Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanın neden bekliyorsunuzSerefsiz adam ıcip gelmis koktugundan anladim bu yüzden evden kovmaya çalıştım. Sinir krizleri gecirdim. Kocam demye utaniyorum o pislik bana o....pu dedi. Gecmiste benle her boku yedin seni arvat ettim layikmiydin herseyini babana anlatacağım. Kiyametler koptu . Bu eve tertemiz insan getireceğim sen o...sun bosayacagim. Nasil agrima gidiyor birbimizi vurduk su an cümle kuramiyorum. Kendimi öldüresim var caresiizim nasil bir belaya hataya düstum ben.
Sudan ckmis balik gbym. Nasil zoruma gidiyor. Aynaya bakacak yuzun yok sen şerefsizin anan baban herseyi duycak sen namussusun senin gbi biriyle evlendim diyor.Boşanın neden bekliyorsunuz
Neden umursuyorsnuz ki istediğini desin hemen boşanınSudan ckmis balik gbym. Nasil zoruma gidiyor. Aynaya bakacak yuzun yok sen şerefsizin anan baban herseyi duycak sen namussusun senin gbi biriyle evlendim diyor.
Sudan ckmis balik gbym. Nasil zoruma gidiyor. Aynaya bakacak yuzun yok sen şerefsizin anan baban herseyi duycak sen namussusun senin gbi biriyle evlendim diyor.
Hazır kafada güzel, çakamadın mı iki tane suratının ortasına. Şiddete karşı, pamuk gibi insandım, ne hale geliyorum şunları duydukça....
Evlenmeden önce yediginiz her haltı birlikte yediniz. Ayrıca o anlatamadan ara babanı, eve alkollu geldi, beni hırpaladı, bağırırım, polise giderim diyince de iftira ile tehdit etmeye başladı diye sen anlat.
Öyle adama böyle yalan.