- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
:) zatn hep çocuk için tutuyom kendimi bide annem var evde başkası olunca bağıramıyomda iyice şiştim vallaUzme kendini kisa yol daha iyi laptopu kirma ama :))
Cocugun yaninda bagirma adama :)
o zaman gizliden bozun veya kaldırın bulamasın.
hatta trend olmuş bir fotoğraf var görmüşsünüzdür.
anne çocuğun odasına not bırakmış, odana 100 dolar bıraktım, odanı toplarsan bulabilirsin diye.
siz de bugün bir saat çocukla ilgilenirsen bilgisayarını veririm diyin :)
Haftasonu cocuk ananesiyle bi hava alsin bence:) zatn hep çocuk için tutuyom kendimi bide annem var evde başkası olunca bağıramıyomda iyice şiştim valla
al benden de o kadar. Psikoloğuma bağırıyorum:) zatn hep çocuk için tutuyom kendimi bide annem var evde başkası olunca bağıramıyomda iyice şiştim valla
ciddimisiniz yapsammı acaba çocuk döktü derim
İnanın çok konuştum hiç bir zaman kabul etmiyo ilgileniyom ya diyo ilgilendiğide youtubeden video açmak çocuğa bide ben bunları söyledim diye küsüyo bana evin tek çocuğu anası toz kondurmuyo oğluna paşam eleştiriye gelmiyoLaptop ı kırma ya. Yazık değil mi :)
Biraz sakin olmaya çalış. Çocuk yokken al karşına konuş.
Ay benim laptop ım kırılsa hele de gözümün önünde kasıtlı kırılsa kendimi bilinmez dertlere salarımKaza süsü mü vereceksiniz? Bilmiyorum, eşinizi tanırsınız, olası tepkilerine göre planlarsınız o kısmını :)
Önceden yedekleyip, direkt gözünün önünde döktüğüm için, o işlere girmedimdi.
harikasınız ya o cesaret bende yok ama kaza süsü verebilirim peki eşiniz gidip yenisini almadımı benimki hemen gidip alır gibi kopamaz bilgisayardan ikide bir bu bilgisayarda iyice yavaşladı yenisini mi alsam diyip duruyo fırsat doğmuş gibi gidip alır gibi geliyo bana :)Kaza süsü mü vereceksiniz? Bilmiyorum, eşinizi tanırsınız, olası tepkilerine göre planlarsınız o kısmını :)
Önceden yedekleyip, direkt gözünün önünde döktüğüm için, o işlere girmedimdi.
canım onu benim eşim de yapıyor. İlgilen diyorum çocuğa çizgi film açıyor. Kafa o kadarİnanın çok konuştum hiç bir zaman kabul etmiyo ilgileniyom ya diyo ilgilendiğide youtubeden video açmak çocuğa bide ben bunları söyledim diye küsüyo bana evin tek çocuğu anası toz kondurmuyo oğluna paşam eleştiriye gelmiyo
geç uyuyo oğlum bi türlü erken uyutamıyorum 11 i buluyo uyuması onu uyuturkende bende yanında sızıp kalıyom zaten :)Ertesi günün yemeğini çocuğunuz uyuduğunda akşamdan yapın. Eğer çocukla ilgilenmeyecekse eşinizde sofrayı kursun kaldırsın, siz ilgilenin. 3-4 saatiniz heba olmaz böylece, çocuğunuzla ilgilenirsiniz. Dersinizide çocuk yatınca çalışın. Kaçta yatıyor ki zaten? Eşinizde sınır koymayı bilmiyorsa atın bilgisayarı camdan.
annem bypass ameliyatı oldu maalesef ah olsa öyle bişey iyi olcak ta...Haftasonu cocuk ananesiyle bi hava alsin bence
Gecmis olsun.annem bypass ameliyatı oldu maalesef ah olsa öyle bişey iyi olcak ta...
Kendini yıpratma ikinizde çalışıyorsaniz yemek yapma sofra kurma kaldırma tek senin işin değil gel yarın eve hiçbirini yapma sorduğu zaman güzelce söyle ikimizde çalışan insanız neden bütün yük bende al çocuğu kucağına oyala yapayım deHerkese merhaba şu an o kadar sinirliyimki doğru düzgün yaamıyorum bile bende eşimde memuruz aynı kurumda çalışıyoruz 4 yaşında bir oğlum var ve kreşe gidiyor. Sabahtan akşama kadar çocuk bizi görmüyo özlüyo bizde özlüyoruz tabi her akşam işten geliyoruz ben direk mutfağa giriyorum yemek yap sofra kur sonra topla bulaşık yıka derken 3 -4 saatimi alıyor. Tabi bu arada çocuk sürekli yanımda dolanıyo babasını sorarsanız gelir gelmez üstünü çıkarıyo ve hooop bilgisayarın başına. Yemek gelir önüne yer tekrar bilgisayar başına. Ben yemek bulaşık faslı bitince hemen çocukla oynamaya başlıyorum oyun kuruyorum konuşuyorum ilgileniyorum kısacası ama eşimin bir defa oğlumla oynadığını görmedim. Sürekli söylüyorum biraz çocukla ilgilen ama yok bazen artık patlamak üzereyim. Biraz önce dedim yine şu çocukla ilgilen benim sınavım var ders çalışayım diye ama yok. Baktım çocuk oyun hamurlarını getirdi oturdum oynadım çocukla artık dayanamadım biraz sinirli bi şekilde neden şu çocukla ilgilenmiyosun oynamıyosun diyorum bana diyoki ilgileniyom ya hani nerde yine bilgisayar başındasın diyorum Allahtan kork hiç mi ilgilenmiyom diyor. Bende asıl sen Allahtan kork dedim yalan söyleme bari dedim diye bana küstü bi ton laf etti uyumaya gitti. Şu bilgisayarı alıp kafasında parçalayasım var bu g...lede (afedersiniz ) benden ikinci çocuğu istiyo sanki biriyle çok ilgilenmiş gibi napcam ben bu adamı nasıl yola getirsem akıl verin bana
harikasınız ya o cesaret bende yok ama kaza süsü verebilirim peki eşiniz gidip yenisini almadımı benimki hemen gidip alır gibi kopamaz bilgisayardan ikide bir bu bilgisayarda iyice yavaşladı yenisini mi alsam diyip duruyo fırsat doğmuş gibi gidip alır gibi geliyo bana :)
bunu çok dedim ama küsen konuşmayan tavır alan taraf o oldu geri adım atan ben kadın gibi küsen erkekten nefret ederdim Allah başıma verdiKendini yıpratma ikinizde çalışıyorsaniz yemek yapma sofra kurma kaldırma tek senin işin değil gel yarın eve hiçbirini yapma sorduğu zaman güzelce söyle ikimizde çalışan insanız neden bütün yük bende al çocuğu kucağına oyala yapayım de
cesaretinize hayran kaldım :)E o zaman bilemem, adama fırsat da doğabilir tabi. Kaza diyeceğiniz için "Alma" ısrarı da göze batar.
Yeni pc değil ama tablet aldı bir süre sonra. Bende kaza süsü olmadığından mesaj direkt ulaştıydı. Valla esas cesaret o an, eşimin bana atar gider yapması olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?