şu laptopu kafasında parçalasammııı çok zor tutuyorum kendimi bi akıl verin

bunu çok dedim ama küsen konuşmayan tavır alan taraf o oldu geri adım atan ben kadın gibi küsen erkekten nefret ederdim Allah başıma verdi
Bırakın tavır alsın takmayın geri adım atmayın bırakın ev birbirine girsin bunu gıcık vermek için değil kendiniz için yapın birbirinizden farkınız yok ikinizde aynı işi yapıyorsunuz ama o dinlenme lüksünü buluyor size gelince yok

Eski konularınıza baktım özellikle şu cumartesi günü akşama kadar yatması ve anlattıklarınızdan sonra çok üzüldüm eşine bir ders vermenin zamanı gelmiş geçiyor
artık onları sindirdim alıştım yada alışmış gibi yapıyorum bende bilmiyorum ama nasıl ders vercem bilmiyorum kızsam olmuyo bağırsam olmuyo hep ben suçlu oluyom nedense oturup konuşamıyoz küsüyo alınıyo paşam

geç uyuyo oğlum bi türlü erken uyutamıyorum 11 i buluyo uyuması onu uyuturkende bende yanında sızıp kalıyom zaten :)
Yavrum özlediğinden vakit geçirmek için uyumuyordur belkide :)

Yemek işine bi alıştırsanız kendinizi aslında ertesi gün çok rahat edersiniz.

neden yemegini yapip onune koyuyorsunuz ? ay saka gibi okurken sinir basti
cocugunuza yedirin ona yemek sofra falan hazorlamayin kaldirsin totosunu kendi hazirlasin
nasil katlaniyorsunuz boyle adamlara ya
ahhhh bende bilmiyom nasıl katlanıyom sadece yok saymaya çalışıyom beklenti içine girmemeye çalışıyom kısaca kendimi kandırıyom

neden yemegini yapip onune koyuyorsunuz ? ay saka gibi okurken sinir basti
cocugunuza yedirin ona yemek sofra falan hazorlamayin kaldirsin totosunu kendi hazirlasin
nasil katlaniyorsunuz boyle adamlara ya
Açıma, merhamet duygularıyla sanırım. Benimki de sorumsuz bende yapıyorum her şeyini. Sebebi ne bilmiyorum. Açıklaması Yok

Eşim böyle yapsa, sofrada çocuğum ve bana kadar (bi de anneniz varmış ) yemek yaparım, ona tabak bile koymam , softaya çağırmam, çamaşırını yıkamam, ütüsünü yapmam, o yokmuş gibi davranırım. Noluyor derse, sen evde misin hiç farketmedim derim. Ya adam gibi kalkıp iş yapıp sorumluluk alır, ya da sürünür. Ev hanımıyken bile insan bir çok şeye yetişemiyorken çalışan bir kadının herşeye yetmesini beklemek insanlık dışı.

cesaretinize hayran kaldım :)

Cesaret değil ki, eşimi tanıyorum, o da beni tanıyor. Ondan.
Giden cağnım laptop oldu, içim bi acıdı sonradan şimdi, doğruya doğru
Ama sinir böyle bir şey.

Pc tamiratından da çok iyi anlar kendi. Şekerli su döktüm bilerek, yapış yapış uğraşsın diye.
Tuzlu su esası. Güzel kısa devre yaptırır

Yavrum özlediğinden vakit geçirmek için uyumuyordur belkide :)

Yemek işine bi alıştırsanız kendinizi aslında ertesi gün çok rahat edersiniz.
evet rahat ederimde yine çözüm değil ki bu yine yemeği ben yapmış olcam yine çocukla ben ilgilencem eşim yine bilgisayar başından kalkmıcak

ahhhh bende bilmiyom nasıl katlanıyom sadece yok saymaya çalışıyom beklenti içine girmemeye çalışıyom kısaca kendimi kandırıyom
ama boyle hayat gecmez
bi yoluna sokun sagliginiza zarar
gencken anlamazsiniz ama bu kadar yorgunluk ve sinir hali tuketir sizi sagliginizdan olursunuz
yapmayin , ona dair hicbir is yapmayin evde , hafifledifinizi ertesi gun hissedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…