- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Evet hep böyleydi geçen gün kreşteki öğretmeni beni aradı işte oğlunuzun kalem tutma becerisi az biraz çalıştırırmısnız dedi bu arada da annem bypass ameliyatı oldu ona bakıyorum oyüzden ilgilenmeye vaktim olmuyo eşime söylüyorum ilgilen diye yok banamısın demedi yine ben öğretmeye çalıştım çocuğaçocuğunuz doğduğundan beri ilgisiz mi eşiniz? hep böyleyse malesef değişmesi de zor
zaten o duruma geldim az kaldı gibiEvden at en azından aşı pisliği olmaz
kaç defa konuştum kullanma diye çocuk uyuduktan sonra kullan diye ama yok bigün kaldırıyo ertesi gün yine aynıBilgisayardan sonra böyle olduysa onu bi an önce uzaklaştırın evden ilgilenmeli çocugun babaya da ihtiyacı var
yani cidden kırmak istiyorum gözünün önünde ama işte diğer taraftanda korkuyorum sinirlenince gözü döner bilgisayarıda kıymetliben olsam kafasında değil ama o bilgisayarı kırarım.
ciddimisiniz yapsammı acaba çocuk döktü derimİçindekileri yedekleyip, kola-portakal suyu vb. dökün laptopa, şöyle bol şekerli bir şey olsun.
Öyle bi laptop harcadım ben, ilaç gibi geldiydi evliliğimize ^_^
yani cidden kırmak istiyorum gözünün önünde ama işte diğer taraftanda korkuyorum sinirlenince gözü döner bilgisayarıda kıymetli
konuşarak anlatamıyom cinnetede az kaldı ama benim cinnetimde çok pis oluyo cinnet noktasına varmadan çözsem iyiydiBir taneye bakti ikincisi cok lazim zaten.
Isten gelince siz yemek yapin esiniz bulasik yikasin toplasin sonra ne tv ne bilgisayar cocukla oynayin.
Artik bunu konusarak mi anlatirsiniz cinnetle mi size kalmis.
İçindekileri yedekleyip, kola-portakal suyu vb. dökün laptopa, şöyle bol şekerli bir şey olsun.
Öyle bi laptop harcadım ben, ilaç gibi geldiydi evliliğimize ^_^
iyiymiş tamam yarın yapıcam saklama işini aklıma yattı teşekkürlero zaman gizliden bozun veya kaldırın bulamasın.
hatta trend olmuş bir fotoğraf var görmüşsünüzdür.
anne çocuğun odasına not bırakmış, odana 100 dolar bıraktım, odanı toplarsan bulabilirsin diye.
siz de bugün bir saat çocukla ilgilenirsen bilgisayarını veririm diyin :)
Uzme kendini kisa yol daha iyi laptopu kirma ama :))konuşarak anlatamıyom cinnetede az kaldı ama benim cinnetimde çok pis oluyo cinnet noktasına varmadan çözsem iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?