Şu saatte kiyamet koptu

Tepe dikilip kolumdan tutup bu evden cikalim disari cikalim biz bh değiliz bizim ustumzde bisey var buyu var diyip duruyor. Kavga aninda seni yilana benzetiyorum kendime hakim olamiyorim gbi laflar sarfediyor. Ben ise bu evden cikip gozumjn onunden gtmesni istiyorum ama birakmiyor. Yakama yapışıyor zorla sariloyor ben bosanamam gibisinden laflar. Cok tutarsiz. Bir girdapta gibiyim

babanları ara kendin çıkamıyorsan ya da 155 .bu adamla aynı evde daha fazla durma.Lütfen canının kıymetini bil

Ya siz eşinizle bişeyle yaşadınız diyemi o... Oluyorsunuz Allahın belası adam kendisi iyi bir haltmıymış sorun sizde değil milyonlarca insan söylemesede evlenmeden önce birşeyler yaşıyor sorun eşinizde kolay kolay söylemem ama bu adamla hayat geçmez boşananın ne demek kendimi öldüresim var hayat ondan ibaretmi vur tekmeyi böyle bir adama üzme bile kendini dur ayaklarının üstünde
( Eşimden önce bir evlilik yapmıştım )
Ve eşim hiç evlenmemişti 5 senelik evliyim konusu bile açılmadı bugüne kadar böyle adamlarla zaman harcama hayatta çok güzel şeyler var ..

Tepe dikilip kolumdan tutup bu evden cikalim disari cikalim biz bh değiliz bizim ustumzde bisey var buyu var diyip duruyor. Kavga aninda seni yilana benzetiyorum kendime hakim olamiyorim gbi laflar sarfediyor. Ben ise bu evden cikip gozumjn onunden gtmesni istiyorum ama birakmiyor. Yakama yapışıyor zorla sariloyor ben bosanamam gibisinden laflar. Cok tutarsiz. Bir girdapta gibiyim
Eşiniz bence uyuşturucu kullanıyor ..
Arkadaşım eşini sadece içiyor sanıyordu ağzı kokuyor diyordu bir dediğini bir diğeri tutmuyordu uyuşturucu etkisinde garip davranışlar sergiliyordu kıza etmediği kalmıyordu 5 dakika sonra sensiz yapamam diye ağlıyordu

Ya siz eşinizle bişeyle yaşadınız diyemi o... Oluyorsunuz Allahın belası adam kendisi iyi bir haltmıymış sorun sizde değil milyonlarca insan söylemesede evlenmeden önce birşeyler yaşıyor sorun eşinizde kolay kolay söylemem ama bu adamla hayat geçmez boşananın ne demek kendimi öldüresim var hayat ondan ibaretmi vur tekmeyi böyle bir adama üzme bile kendini dur ayaklarının üstünde
( Eşimden önce bir evlilik yapmıştım )
Ve eşim hiç evlenmemişti 5 senelik evliyim konusu bile açılmadı bugüne kadar böyle adamlarla zaman harcama hayatta çok güzel şeyler var ..
Vee bu laflardan sonra bu aksam 2 saag dibime yapıştı ben hataliyim vs. Zorla disariya cikarmaya calisti kolumdan cekip itip kalkiyor resmen.sirf kafam dagilsin diye. Degisik ani anini tutmuyor.

Serefsiz adam ıcip gelmis koktugundan anladim bu yüzden evden kovmaya çalıştım. Üstelik göz boyamak icon icmeden once gdp cicek almis . Baktim abuk subuk hareket ediyor asla yapmamaliydi bunu. Ben bayram ziyaretine gitmisim arvat olup evde olmazsam bunu yaparmis her boku yermis.Sinir krizleri gecirdim. Kocam demye utaniyorum o pislik bana o....pu dedi. Gecmiste benle her boku yedin seni arvat ettim layikmiydin herseyini babana anlatacağım. Kiyametler koptu . Bu eve tertemiz insan getireceğim sen o...sun bosayacagim. Nasil agrima gidiyor birbimizi vurduk su an cümle kuramiyorum. Kendimi öldüresim var caresiizim nasil bir belaya hataya düstum ben.
Boşanmamakta nereye, ne zamana kadar direneceksiniz?
Kocanız sizi öldürene kadar mı, sokağa atana kadar mı?

Yaşadığınız evlilik değil işkence.

Diğer konularınızı okudum ve hala bu adamla aynı evde durmanıza şaşırdım bence hata sizde şu anda bile bile onunla yaşamaya devam eden sizsiniz başınıza gelmeyen kalmamış bu ısrar neden?

Bence bu kadar laftan sonra boşanın .
O evin huzuru kalmaz artık .
Saygı , sevgi 0 .

Back
X