Şu olanlara bir bakın !!!

Ah be arkadaşım keşke küfür falan etmeseymişsin. Yarın öbürgün onlar barışır. Kadın onları onlar analarını affederler ama senin dediklerin hiç unutulmaz. Boşver bence..

Düşünme onları ve yaşananları..

çok haklısın inanki yorumlarınız beni çok rahatlattıı gerçekten çok teşekkürler..

ben asil sizin neden bu kadar cok karistiginizi anlayamadim.

ya ben böyle bir saçmalık duymadım bu güne kadar.kocası ve çocukları evde olacak kadın yatağına adam alacak.tövbe tövbe.sen bunu nerden biliyorsun?hadi diyelim ki kızı basmış görmüş vs vs.yine de sana düşmez onu yargılamak.terbiyesizlik etmişsin.ileride o kadın kayınvaliden olacak.ve oğlunun ona değer verdiğini söylüyorsun.nasıl bir zihniyete sahipsin anlamadım.

kadini sevmeyebilirsiniz, kizabilirsiniz ama oraya kadar..daha fazlasina ne luzum varki..kadini aramak filan..birak oglu arasin diyecegi varsa desin..

ha bu kadin hayatiniza girer, size ders vermeye kalkar huzurunuzu bozar o zaman karsisina gecip iki laf edersiniz belki ama birakin ne hali varsa gorsun..

bende kayinpederimle hic gorusmedim mesela..adamla ayni sehire yasiyoruz.. ara sira esime mesaj atar kufurlu filan..para ister oyle bi adam.. esim kendi gorusmemeyi secti..ben hiiic karismam taa ki bana bulasana kadar..

evet arkadaşıma katılıyorum aslında ailede çok problem varsa evlenmeyi bir kez daha düşünmek gerek bana göre uzakta olsan evlendiğinde etkilenirsin sorunlardan

iyi de sizin arayıp da küfür etmeye ne hakkınız var?sizi ilgilendiren durum ne burda anlamadım bir de matah birşey yapmış gibi çok kötü konuştum küfür ettim demişsiniz..hayır sonuçta nikahı da olmuş evlenmiş millete ne bundan anlamadım...

Son düzenleme:

zaten artık ilgilenmiyorum karışmıyorum da..kafam rahat Allaha şükür..

küfür etmenizi bende uygun bulmadım ne olursa olsun arada biraz mesafe olmalı oğlu ile kendi arasındaki problem ileride gelinleri olsanız bile size karışma yada küfür etme hakkını vermez

kim ne yaparsa yapsın kalkıpta küfür etme hakkınız yok heleki size yapılmamışsa. bırak nişanlın edecekse etsin küfürünü:) zaten nişanlın tüm bu olaylara karşın sana söylemekten başka hiç birşey yapmıyorsa bence siz nişanlınızıda bi gözden geçirin öyle bir aile ortamında yetişmişse 2. kere oturup düşünmek lazım.

bizzat size yapılmış herhangi birşey yok.O yüzden küfür etmeniz sinirlenmeniz veya bağırıp çağırmanız çok yersiz. . Aklınzı başınıza devşirin.Sinirlencekse nişanlınz sinirlensn .Siz üstünüze vazife olmayan işlere karışmayın

BUNLARIN HEPSİ SÖYLENDİ ARKADAŞLAR.KIZ DA HAKLISINIZ HATA YAPTIM VS VS DEDİ...YANLIZ HERKES ÇOK YANLIŞ HANGİ SIFATLA KÜFRETTİN YAZMIŞ. KONUNUN SADECE BAŞINI OKUMAYIN Bİ DE ORTASINI OKUYUN... KÜFRETMESİ YANLIŞ KIZ DA KABUL EDİYO,HERKES SANKİ ADAB-I MUAŞERET KİTABINA BAKIP YORUM YAPIYO YAPMAYIN ARKADAŞLAR EZBERE KONUŞMAYIN:hulya:

bewicim çok çok teşekkür ediyorum sana..duygularıma tercüman olduğun için..

sanane kardeşim nişanlının annesinin yaptıklarından..nişanlın nasıl bir adammış ta tüm bunları sana anlatmış..ayıp denilen bişey var..bazı şeyler gizliş kalır..

hem sen hangi hakla kayınvalidene küfür edebilirsin..çok çok çok kınadım seni.. kayınvalidenin hatalı olması yada yanlış olması senin yaptığının doğru olduğunu göstermez..

küfür edebiliyorsan kendinden yaşca büyük birine sanada söyleyecek sözüm yok...

çünkü kendisini bilen biri böyle bir durumda kayınvalidesine küfür etmek yerine,asla muhattap olmazdı asla konuşmazdı...buda bir tepkidir neticede.....

konunun ortasında ne var ettiği küfürün ayıbını örtecek...

kimsenin adab-ı muaşeret kitabına bakıp yorum yapmasına gerek yok..belki sen kitaptan biraz adap öğreniyorsun ama unutmaki böyle bir durumu kınayacak insanların sayısı hala fazla......

ya zaten hatalıyım diyo arkadaşım... Dünyadan marsa! Kitaptan bakıp edep adap öğrenmek şükürler olsunki tarzım değil,ben bizzat kitap yazacak seviyedeyim ama ihtiyacı olanlara öğretemiyorum maalesef...
Neyse bundan sonra cevap vermicem boşuna yormayın parmacıklarınızı...

boşver canım ya..bazı arkadaşlar da hatanın üstüne hatayla geliyorlar..yaptığım yanlıştı evt kabul ediyorum,ama uyarmanın ve kınamanın da bi yolu yöntemi var diye düşünüyorum..uyarırken üslubumuz lütfen ''sanane.be kardeşim ,hayret bişey''...vs diye başlayan cümleler olmazsa çok mutlu olurum..ozaman benim yaptığım hatayı kınayan arkadaşlar da aynı şeyi yapmış olmuyorlar mıı??orası tartışılırrr.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…