Şu olanlara bir bakın !!!

ay sanane kardeşim nişanlının anasında...evli bile olmadığın adamın anasına küfür etmek çok etik dimi..yapmayın kardeşim yaaa konu açarken bi millet ne der die düşünün...sana sormicak heralde evlenirken..dimi...bayram zehir olmuşmuş..sen bayramına bak seni ilgilendiren bi konu değil bu..herkezin hayatı kendine..ayrıca 56 yaşından sonra insanlar neden evlenir bi düşün bakalım

küfür mü ettin ?
ben o kadının yerinde olsam senin saçını başını yolardım
nişanlının annesi olması kadına karışma hakkı vermez sana
suan dış kapının dış mandalısın

dur canım sana okkalı bi cvp vermeden gitmicem..yatakta basmışlar demişsin bu seni ne kadar ilgilendirir...buna inanmak zor..ama sen doğru bi insan olsaydın hani saygı dan ahlaktan bahsetmişin yaaa işte öle biri olsaydın nişanlını doldurup kışkırtmazdın ki muhtemelen öyle yapıyosundur..iki tarafıda yatıştırır..konuyu kapatırdın..işte yavrucum bunu yapmak zordur..insanları eleştirip onlara hakaret etmek ortalığı fişeklemek çokkk kolay

sen dış kapının mandalı oluyorsun bu durumda
olay nişanlınla annesi arasında bi olay
aile meselesine karışmamalıydın

bencede biraz agir kacmis bir kere burada annesi yatakta basilmis demissiniz siz o ailey nasil gelin gideceksiniz esinizin annesini nerdeyse o...etmissiniz ustelik gözunle sen gordunmuki!!!aha birde iftiraysa gunah degilmi tabiki yanlis birsey olduysa evlilikte sadakat lazim ama size dusmez bu ...bilmiyorum sasirdim ama gercekten annelik fedakarlik istiyor birakip gitmeseydi benim kayinvalimdede dul kalmis hic evlenmedi namusuyla bekledi cocuklarini everdi simdi el ustunde tutuluyor kendi istememis siz bir bakima haklisiniz ama kufur etmemeliydiniz degilmi

Arkadasım kusura bakma ama daha evli bile degilsin fazla muhatap olmussun bu meseleyle.Evlenmeden adamın evine yerlesmesi dogru olomayabilir ama senin küfür etmen cok daha yanlıs.

Nisanlına iyi bir anne olamaması da tamamen onları ilgilendirir bundan dolayı küfür etmek hakkın degil bence.

anlık sinirle küfür ettim evet..yazdıklarınızı okuduktan sonraa kendi içmde olayın muhakemesini yaptım..küfür etmek bana yakışmadı sessiz kalmalıydım,haklısınız.. ama inanın nişanlımın üzülmesine ,ağlamasına dayanamadım o anın verdiği sinirle ağzıma geleni söyledim..bu olayı da bana nişanlımın ablası anlatıı..ben şok üstüne şok yaşadım o anlattıkça..onun anlattığına göre yorumladım konuyu..yalan yok kesinlikle.olayı olduğu gibi anlattıımm..bi yere de kaybolmadım 2gündür full çalıştığım için nete giremedim kaçmadım rahat olun..işte burdayım adresim belli.her türlü yoruma da açığım.güzel yorumlar gelecek diye beklemedim,tabiki eleştireceksinizz.bu yüzden yazdım..görüşlerinizi merak ettim..bu olay da bana ders oldu..kimse umrumda değil.benim için önemli olan sadece nişanlım...

küfür etmekle çok iyi yapmışsın arkadaşım diye bir yorum beklemedim kesinlikle..ayrıca ortadan kaybolmadım ..düşüncem de farklı değildi ..neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım ?

ne de güzel yorumlamışsınız böyle ..neden size sayayım ki..yorum yaparken biraz daha seviyeli olursak sevinirim teşekkürler...

msjimda hicbir seviyesizlik görmedim sen 56 yasinda birine küfür edersen nasil bir yorum beklerdin neyse hatani kabulleniyorsun umarim böyle hatalara düsmessin insallah

msjimda hicbir seviyesizlik görmedim sen 56 yasinda birine küfür edersen nasil bir yorum beklerdin neyse hatani kabulleniyorsun umarim böyle hatalara düsmessin insallah

kimseye saydırma gibi bir niyetim yok..böyle bir insan değilim gerçktenn.yanlış anlaşıldım üzüldüm..umarım artık güzel şeyler olur..

Vallahi kusurua bakmayın ama küfür etmek ve karışmak sizin haddinize değil kanımca... Sinir olabilirsiniz, sinirden çatlayabilirsiniz ama arayıp küfür etmek yapmamanız gereken bişey. Sonuçta bu bayan evli bir adama kaçmamış, kötü işler yapmamış. Kendine göre birini bulup evlenmiş. Yani adını kötüye çıkaracak bir fiil işlememiş. Oğlu istemeyebilir bu gayet normal ama onun bile buna karışmaya hakkı yok... Hem ne kadar kötü biri bile olsa eşinizin annesine küfür etmek hiç yakışık almayan bir davranış.

bakışaçısı iyi olmaz mutlakaki ama bu size düşmez.sonuçta o eşinizin annesi ve ne yaparsa yapsın et tırnaktan ayrılmaz.yarın iki gün sonra kötü olan siz olursunuz.

konunun sızın tepkı gostermenız gereken kısmını gercekten hala bulamadım???kaldıkı oz annenız bıle degıl kaynananız,haa ben bole bı kadına gelın gıdemem dıyosanız da ayrılıcaksınız ama onuda ıstemıyosunuz sız ıstıyosunuzkı herkes benım ıstedıgımı yapsın benım ahlaksızca buldugumu onlarda oyle bulsun ama yoook oyle bı duzen :)

Evli olduğunda bile insan eşinin ailesinin işlerini burnunu sokamaz. Herkes yerini bilmeli. Senin için de aynı düşünüyorum arkadaşım.

Resmi nikah bile yapmadan karşı çıktığı için oğlunu savcılığa vermesi çok enteresan...
Kendileri gelinlere karşı çıkınca oluyor ama...

Hakkaten yani, çoğu kişininde dediği gibi size ne?

Siz kimsinizde onun anneliğinden,aile adabından da sorguluyorsunuz?

Herkesin kendi hayatı, kendi seçimi...Kaldı ki 56 yaşındaki bir kadından bahsediyoruz.

Sizin niye midenize kramplar sancılar girdi anlamadım

Size burada düşen tek ama tek şey; hayırlı olsun diyip susmak...

Karışmak ve olaylara müdahil olmak sizi aşar...

1. herkesın kendı hayatı gencler her haltı yerken ıyıde yaslı oluncamı kotu.
2. zaten kayınvaldenızın aklıo o kısıdeymsı evlıyken bıle ayrılamamıs esını aldatmış. şimdi en dorusunu yaparak evlenme yolunda adım atmıslar.
3. Nişanlınıza bırazcık uzuluyorsanız gaza vermek yerıne belkıde bosver bı kendımzıe bakalım herkesın kendı hayatı deyıp gerecersenız asıl destegı bu sekıl vermıs olursunuz.
4. ne olursa olsun o kşi nısanlınızın annesı . ılerde muhakkak yuzyuze bakacaksınız. sevıyeyı kırumakta yarar var.
5 . belkıde en yakın zamanda resmı nıkahlarınızıda kıyıp normal bı hayat surecekler siz o zaman yuzlerıne nasıl bakacaksınız.
6. son olarak -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…