Şu saat oldu, ama sinirden uyuyamıyorum.

Biz bunları bir çok kez yaşadık zaten. İlk kez yaşayıp da aşırı tepki veriyor değilim ki. 5yıldır böyleyiz. Dediğiniz gibi de yaptığım oldu. Ama sonuç değişti mi hayır. Yıprandım açıkcası

Işte en baştan müsait değilim desyedi , gel deyip sabaha karşı gelme demek olmuyor. Bu kv icin değil baska kisiler içinde gecerli. Tabiki olur cok acil durumlar eyvallah. Ama ben sabaha kadr bekleyip yazilmasini doğru bilmiyorum. Yoksa kendini iyi hissetmediği zaman desin demesin diyen yok

Ben mesleğim gereği,hangi ruh halinde olduğunuzu,neler hissettiğinizi,az çok tahmin edebiliyorum, istedim ki siz de durumu daha net tahlil edebilin.
Son yazdığınız üç duyguya odaklanın.
Bu duyguları neden yaşıyorsunuz?
Bu duygular size bedensel olarak nasıl etki ediyor? (Duyumlar yani duyguların bedenimizde hissettirdikleri)
Bu duygular düşünce sisteminizi nasıl etkiliyor?
Bu duygularda kv'nizin etkisi düşündüğünüz kadar çok mu?

Gelmesin mi demişim ki ben yahu? Geliyor da zaten. Ama haber versin. Müsait misin o gün kızım desin. Saygı göstersin.

Şey de dikkatimi çekti.. Çocuk olunca daha çok gelmeye başlamış.. Öncesinde demekki bu kadar gelmiodu.. Demekki senin o kara kaşların için gelmiyor gayet torunu için geliyor.. Buradan bile anlaşılır sana değer verip vermediği.. Gayet torununa değer veriyor.. Gelinine değil.. Bir de psikolojik rahatszligi var sanrm ilac kullaniyor demistnz.. Bence ondan kendini disari vuruyor.. Herkeste farkli gosteriyor bu hastaliklar kendini.. Onun ki de sosyal yönü ağır basmış demekki.

super birde esin cok mantikli. sikinti yok kuzum

İyi de o an kırmamak için kabul ettim zaten. Anne oluna sabahın körü de gayet normal bir saat dilimi oluyor ayrıca. Ne kadar erken haber versem o kadar iyiydi her açıdan. Uyuyamadım zaten gecenin 3ünden beri. Kendisi bana gecenin yarısı, sabahın körü gibi zamanlarda yazıyor. Bunun mesele olacağını düşünmedik. Mesele içerikte olur diye endişe ettim sadece biraz.

Saygı duyulmamak, sizin de ayrı bir hayatınız olduğunu kabul etmemek umursamamak falan filan yaptıkları. İnsanı çok kötü hissediyor.
Derdinin çözümü yüzüne karşı açık açık söylemek. Sonra duruma göre ne yapacağına karar verirsin.
Mesela ben söylediğim halde beni dikkate almıyordu.Tek dikkate aldığı oğluydu. Cahil insan.
Kafa şöyle çalışıyor: ona göre benim ipimi oğlu tutuyor. Oğlunun ipini kendi tutuyor. Doğal olarak benim ipimi de tutuyor olarak düşünüyor. Düşünce tarzı bu. Kadın bana besleme ve hizmetçi gözüyle bakıyor. Gelin demek bu onun için. Benim başa çıktığım söylenemez. Psikolojimi bozdu kadın. Tamamen koptu ilişkim. Mecburiyet dışında görüşmüyorum.

Kara kaşları dkdkkddkkfjd
Çok güzel mizah yapmışsınız konuyla ilintili takdir ettim

Mesajlar ne kadar iyi niyetli olursa olsun bu tip durumlarda soğuk ve sert anlaşılır . bence arayın gülümseyerek samimi bir şekilde konuşun o zaman aklıma gelmedi ama şu şu işim var yarın eğer sana da uyarsa başka bi gün belirleyelim derim ben . Bana da biri böyle bir şeyi mesajla bildirse kırıcı gelir ki inanın bir çok insanın kurulacağı şeye kırılmayan alıngan olmayan bir insanım

Ben zaman derken sabah vurgusu cok erken saat diye demedim. Ilk denilen şeyden sonra sıcağı sıcağına denilmesiyle sabah yazılması anlam olarakta farkli geliyor . Yoksa zaman olarak neden sabah değil deme amacım . Olan olmuş artik yapacak bisey yok

Geçmiş olsun. Çok zor gerçekten. Bu konularda olmasa bile benim de hiçe sayıldığım çok oldu. Bana başka eşime başka konuşulduğu da. Çok zor dengeler bunlar. Kurmak zor.

Bence durumu toparlamaya çalışmayın artık olan olmuş belki olması da gerekiyormuş.Buradan okuyunca genelde herkes kötü gelin damgası vurmuş ama demek ki öncesinden gelen bir usanmışlık var,oğlunun evi denmiş e oğlu da eşine hak veriyor :)
Aranızda çok büyük sorunlar yoksa hiç gelme demek olmaz tabii,biraz kırıcı ama anlaşılır olmuş.Toparlayayım diye başa sarmaya gerek yok.
Kırmaktan hep çok korkmuş bir insan olarak evlendiğimde şunu anladım,bazı insanların bir şeyleri anlayabilmesi için birazcık kırılmaları gerek yoksa ömür boyu kırılan sadece siz olursunuz.

Aklımda zaten. Gündüz arayıp bir de sesli olarak anlatıcam durumu. Ben her şekilde rahatsız olacağını düşünüyorum ama. Çünkü bu şekilde emrivaki yapmak hoşuna gidiyor bence. Kontrol etmeyi seviyor insanları. Edemeyince rahatsız oluyor.

Gelmesin demem zaten. Gelsin torununu görsün zaman geçirsin tabii ki. Daha geçen hafta ben götürdüm hatta sevsin, zaman geçirsin diye. Ondan önce beraber parka götürdük oğlumu. Ne kadar kusurları, hataları da olsa eşimin annesi, oğlumun babannesi. Çok ikilemde kaldım arayıp aramama konusunda.

Şimdi siz nasıl bir konuşma geçtiğini bilmiyorsunuz tabii. Ben uygun olmadığımı belirttik aslında başta konuşurken. Ev dağınık, böyle gelip görmenizi istemem dedim. Yabancı mıyım dedi. Yine de istemem dedim. Bir şey olmaz dedi. Ben de peki toparlamaya çalışırım elimden geldiğince o zaman dedim ve çağırdım. Gece de hem içime sinmedi bu sürekli devam eden emrivaki hali hem de be kendimi ne Evi toplayacak mecal bulamıyorum kendimde. 3ten beri de ayaktayım vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…