Şu saatte kiyamet koptu

Serefsiz adam ıcip gelmis koktugundan anladim bu yüzden evden kovmaya çalıştım. Sinir krizleri gecirdim. Kocam demye utaniyorum o pislik bana o....pu dedi. Gecmiste benle her boku yedin seni arvat ettim layikmiydin herseyini babana anlatacağım. Kiyametler koptu . Bu eve tertemiz insan getireceğim sen o...sun bosayacagim. Nasil agrima gidiyor birbimizi vurduk su an cümle kuramiyorum. Kendimi öldüresim var caresiizim nasil bir belaya hataya düstum ben.
Boşanın neden bekliyorsunuz

İyi de o da senle evlenmeden önce her b.ku yemiş....bu durumda o da gayet namussuz birisi :KK64:"Benim için sakıncası yok herkese soyle de alem senin nasıl bir erkek olduğunu gorsun" diyemedin mi? Artık evlenmiş bir erkeğin karısıyla ilgili özel anlarını başkalarına anlatması erkeği küçük düşürür güzelim kadını değil:KK51:

Eğer namussuzluk evlenmeden sevişmekse kendi kendinize sevişmediniz herhalde, size layık gördüğü o.... sıfatının yarısı da ona ait bu durumda. Ne iğrenç bir mahlukmuş. Bu adamdan eş değil, insan bile olmaz. Dilerim yakın zamanda kurtulursunuz. Öyle hakkınızda ailenize abuk sabuk şeyler söylerse iftira deyin. Bu ayyaş, ahlaksız adama inanacak değiller herhalde.

Mesleğin var kendi paranı kazanıyorsun kimseye muhtaç değilsin çok şükür.
Bu adamı neden çekiyorsun. Seni sevmiyor değer vermiyor.evlilik böyle birşey değil arkadaşım sende farkındasın herşeyin. Neyi bekliyorsun?
Kendine yazık etme!

Guzelim niye kendine bu eziyeti yapiyorsun.

Kocamda olsa erkeklere guvenemiyorum.iste bu yuzden. En ufak bir sallantida seni boyle tehdit eder. Kendisini de purubak rahibe yapar...

Bosan demek bana duzmez. Cunku bu sorunlarla yasayan sensin. Sunu dusun daha bunu ne kadar cekebilirsin. Birde rica ediyorum bu ad icin kendini oldurme gibi sacma dusuncelere kapilma.

Sadece dusun...

Eski konularina usenmedim baktim.
Gercekten berbat bi evliligin var tek cozumun inceldigi yerden kopartmak.

Durma yay etrafa da millet sana g.vatlarin şahı desin, deyin. Yahu ne diye bu cibiliyetsizlere böyle laflar etme hakkı veriyorsunuz ya.

Hazır kafada güzel, çakamadın mı iki tane suratının ortasına. Şiddete karşı, pamuk gibi insandım, ne hale geliyorum şunları duydukça....

Evlenmeden önce yediginiz her haltı birlikte yediniz. Ayrıca o anlatamadan ara babanı, eve alkollu geldi, beni hırpaladı, bağırırım, polise giderim diyince de iftira ile tehdit etmeye başladı diye sen anlat.
Öyle adama böyle yalan.

Hazır kafada güzel, çakamadın mı iki tane suratının ortasına. Şiddete karşı, pamuk gibi insandım, ne hale geliyorum şunları duydukça....

Evlenmeden önce yediginiz her haltı birlikte yediniz. Ayrıca o anlatamadan ara babanı, eve alkollu geldi, beni hırpaladı, bağırırım, polise giderim diyince de iftira ile tehdit etmeye başladı diye sen anlat.
Öyle adama böyle yalan.

+1000000
Ben böyle pislige kendimi hirpalatip birde uzaklastirma karari/tazminat alirim. zaten icmis. kim inanir--- pislik herife. icip icip yaygara cikartiyor derim.

Back
X