- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Bırakın tavır alsın takmayın geri adım atmayın bırakın ev birbirine girsin bunu gıcık vermek için değil kendiniz için yapın birbirinizden farkınız yok ikinizde aynı işi yapıyorsunuz ama o dinlenme lüksünü buluyor size gelince yokbunu çok dedim ama küsen konuşmayan tavır alan taraf o oldu geri adım atan ben kadın gibi küsen erkekten nefret ederdim Allah başıma verdi
Hahahah kiz ne manyak insansin sen pabucGecmis olsun.
Sessiz cildir yatak odasinda :)
artık onları sindirdim alıştım yada alışmış gibi yapıyorum bende bilmiyorum ama nasıl ders vercem bilmiyorum kızsam olmuyo bağırsam olmuyo hep ben suçlu oluyom nedense oturup konuşamıyoz küsüyo alınıyo paşamEski konularınıza baktım özellikle şu cumartesi günü akşama kadar yatması ve anlattıklarınızdan sonra çok üzüldüm eşine bir ders vermenin zamanı gelmiş geçiyor
Yavrum özlediğinden vakit geçirmek için uyumuyordur belkide :)geç uyuyo oğlum bi türlü erken uyutamıyorum 11 i buluyo uyuması onu uyuturkende bende yanında sızıp kalıyom zaten :)
Hahahah kiz ne manyak insansin sen pabuconerilerini ajandama yazip uygulayasim geliyi arada
ahhhh bende bilmiyom nasıl katlanıyom sadece yok saymaya çalışıyom beklenti içine girmemeye çalışıyom kısaca kendimi kandırıyomneden yemegini yapip onune koyuyorsunuz ? ay saka gibi okurken sinir basti
cocugunuza yedirin ona yemek sofra falan hazorlamayin kaldirsin totosunu kendi hazirlasin
nasil katlaniyorsunuz boyle adamlara ya
Açıma, merhamet duygularıyla sanırım. Benimki de sorumsuz bende yapıyorum her şeyini. Sebebi ne bilmiyorum. Açıklaması Yokneden yemegini yapip onune koyuyorsunuz ? ay saka gibi okurken sinir basti
cocugunuza yedirin ona yemek sofra falan hazorlamayin kaldirsin totosunu kendi hazirlasin
nasil katlaniyorsunuz boyle adamlara ya
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış iyi olur valla :)Konu sahibi hayatlarımız çok benziyor bi çay içelim yav senle
ay yapmayin valla ben okudukca sac bas yoliyorum burda siz nasil yasiyorsunuz boyleAçıma, merhamet duygularıyla sanırım. Benimki de sorumsuz bende yapıyorum her şeyini. Sebebi ne bilmiyorum. Açıklaması Yok
cesaretinize hayran kaldım :)
sissst aramizda manyakligim oyle senin gibi yazamam ortaliga
evet rahat ederimde yine çözüm değil ki bu yine yemeği ben yapmış olcam yine çocukla ben ilgilencem eşim yine bilgisayar başından kalkmıcakYavrum özlediğinden vakit geçirmek için uyumuyordur belkide :)
Yemek işine bi alıştırsanız kendinizi aslında ertesi gün çok rahat edersiniz.
ama boyle hayat gecmezahhhh bende bilmiyom nasıl katlanıyom sadece yok saymaya çalışıyom beklenti içine girmemeye çalışıyom kısaca kendimi kandırıyom
Evi terkederken temizleyip terkeden bi ben varımdır heraldeay yapmayin valla ben okudukca sac bas yoliyorum burda siz nasil yasiyorsunuz boyle
ay yok artikEvi terkederken temizleyip terkeden bi ben varımdır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?