şu lafa bakarmısınız, nasıl cevap veremedim..

melek7

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
328
9
318
Bursa
en yakın arkadaşımla yine ortak bir arkadaşımın düğününe gidiyorduk laf ordan burdan açıldı bana eşimle ilgili sen de daha iyilerine layıktın deyiverdi bizimde bi ara eşimle ailevi problemler olmuştu birde ben çalışıyom işte beni çalıştırmıcak elimi yağda balda tutçak biri olsa daha iyimiş böle dedi bende şok oldum cvp vermedim.... neden böle bişi demiş olabilirki şimdi bu sebepten soğuk davranıyorum ona ne yapmalıyım sizce

belki kötü niyetli değildir canım niye öyle düşünüyorsun ki..eğer çok samimiyseniz neden öyle söylediğini sor bence..

Bu sorunun cevabı arkadaşınızda.
Tanımıyoruz ki.
Aranızdaki hukuku da bilmiyoruz.
Kendisine sordunuz mu niye öyle söylediğini.
Niyetini az çok anlarsınız arkadaşınızın...

anneler kızlarını çok sever ve kimseyi ona layık görmez ya

belki arkadaşınızda sizi çok seviyordur ve sizi üzdüğü için eşinizi size uygun görmüyordur.

ama cevapsız kalma, çünkü bu ona daha fazla yorum hakkı verir.

ben eşimden memnunum, eşimi seviyorum gibi sözlerle konuyu kapatmaya bak...

sorunlarınızı kimseye anlatmayın
kim olursa olsun eşiniz hakkında kötü bir söz ve ima ettirmeyin bence
eşinizin kulağına giderse boşuna üzülmüş olursunuz

Bence de arkadaşınız sizi eşinizden daha üstün birine layık gördüğü için söylemiştir... Eğer rahatsız olduysanız uyarın eminim tekrarlamayacaktır

sorunlarınızı kimseye anlatmayın
kim olursa olsun eşiniz hakkında kötü bir söz ve ima ettirmeyin bence
eşinizin kulağına giderse boşuna üzülmüş olursunuz

evet anlatmammalıyım en doğrusu bu galiba bir daha öyle laf geçerse bu bizim ilişkimiz değil der kestirir atarım

en iyi arkadaşının söylediğinin altında art niyet aradığınıza göre çokda iyi bir arkadaşınız değilmiş..siz hayıflanıp,dertlendiyseniz oda sizin üzüldüğünüzü düşünerek yorum hakkını görmüştür... -kim olursa olsun 3.kişilerin evlilikler konusunda çok fazla yorum hakkına sahip olduğunu düşünmüyorum- ..vereceğiniz ve bundan sonra tamamen konuyu kapattıracağınız söz eşimi çok seviyorum olmalı ve eşinizle yaşadığınız kötü durumları,üzüntüleri kimseyle paylaşmayın,kimsenin ağzına laf vermeyin..olanlar eşinizle aranızda kalsın..

bencede birdaha görüşme canım pis kıskanççç.....
O senın kafanıda karıştırır ilerde yol ver gitsin....

Bence kıskandığı için söylememiştir :26::26::26: Dediğim gibi tamamen iyi niyetinden arkadaşını eşine layık görmediğinden söylemiştir...

Son düzenleme:
Birine " en yakın, yakın, dost vs" diye hitap ediliyorsa benim için akan sular durur. Benim için, eşim için yada ailem için herşeyi söyleyebilir. Bilirim ki bu benim iyiliğim içindir. Dostlarıma ve fikirlerine kendimden çok güvenirim ve tüm yaşadıklarımı virgülüne kadar bilirler, eşimin bilmediği olur ama dostumun asla. Belki ben (41 kere maşallah diyeyim Allahın nazarlardan korusun) bu devir için bulunmaz dostluklar yaşıyorum da ondandır, bilemeyeceğim.

Bu sebeple "en yakın" dediğiniz için ben kötü birşey demek istediğini sanmıyorum. Çünkü yakın arkadaşlar, arkadaşlarını kimselere layık göremezler. Bende en yakın arkadaşımı, dostumu hiçbirşeye layık göremem. Benden çok herşeyin en iyisi onun için olsun isterim. O yüzden eğer sizi onunla olmak, onunla dertleşmek rahatlatıyorsa kendinizi sınırlamayın derim.

en iyi arkadaşının söylediğinin altında art niyet aradığınıza göre çokda iyi bir arkadaşınız değilmiş....

Bende böyle düşündüm, o yüzden arkadaş kelimesinin başına sıfat koyarken gerçekten hak ediyor mu iyi düşünülmeli. Eğer sıfat koyuyorsan da herşey bambaşkadır artık.

kızcağız seni çok sevdiğinden yere göğe sığdıramamış canım suçmu dostunu iyi yerlerde görmeye çalışmak.ne varki zamanlı laf olmamış o ayrı

kötü niyetle veyakıskanclıktan söylediğini hiç düşünmüyorum.. senin daha mutlu olmanı istiyordu belki..sadece haddini bilememiş.. ne isterse olsun kimse senin eşinle, ilişkinle ilgili yorum yapma hakkına saip degil..ve karsındakiyl ne kadar yakın olursan ol, kocanla yasadıklarını anlatma..oyl buyuk bir derdin olur o zaman arkdasınla ailenle payşasırsın.

bence de ailenizde olanları kim olursa olsun anlatmayın ve yorumda yaptırmayın kimsenin laf söylemeye hakkı yok ve o anda ben eşimden memnunum kimseyi ilgilendirmez şükürler olsun herşey para değil eşimi kimseye değişmem gibi içinizden geleni söyleseydiniz ben eşime söylerim laf ama başkasına asla laf söyletmem bir laf var bunuda unutma derdini dostuna söylersin, dostunda gider söyler dostuna bu böyle devam eder

konu sahibinin o arkadasının ablasısın galiba.. tek hareketinden kızın karakterni anladıgna göre..

daha iyisine layıksın demiş.. vay adi kıskançç...

hey allahım.

sanki kocan seni aldatıyor dedi kız.

ne görüşler var şaştım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…