatırladıklarımı yazayım sana.
idrar tahlilleri ( sık sık yaptırıyorum hala )
idrar kültürü
toxo ( toksoplazma için)
rubeella
VDRL
kan tahlillerim
hormon testlerim ( TSH )
smear
bana bunlar yapılıyor canım.
enfeksiyon olabilir dendi sadece
canım sende bu testleri yaptır istersen.daha önce yaptırdınmı bilmiyorum.ama ben hamile olmadan sürekli gittim doktora .kadın doğumcuya gidiyorum durumu anlatınca o isteyebildiği testleri isteyip intaniyeye yönlendiriyor ondanda ne kadar test varsa yapabilirmiyiz diyorum.oda bunları yaptı.
sen idrar kültürü falan baktırdınmı hiç.
ilk bebekte spiral kaymis bizde anlamadik sonradan hamile oldugum anlasildi
dr lar riskli dedi birkac tane dr dolastik spiral alinsin dediler onuda alamadilar ve en son bebekle aldirma karari verdik
digerindede 8. haftada kalbi durdu zaten kuvvetli degildi atislari
dr dollenmede sorun olus olabilir dedi.
bundad ilk haftalar lekelenmeler oldu ama gecti cok sukur
simdi bir sorun gorunmuyor
ctesi tekrar kontrole gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?