Şu olanlara bir bakın !!!

1. herkesın kendı hayatı gencler her haltı yerken ıyıde yaslı oluncamı kotu.
2. zaten kayınvaldenızın aklıo o kısıdeymsı evlıyken bıle ayrılamamıs esını aldatmış. şimdi en dorusunu yaparak evlenme yolunda adım atmıslar.
3. Nişanlınıza bırazcık uzuluyorsanız gaza vermek yerıne belkıde bosver bı kendımzıe bakalım herkesın kendı hayatı deyıp gerecersenız asıl destegı bu sekıl vermıs olursunuz.
4. ne olursa olsun o kşi nısanlınızın annesı . ılerde muhakkak yuzyuze bakacaksınız. sevıyeyı kırumakta yarar var.
5 . belkıde en yakın zamanda resmı nıkahlarınızıda kıyıp normal bı hayat surecekler siz o zaman yuzlerıne nasıl bakacaksınız.
6. son olarak -HERKES HATA YAPAR- bunu hayat boyu unutmaman dileklerimle

Herkes kendi hayatından sorumludur,
kimse kimseyi yaptıklarıyla yargılayamaz ki karışında annen yaşında bir kadın var.küfür zaten çok çok çirkin.
sinirle de olsa asla yapılmaması gereken birşey.
daha evli bile değilsiniz.bence en doğrusu karışmamaktı.
ne olursa olsun o kadın nişanlının annesi araları düzelir birgün sen açıkta kalırsın davranışından dolayı.
kimse vazgeçilmez değildir.
müstakbel kayınvalidenin geçmiş yaşantısı ve şuanı kimseyi özellikle seni irdelemez.
ayrıca burda ben suçlu da görmedim.
kadın nasıl isterse öyle yaşıyor.bence biraz aile işlerinden kendini çek sonra sen kötü olursun.

Arkadaşlar bakıyorumda herkes bir ağız olmuş size ne bu durumdan diyorda, ben olsam bende gocunurdum şahsen. Düşünsenize kayınvalideniz kocaya kaçıyor. Vuuuuuuuakannehireyvahedigeldismile, yerin dibine girerdim sanırım.

Ama tabi arayıp da ağzıma geleni saymazdım. Kesinlikle mesafe koyardım hatta görüşmezdim bile.benneyaptımki

aman sen karışma diyenler haklı yarın bigün iyi olurlar sen kötü kalırsın artıı bu kadın tek ve kızıyla beraber kalıyormuş kaçıp gitmemeydi ilerde sen evlendiğinde senin yanında kalabilirdi sen o zaman daha çok rahaztsızlık ve sıkıntı çekecektin... kızma ama bu durum komik fakat gerçek onun için kaçtığı adamla arasını iyi tutun derim nişanlınla beraber :) keşke benimkide kaçsa bi yerlere

Sevgili Kuzum, balık baştan kokar misali zaten olay paradoks içinde...

Fakat burada kimsenin kimsenin hayatına küfür yada müdahale etmeye hakkı yoktur. Değil mi?

Şahsen ben olsam, eğer aile yapısında bir şüphem varsa kendimide o aileden derhal geri çekerdim.

Ha, sen sağ ben selamet gibilerinden rahatsız olmuyorsam asla ama asla müdahale olmazdım.

Ve senide yorumlarından biliyorum, eminim olayı sende bu seviyeye getirmezdin.

Bu olaydan rahatsızlık duymak başka, üstüne vazife olmayan şeylere kalkışmak başka...

Söz konusu 50 küsür yaşındaki bir kadın...

Bize çok yanlış gelse bile; kendince neyin doğru olup olmadığını ayırt edebilir pekala...

yaptığını hiçte mantıklı bulamadım maalesef...
ne demek aradım küfür ettim sizene peki bundan.Ayrıca nişanlınıza da kızdım nasıl olurda annesine daha evlenmemiş bir bayan tarafından küfür etttiriyor bu kadın ne olursa olsun kaç yaşında kadın olmaz çok çirkinmiş yaptıklarınız çok yadırgadım sizilmaz:

kayınvalden yanlış şeyler yapmış.belliki garip bir insan.oğluylada arası iyi değil.sizin arayıp küfretmeniz çok gereksiz olmuş.onla hiç muhattap olmadan nişanlınla ilşkine bakman gerekmez mi senin.

hiçte gocunmam kuzu kapama lmaz:
zaten analık yapmamış bilmemne denlmiş
oğlanında tavrı bellidir annesine karşı öyle birini ne muhatap alırım,ne de ağzımı açıp bir kelime söylerim :1closedeyes:

siz daha nişanlısınız, neden bu kadar karşı çıktınız..

resmi olarak gelini sayılmazsın, 56 yaşındaki kadın istediğini yapar..

sana susmak yakışırdı da neyse...

eğer karşınızdaki insanın davranışlarını beğenmiyorsanız ilişkinizi kesersiniz.56 yaşına kadar gelmiş birini küfürle ne cezalandırabilirsiniz ne düzeltebilirsiniz ne de utandırabilirsiniz.sizin davranışınız da kusura bakmayın bana tuhaf geldi.

nisanlının annesi kac yasında insan bırak ne yaparsa yapsın da arayıpda küfretmen cok yanlış olmus bencealsanaalsanasmile

kayınvalidenin yaptığı yanlışta
sizin yaptığınız çok mu doğru acaba ???
sizene.size mi soracaktı kocaya giderken.
eşiniz üzüldüğü için kızmakta haklısınız.ama arayıpta küfür ettikten sonra seviyenizi beğenmediğiniz kayınvalideniz kadar düşürmüşsünüz

bence hiç sinirlnme üzülme kaynanadan kurtuldun boşverrrr bırak evlensin rezilliği kendine nişanlında kurtulmuştur

ne kadar kötü olsa da eşinizin annesine hakaret etmeyin, kötü söz söylemeyin, bu sizin ilişkinize de yansır.

iğrenç ötesi......

ıykkk......vıyykkkk.....cıyykkkk.....

sende kayınvalidene küfür etmekle onun seviyesine düşmüssün sana ne? kiminle istiyorsa evlensin

sen kendi hayatına dön ......

aslında bu bir sorun değil..KK YI BOŞ YERE MEŞGUL ETME....kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

zeynep kardeşim,insanlar bu başlık altında kaynanalarıyla ilgili bir sürü sorun paylaşıyorlar.onlara bi göz at istersen.. sence bu seni direkt olarak etkileyen bir sorun mu? siz o kadından mesul değilsiniz. sevmediğin biriyse niye hayatına müdahele ediyosun? boşver gerçekten kötü bir şey yaptığını düşünüyorsan kendi rezilliğinde boğulsun gitsin. kendine sıkıntı arama eşinle keyfine bak..

şu ana kadar gelen yorumlardan en mantıklı ve hoşgörülü olanı sizinki.dikkat ederseniz gelen yorumlar saldırır gibi..insanlar akıl verdiklerini sanıyorlar. ..çok teşekkür ederimm tavsiyenize uyacağım kesinliklee..yaklaşımınız beni mutlu etti...

kayınvalideniz sizin kızınız filan mı???? ya da bu dururm için biz ne yapalım...
aferin size süpersiniz, ağzınıza sağlık...bu mu...iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…