Arkadaşlar bakıyorumda herkes bir ağız olmuş size ne bu durumdan diyorda, ben olsam bende gocunurdum şahsen. Düşünsenize kayınvalideniz kocaya kaçıyor. Vuuuuuuuakannehireyvahedigeldismile, yerin dibine girerdim sanırım.
Ama tabi arayıp da ağzıma geleni saymazdım. Kesinlikle mesafe koyardım hatta görüşmezdim bile.benneyaptımki
Arkadaşlar bakıyorumda herkes bir ağız olmuş size ne bu durumdan diyorda, ben olsam bende gocunurdum şahsen. Düşünsenize kayınvalideniz kocaya kaçıyor. Vuuuuuuuakannehireyvahedigeldismile, yerin dibine girerdim sanırım.
Ama tabi arayıp da ağzıma geleni saymazdım. Kesinlikle mesafe koyardım hatta görüşmezdim bile.benneyaptımki
olayın iç yüzünü bilmediğiniz için böyle söylüyosunuz..çocuklarına annelik yapmamış bir insan..geçmişte de aynı insanla,kocası ve çocukları evde olmasına rağmen,kızı tarafından yatakta basılan bu insana bakış açısı nasıl olur sizce?
olayın iç yüzünü bilmediğiniz için böyle söylüyosunuz..çocuklarına annelik yapmamış bir insan..geçmişte de aynı insanla,kocası ve çocukları evde olmasına rağmen,kızı tarafından yatakta basılan bu insana bakış açısı nasıl olur sizce?
zeynep kardeşim,insanlar bu başlık altında kaynanalarıyla ilgili bir sürü sorun paylaşıyorlar.onlara bi göz at istersen.. sence bu seni direkt olarak etkileyen bir sorun mu? siz o kadından mesul değilsiniz. sevmediğin biriyse niye hayatına müdahele ediyosun? boşver gerçekten kötü bir şey yaptığını düşünüyorsan kendi rezilliğinde boğulsun gitsin. kendine sıkıntı arama eşinle keyfine bak..
evt haklısın hataydı kabul ediyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?