Yakın ol,eğer isteyerek yapmıyorsa birden uzaklaşırsan bu sefer o alınır.Evet konu abimin eşi yengem ne yaparsak kadına yaranamıyoruz onu da geçtim sanki benimle bir problemi var anlayamıyorum 4 yıllık evliler ilk 2 sene çok güzeldi daha sonra bize gelmemeye başladı sebebini anlamadık abime sorduk ne istiyorsa onu yapsın bıktırdı artık beni dedi. en sonunda dayanamadım evine gittim bu arada 4 yılda 2. kez evine gidişim.. Her neyse girdim içeri yenge bi problem mi var dedim bana söylediği benimle ilgilenmiyosun laf sokuyosun dedi. Bu zamana kadar asla ona laf sokmak için uğraşmadım düşünmedim bile hep abla kardeş gibi olmak istedim bunları ona da söyledim sonrasında özür diledim düzelsin herşey diye birazda abimin hatırı için sonrasında herşey yoluna girdi bize gelip gidiyor hatta hiç çıkmıyor desem yeridir sorun gelmesi değil tabi ki ama hala bana karşı bir tavırlı yani doğum günümde nişanlım ailesi bize geldi kendisi doğum günümü bile kutlamadı bugünde rahatszdm acile gidip geldik ne bileyim insan bi geçmiş olsun nasıl oldun falan der oda yok ama bekliyorum yani biz ona şöyle mi böyle mi diye konuşmaya çalışıyoruz ama hiç yakın değil. Sizce böyle yakın olmaya devam mı etmeliyim yoksa bende mesafeli mi davranmalıyım bilemedim ?
Eşiyle kavga etse bizede yansıtan bi huyu var aslında bizede suray yapıyor yani bizim ne suçumuz varsa bilemiyorum :sEşiyle yani abinizle bir sorunu olabilir mi? Yani size tavır yapmıyordur belki,başka bir sorun vardır?Siz açık açık sormuşsunuz da buna rağmen hala aynı davranıyorsa siz de mesafeli olun bence
Anlattığınıza bakılırsa, Sizde onun her lafından, her hareketinden bir şey çıkarıyorsunuz gibi görünüyor..Sadece yngelerin değil birazda ailelerin çektiği de açıkca ortada bence ayrıca konumda da yazdım bize gelmesi sorun değil bize yaptığı tavırdan bahsediyorum. Ki biz onun yaptığı şeylerden değil o bizim her lafımızda her hareketimizden birşey çıkarıyor küsüp gidiyor birazda bu yönden bakalım konuya..
Yengeme yaranamıyorum diyorsun da,niye yaranmak gibi bir derdin olsun.Veya yapmadığın birşey için ne diye özür dileyesin.Abinle iyi olsun.Mesafelise,mesafeli olursun sen de.Evet konu abimin eşi yengem ne yaparsak kadına yaranamıyoruz onu da geçtim sanki benimle bir problemi var anlayamıyorum 4 yıllık evliler ilk 2 sene çok güzeldi daha sonra bize gelmemeye başladı sebebini anlamadık abime sorduk ne istiyorsa onu yapsın bıktırdı artık beni dedi. en sonunda dayanamadım evine gittim bu arada 4 yılda 2. kez evine gidişim.. Her neyse girdim içeri yenge bi problem mi var dedim bana söylediği benimle ilgilenmiyosun laf sokuyosun dedi. Bu zamana kadar asla ona laf sokmak için uğraşmadım düşünmedim bile hep abla kardeş gibi olmak istedim bunları ona da söyledim sonrasında özür diledim düzelsin herşey diye birazda abimin hatırı için sonrasında herşey yoluna girdi bize gelip gidiyor hatta hiç çıkmıyor desem yeridir sorun gelmesi değil tabi ki ama hala bana karşı bir tavırlı yani doğum günümde nişanlım ailesi bize geldi kendisi doğum günümü bile kutlamadı bugünde rahatszdm acile gidip geldik ne bileyim insan bi geçmiş olsun nasıl oldun falan der oda yok ama bekliyorum yani biz ona şöyle mi böyle mi diye konuşmaya çalışıyoruz ama hiç yakın değil. Sizce böyle yakın olmaya devam mı etmeliyim yoksa bende mesafeli mi davranmalıyım bilemedim ?
Gece saat 11 canı çekirdek istiyor getiriyoruz ben beyaz çekirdek istiyrum diyor ve babam gidip alıp geliyor bunun gibi daha çok fazla örnek..Ah su aileler yüzünden rezil olan evlilikler... yanlıs anlamstır belki... ah doyumsuz insanlar... kimi elindekinin kıymetini bilmezken kimi kıymet bulmakiçin her zorlugu göze alıyor itilip kakılır görmceye hizmet eder kocasi ailesi hep daha fazlasını ister memnun edemez...ah ben ahhhh...
Bana kalsa bende mesafeli olucam aslında ama annem saolsun yapma kızım abinin hatrı var ayıp olur diyo ben yakın davrandıkca o uzaklşyo buda bnm sinirimi bozuyo ister istemez işteYengeme yaranamıyorum diyorsun da,niye yaranmak gibi bir derdin olsun.Veya yapmadığın birşey için ne diye özür dileyesin.Abinle iyi olsun.Mesafelise,mesafeli olursun sen de.
Yani bu da çok tuhaf ama.Gece saat 11 canı çekirdek istiyor getiriyoruz ben beyaz çekirdek istiyrum diyor ve babam gidip alıp geliyor bunun gibi daha çok fazla örnek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?