- 7 Haziran 2010
- 1.404
- 2.735
- 733
Aslında cidden korkutucu ve kafa karıştırıcı hani 2-3 gün deseler neyse de 10 gün sadece su.. İşte bizimkisi de acaba bi umut
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşımın ablası geçen sene uyguluyor bu detoksu. 20 günde 20 kilo veriyor daha sonra 4 ünü geri alıyor ve bunu doktor eşliğinde yapıyor. Internet'ten baktım ama çok çeşit çeşit ablası da net olarak hatırlamıyor nasıl yaptığını. Aranızda yapanlar sonuç alanlar var mı?
Arkadaşımın ablası geçen sene uyguluyor bu detoksu. 20 günde 20 kilo veriyor daha sonra 4 ünü geri alıyor ve bunu doktor eşliğinde yapıyor. Internet'ten baktım ama çok çeşit çeşit ablası da net olarak hatırlamıyor nasıl yaptığını. Aranızda yapanlar sonuç alanlar var mı?
Yok...............
Az önceki bayana sataşmanız yetmedi hızınızı alamadınız galiba
Aranizda yapan var mi demissiniz. Yok dedim ben de. Ne bu hiddet???
troidiniz oruçtan çıktığınızda çok yavaşlamış olacak kat kat alacaksınız ben 1 hafta sadece su içerek yaptım ergenliğimde.ama lavman falan yok tabi. 5 kilo verdim 8 kilo aldım zaten çoğu su atmak. bütün sistemim bozuldu. bi kere lavman falan tehlikeli işler bağırsaktaki faydalı bakterileri öldürüyor. illa detokssa meyve sebze yiyin bi kaç hafta. ya da aralıklı oruç intermittent fasting araştırın hem sağlıklı hem kolay. 20 günde 20 kilo kimse veremez ayrıca aç da kalsa obez falandır.çünkü vücut açlığa da uyum sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?