şu laptopu kafasında parçalasammııı çok zor tutuyorum kendimi bi akıl verin

modern köleyiz zaten

Seni hizmetçisi gibi görmesine izin verme ütüsünü yapma çamaşırını yıkama artık yoruldum yemek mecbur yapacaksın tek çeşit oğlunun sevdiği bişey yap yerse yesin yemezse yemesin sakinliğini hep koru bu esnada artık yoruldum yetişemiyorum yapamayacağım kendi kıyafetlerimi ancak ütülüyorum de

ama boyle hayat gecmez
bi yoluna sokun sagliginiza zarar
gencken anlamazsiniz ama bu kadar yorgunluk ve sinir hali tuketir sizi sagliginizdan olursunuz
yapmayin , ona dair hicbir is yapmayin evde , hafifledifinizi ertesi gun hissedersiniz
her yerimden egzama fışkırıyo doktor stresten diyo beyim gelip aaaa yine her yerin egzama olmuş neye canın sıkıldı demiyomu bide ...

evet rahat ederimde yine çözüm değil ki bu yine yemeği ben yapmış olcam yine çocukla ben ilgilencem eşim yine bilgisayar başından kalkmıcak
Onun tek çözümü kırmak bence ya. Çocuk yokken güzel bir konuşun. Rol model olacağı zamanlar şuanlar. Tek yaptığı şey bilgisayarda takılmak olurda çocukta istediğinde ne olacak? Ayrıca bu aile hiç mi bir arada vakit geçirmesin? O zaman aile olmanın ne anlamı var? Anlatın böyle. Anlamazsa ya bozun ya kırın yada satın gizlice.

Ben sinirlendim burada Allah size sabır versin.

Cinnet geçirip her şeyi laptoptan çıkarmak istemekte hakılısınız; ama bence o kısma gelmeden önce saklamayı ya da evden çıkarıp bir tanıdığınızda bırakmayı deneyin.

Karşınıza alıp net bir şekilde çocuğu ile ilgilenmesinin onun sorumluluğu olduğunu anlatın.çocugun baba ilgisine ihtiyacı ve hakkı olduğunu söyleyin. Net ve keskin olun ama :)

Ben olsam kısasa kısas yapar o bu alışkanlığını bırakmadığı,üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmediği sürece kendi sorumluluklarımı üstlenmez,yemek yapmaz,ütü yapmazdım

Bir de naçizane tavsiyem çoçuğunuzu aranızdaki meselelere ortak etmeyin,hani yazmışsınız ya laptopa bir şey dökerim,çocuk kaza ile yaptı derim diye. Çocuğa onun olmayan bir sorunu yüklüyorsunuz böyle,yapmayın. Ve eğer çocuğun yanında babasına çocuk ile ilgilen diyorsanız -ki ben yazımınızdan o şekilde anladım- bence onu da yapmayın,yalnız ilken konuşun. Yoksa çocuk kendinin ilgilenilmeye değmediğini,babası tarafından sevilmediğini düşünebilir. Kendimden biliyorum

gercekten evlilik bu mu? disarda calis gel evde calis adam bilgisayara dalsin sonra ... cocuga da bakmasin ... tam cinnet gecirmelik...siz laptop kirmayin gider bir daha alir ...çozum cinnet geçirmek sanirım

birde ya ev islerini yapmasini yada bilgisayari kapatip cocuklara bakmasini soyleyin ...cocugum onemli deyip otururum cocugumun basina beklesin yemek diye

ben kreş öğretmeniyle konuştum anlattım ilgilenmediğini kreş öğretmenide bizi çağırdı işte babayı örnek aldığı cinsel kimliğnin oluştuğu yaş bu yaşlar dedi babanın ilgilenmesi gerek dedi orda hepsine tamam diyo ama yine aynı bi gün ilgilendi sonra yine başa döndük

Ah bacım ah sanki benim kocayı anlattın seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o yüzden sinirden kendimi yiyorum yok ama yok umrunda değil adamın sürekli çocuğa sus bağırma kafam şişti dur yapma otur konusma hep böyle alıştım artık heralde sinirlenmiyorum bu aralar tabi bende bide kaynana var aynı türden dusun

evet haklısnız normalde oğlumun yanında söylememeye çalışıyorum alıp karşıma konuşmuşluğum çoktur ama işte bazen böyle dayanamayıp oğlumun yanında söylüyorum maalesf

evet haklısnız normalde oğlumun yanında söylememeye çalışıyorum alıp karşıma konuşmuşluğum çoktur ama işte bazen böyle dayanamayıp oğlumun yanında söylüyorum maalesf
Valla zor durum anlıyorum;ben içimde kalmasın diye yazmak istedim
İyi bir pedegogtan randevu alabilirsiniz tek seanslık,bu yaptığının ileride yol açabileceği sorunları bir profesyonelden duymak belki daha farklı bir etki yaratır eşinizde.

Bir arkadaşımla birebir aynı sorun aynı istek tek fark o evde siz çalışıyosunuz onun eşinin bahanesi de ikinci olunca geçecekmiş bu durum bari ikinci çocuğu yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…