Şu saatte kiyamet koptu

Yaa öldürme gibi şeyleri aklından çıkar. Bu adam için hareket etmene değmez.

Siz dürüst olup yaşadığınızı anlattıysanız da onunla yaşadığınızı diyorsa da kendisi tek kelime ile "karaktersiz" bir insan. Yazık gerçekten. Bu kadar hakaret etmiş bir insanla aynı yatağa girebilecek misiniz? Bence o iyi bir dersi hak etmiş.

size ilk günden şiddet uygulayan, sizi aldatan hakaretler eden bu adama neden katlanıyorsunuz?
psikologa gitmeyi düşündünüz mu hic
aileniz de yanınızdayken arkanıza bile bakmadan kaçıp gidin

O cesaret banada gelse keşke. Dün gece kavga ettik şiddet uyguladı. Gece kendimi parcaladim resmen birak gideyim diye bırakmadı. Yalvardi ve sarildi birakmadi uyuttu.sabah gozumu actim ben nasil bu evdeyim dedim darp raporu aldim ondan gizli ama sikayete cesaret edemedim. Ailemin yanina gittim. Babamda bi posta laf koydu. Sucum ise kendi resmimi durum paylaşmak. Annesine gitmemek vs. 8 aydir evliyim. Cekismeli uzuyor hic ugrasmaya gucum kalmadi. Aksamdan beri beni vurdugu odaya bakip agliyorum. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Simdi zıbardı. Sabah ne yapsam diye düşünüyorum. 23 yasindayim meslegim var. Fakat bu insan bir saplanti olmus sanirim. Kangren olmus bu evlilik ya parmagı kesip atacam ya zehir yayilacak. Her kavgada boşanmaya sartlandim ve bir turlu gerceklestiremiyorum. En son kavgada babam birdaha döversen aynısını yaparim demisti. Bugun hicbisey yapmadilar aksine onun yaninda kizdi. Onlara bunu soyledigimde sen tam net olursan gerekeni yapariz diyorlar. Nasil yapayim?

Arkadaşlar lütfen beni anlayin ona göre bi yol gosterin. Ben babamin evine gidemem çünkü babam hasta bana cok uzuliyor kalp rahatszlgi var. Hergun karsilarina durmam onlari üzer. Ve benim bir sorunum daha var. Bu evden hadi çantamı alip cikmam mi lazim. Sahsi esyalarimi nasil alicam tek basima toplayabilirmiyim. Tek kiyafet mi alip cikayim hersey 1 senelik...

Seni
Serefsiz adam ıcip gelmis koktugundan anladim bu yüzden evden kovmaya çalıştım. Üstelik göz boyamak icon icmeden once gdp cicek almis . Baktim abuk subuk hareket ediyor asla yapmamaliydi bunu. Ben bayram ziyaretine gitmisim arvat olup evde olmazsam bunu yaparmis her boku yermis.Sinir krizleri gecirdim. Kocam demye utaniyorum o pislik bana o....pu dedi. Gecmiste benle her boku yedin seni arvat ettim layikmiydin herseyini babana anlatacağım. Kiyametler koptu . Bu eve tertemiz insan getireceğim sen o...sun bosayacagim. Nasil agrima gidiyor birbimizi vurduk su an cümle kuramiyorum. Kendimi öldüresim var caresiizim nasil bir belaya hataya düstum ben.[/QUOTE seeni benden iyi anlayan yoktur sanirim madem suan babanin evine donemiyorsan ki donmede o zaman bir sure gormemezlikten gel.iciyorsa icsin sanane ictigini bile anladigini farkettirme

Arkadaşlar lütfen beni anlayin ona göre bi yol gosterin. Ben babamin evine gidemem çünkü babam hasta bana cok uzuliyor kalp rahatszlgi var. Hergun karsilarina durmam onlari üzer. Ve benim bir sorunum daha var. Bu evden hadi çantamı alip cikmam mi lazim. Sahsi esyalarimi nasil alicam tek basima toplayabilirmiyim. Tek kiyafet mi alip cikayim hersey 1 senelik...
Sen niye gidiyorsun onu evden at.
Yerinde olsam kilidi değişir bi süre orda kalır eşyaları da bi güzel satar parasını alır giderdim.
Pislik herife bide kurulu düzen mi bırakıcam.

Tertemiz birini getirecekmiş. Bütün kadınlar kollarını açmış bekliyoda, bu içinden temizini seçecek haspam.

kilidi değiştir boşanma davası aç.
sen niye bozuyorsun kurulu düzenini.

Eskiden beri yasadiklariniz ortada. Bosasaniz coktan yapardiniz. Kocanin seni insan yerine koydugu yok hala aylardir onunlasin. Allah askina neyden korkuyosun ? Cocuk yok. Isin gucun var. Birak gitsin. Ama yook aci seviyorsunuz siz de. Illa birileri sizi dovecek hakaret edecek. Yazik yahu. Kendinize niye bunu yapiyosunuz. Gervekten cok yazik

Şu anda dama denilen durumdasınız.Giysilerinizi ,birkaç parça eşyanızı alın ve ailenizin yanına gidin.Bayramdan hemen sonra da boşanma için girişimlere başlayın
sizle ilgili mahrem şeyleri de ortaya dökerse eşiniz hakkında 'hasta' diyin ki anlattığınız kadarıyla da öyle görünüyor.Ama avukat desteği almadan kilidi vs değiştirmeye ya da eşinizle polemiğe girmeye kalkmayın

Konu sahibi senin durumunu cok iyi anlıyorum cunku bu yaşadıklarını bizzat bende yaşadım. O hayvan da beni yasadiklarimizla tehdit etmişti bende nikahında olan karını mı anlatacaksin rezil herif anlatmazsan adam değilsin dedim. Şiddet de vardı.. ustelik ailemden kimse yoktu yanimda yurtdisindan yalniz başıma geldim aileme durumu anlattım. Doguluyuz bizde boşanmak tuhaf gelir ama oyle bir kafaya koydum ki eger ailemde kabul etmezse yalniz yaşayacağımı söyledim. Şuan bosanali iki sene oluyor kafam oyle rahat ki allaha binlerce sukurler olsun.. umarim senin icinde bir umut olur bu yazdiklarim. Nolur kendini ezdirme bu pislik herife.. allah sana guc kuvvet versin ferahlik versin kalbine..

konu sahibine şöyle hak veriyorum;şu an öyle bir cenderenin içindeki kendi durumunu sağlıklı tartamıyor.Zaten insan kendine karşı dışarıdan bakan biri gibi asla objektif olamıyor
Oysa bu girdapta debelenirken kendi ruh sağlığından da gidiyor.İnşallah kazasız belasız bu adamdan yakayı kurtarır

Konu sahibi senin durumunu cok iyi anlıyorum cunku bu yaşadıklarını bizzat bende yaşadım. O hayvan da beni yasadiklarimizla tehdit etmişti bende nikahında olan karını mı anlatacaksin rezil herif anlatmazsan adam değilsin dedim. Şiddet de vardı.. ustelik ailemden kimse yoktu yanimda yurtdisindan yalniz başıma geldim aileme durumu anlattım. Doguluyuz bizde boşanmak tuhaf gelir ama oyle bir kafaya koydum ki eger ailemde kabul etmezse yalniz yaşayacağımı söyledim. Şuan bosanali iki sene oluyor kafam oyle rahat ki allaha binlerce sukurler olsun.. umarim senin icinde bir umut olur bu yazdiklarim. Nolur kendini ezdirme bu pislik herife.. allah sana guc kuvvet versin ferahlik versin kalbine..
Dirayetli durmayı başararak üstesinden gelmişsiniz.Maşallah sözünü haketmişsiniz

konu sahibine şöyle hak veriyorum;şu an öyle bir cenderenin içindeki kendi durumunu sağlıklı tartamıyor.Zaten insan kendine karşı dışarıdan bakan biri gibi asla objektif olamıyor
Oysa bu girdapta debelenirken kendi ruh sağlığından da gidiyor.İnşallah kazasız belasız bu adamdan yakayı kurtarır
Hicbisey yapamiyorum sadece uyumak istiyorum canm aciyor

bak işte yapma böyle şu an depresyondasın sinirlerin allak bullak ama kalma o evde
Seninki birkaç günlük mesele değil eşyayı falan düşünme şu aşamada.Allah tan bir ailen var sığınabileceğin

Back
X