şu laptopu kafasında parçalasammııı çok zor tutuyorum kendimi bi akıl verin

oo bu bana lazım. büyük umursamazda ufak mum eder odayı

ciddimisiniz yapsammı acaba çocuk döktü derim

Kaza süsü mü vereceksiniz? Bilmiyorum, eşinizi tanırsınız, olası tepkilerine göre planlarsınız o kısmını :)
Önceden yedekleyip, direkt gözünün önünde döktüğüm için, o işlere girmedimdi.
Hani elektronik aletlerle ilişkini düzeyli götürmezsen, hepsini bu son bekliyor minvalinde. :)

Laptop ı kırma ya. Yazık değil mi :)

Biraz sakin olmaya çalış. Çocuk yokken al karşına konuş.
İnanın çok konuştum hiç bir zaman kabul etmiyo ilgileniyom ya diyo ilgilendiğide youtubeden video açmak çocuğa bide ben bunları söyledim diye küsüyo bana evin tek çocuğu anası toz kondurmuyo oğluna paşam eleştiriye gelmiyo

Ay benim laptop ım kırılsa hele de gözümün önünde kasıtlı kırılsa kendimi bilinmez dertlere salarım

harikasınız ya o cesaret bende yok ama kaza süsü verebilirim peki eşiniz gidip yenisini almadımı benimki hemen gidip alır gibi kopamaz bilgisayardan ikide bir bu bilgisayarda iyice yavaşladı yenisini mi alsam diyip duruyo fırsat doğmuş gibi gidip alır gibi geliyo bana :)

canım onu benim eşim de yapıyor. İlgilen diyorum çocuğa çizgi film açıyor. Kafa o kadar

geç uyuyo oğlum bi türlü erken uyutamıyorum 11 i buluyo uyuması onu uyuturkende bende yanında sızıp kalıyom zaten :)

Interneti kapattirin bence guzelce konus. Ickiye uyusturucuya kotu yerlere dusmus cocuklardan bahset. Allah korusun hep ilgisizlikten oluyor bunlar. Cocugunuz icin verin bu mucadeleyi bence

Kendini yıpratma ikinizde çalışıyorsaniz yemek yapma sofra kurma kaldırma tek senin işin değil gel yarın eve hiçbirini yapma sorduğu zaman güzelce söyle ikimizde çalışan insanız neden bütün yük bende al çocuğu kucağına oyala yapayım de

E o zaman bilemem, adama fırsat da doğabilir tabi. Kaza diyeceğiniz için "Alma" ısrarı da göze batar.

Yeni pc değil ama tablet aldı bir süre sonra. Bende kaza süsü olmadığından mesaj direkt ulaştıydı. Valla esas cesaret o an, eşimin bana atar gider yapması olurdu :)

bunu çok dedim ama küsen konuşmayan tavır alan taraf o oldu geri adım atan ben kadın gibi küsen erkekten nefret ederdim Allah başıma verdi

cesaretinize hayran kaldım :)

Eski konularınıza baktım özellikle şu cumartesi günü akşama kadar yatması ve anlattıklarınızdan sonra çok üzüldüm eşine bir ders vermenin zamanı gelmiş geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…