en yakın arkadaşımla yine ortak bir arkadaşımın düğününe gidiyorduk laf ordan burdan açıldı bana eşimle ilgili sen de daha iyilerine layıktın deyiverdi bizimde bi ara eşimle ailevi problemler olmuştu birde ben çalışıyom işte beni çalıştırmıcak elimi yağda balda tutçak biri olsa daha iyimiş böle dedi bende şok oldum cvp vermedim.... neden böle bişi demiş olabilirki şimdi bu sebepten soğuk davranıyorum ona ne yapmalıyım sizce
en yakın arkadaşımla yine ortak bir arkadaşımın düğününe gidiyorduk laf ordan burdan açıldı bana eşimle ilgili sen de daha iyilerine layıktın deyiverdi bizimde bi ara eşimle ailevi problemler olmuştu birde ben çalışıyom işte beni çalıştırmıcak elimi yağda balda tutçak biri olsa daha iyimiş böle dedi bende şok oldum cvp vermedim.... neden böle bişi demiş olabilirki şimdi bu sebepten soğuk davranıyorum ona ne yapmalıyım sizce
bende en yakın arkadaşımın sevgilisini ona layık görmüyorum
üzüyor çünkü kısıtlıyor kırıyor tamam iyi günleri de oluyor ama ben istiyorum ki daha çok mutlu huzurlu olsun
çok fazla takılma bence
sınırını aşmadığı ve seni kırmadığı sürece sorun yok
bi arkadaşta yazmış kıskanç diye utanmasalar kocanı elinden almaya kalkışır dikkatli ol diyecekler
tanıyor musunuz arkadaşını?
elbette tanımıyorum arkadaşını!!! Evli insana kalkıpta sen daha ıyılerıne layıksın dıyen biri .kız çalısıyor dıye kocası çalıstırıyormus gıbı laf sokmalar
ben kıskançlık derım bu işe ...
Evli hayatını kurmus kalkıpta mide bulandırmasına gerek yok o arkadaşçıkların bılmem anlatabıldımmı???
Densizlikten başka birşey değil;sizde neden dediklerini ciddiye alıp eşinize soğuk davranıyorsunuz ki...
İyi kocalık bir elini yağda bir elini balda tutturmakla mı oluyormuş.
Cahil ve arabesk kadınların dediği laflar bunlar...Siz siz olun,kimseye ilişkiniz hakkında yorum yapmasına müsade etmeyin.
Sanki kocanız hırsız mı,arsız mı...Ne terbiyesizlik!
konu sahibi belli ki zamanında yaşadığı sorunları anlatmış arkadaşına, ee oda yakın arkadaşı sandığı için böyle bi söz söylemiş, ne var ki bunda. sandığı için dedim çnk konu sahibi de arkadaşım diyor ama kıskanç diyo, söylediği söze takılıyor ebn anlamadım nası arkadaşlık bu. yani neden sizi kıskansın çokmu mutlusunuz, çokmu zenginsiniz, çokmu gıptayla bakılan bi evliliğe sahipsiniz, yada eşinizemi aşık bu kişi. yapmayın Allah aşkına sizi daha iyilerine layık gördüğünü söylemiş o kadar, suçmu bu? tamam hoşunuza gitmemiş olabilir lafı o zmn bizim bi sorunumuz yok seviyorum, eşimden çok memnunum deyin konu kapansın. ne diye içden içe dertleniyosunuz, siz demediniz mi yakın arkadaşım kendi diye, benmi yanlış okudum?
yaşadığım sorunları anlatmadım sadece arkadaşımın düğününe giderken o damadın durumu iyiden açıldı konu evi arabası var filan geçti oda böyle bir laf söledi hem insanların neyi kıskancağı belli olmaz zenginliğimi başka bişiyimi kimse kimsenin içini bilemez yakında olsa
yaşadığım sorunları anlatmadım sadece arkadaşımın düğününe giderken o damadın durumu iyiden açıldı konu evi arabası var filan geçti oda böyle bir laf söledi hem insanların neyi kıskancağı belli olmaz zenginliğimi başka bişiyimi kimse kimsenin içini bilemez yakında olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?