Şu yengemi bir türlü anlamıyorum !

Topicim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
91
3
18
Evet konu abimin eşi yengem ne yaparsak kadına yaranamıyoruz onu da geçtim sanki benimle bir problemi var anlayamıyorum 4 yıllık evliler ilk 2 sene çok güzeldi daha sonra bize gelmemeye başladı sebebini anlamadık abime sorduk ne istiyorsa onu yapsın bıktırdı artık beni dedi. en sonunda dayanamadım evine gittim bu arada 4 yılda 2. kez evine gidişim.. Her neyse girdim içeri yenge bi problem mi var dedim bana söylediği benimle ilgilenmiyosun laf sokuyosun dedi. Bu zamana kadar asla ona laf sokmak için uğraşmadım düşünmedim bile hep abla kardeş gibi olmak istedim bunları ona da söyledim sonrasında özür diledim düzelsin herşey diye birazda abimin hatırı için sonrasında herşey yoluna girdi bize gelip gidiyor hatta hiç çıkmıyor desem yeridir sorun gelmesi değil tabi ki ama hala bana karşı bir tavırlı yani doğum günümde nişanlım ailesi bize geldi kendisi doğum günümü bile kutlamadı bugünde rahatszdm acile gidip geldik ne bileyim insan bi geçmiş olsun nasıl oldun falan der oda yok ama bekliyorum yani biz ona şöyle mi böyle mi diye konuşmaya çalışıyoruz ama hiç yakın değil. Sizce böyle yakın olmaya devam mı etmeliyim yoksa bende mesafeli mi davranmalıyım bilemedim ?

Eşiyle yani abinizle bir sorunu olabilir mi? Yani size tavır yapmıyordur belki,başka bir sorun vardır?Siz açık açık sormuşsunuz da buna rağmen hala aynı davranıyorsa siz de mesafeli olun bence

ya bencede yani psikologs üyenin sözlerine katılıyorum yani;
o gün belki moreli bozuktur canı sıkkın olabilr yada ne bileyim istediği bişey olmamıstır
sonuçta hepimiz insanız değil mi herhalimiz bir mi değil
biraz kendine bırakın yani ...

4 yıl da abinizin evine 2 defa mı gittiniz ilginç geldi bana açıkcası sürekli size gelmekten hoşlanmıyor olabilir arada sırada sizde onun kapısını çalın birde bu şekilde bakın yengenizin tavırlarına

Yakın ol,eğer isteyerek yapmıyorsa birden uzaklaşırsan bu sefer o alınır.

Kadın benimle ilgilenmiyorsun demiş, ilgilenmişsiniz ama yine aynı, tavırları bir değişik doğru mu anladım? Canı sıkılıyor o zaman ya da ilgiyi seven bir insan, bence de kendi haline bırakın gelsin, gelmesin, sorsun sormasın, herkes hakettiği değeri görmeli, bu yenge, görümce, kayınvalide, elti değişmemeli bence..

Sadece yngelerin değil birazda ailelerin çektiği de açıkca ortada bence ayrıca konumda da yazdım bize gelmesi sorun değil bize yaptığı tavırdan bahsediyorum. Ki biz onun yaptığı şeylerden değil o bizim her lafımızda her hareketimizden birşey çıkarıyor küsüp gidiyor birazda bu yönden bakalım konuya..

Ah su aileler yüzünden rezil olan evlilikler... yanlıs anlamstır belki... ah doyumsuz insanlar... kimi elindekinin kıymetini bilmezken kimi kıymet bulmakiçin her zorlugu göze alıyor itilip kakılır görmceye hizmet eder kocasi ailesi hep daha fazlasını ister memnun edemez...ah ben ahhhh...

Eşiyle yani abinizle bir sorunu olabilir mi? Yani size tavır yapmıyordur belki,başka bir sorun vardır?Siz açık açık sormuşsunuz da buna rağmen hala aynı davranıyorsa siz de mesafeli olun bence
Eşiyle kavga etse bizede yansıtan bi huyu var aslında bizede suray yapıyor yani bizim ne suçumuz varsa bilemiyorum :s

Anlattığınıza bakılırsa, Sizde onun her lafından, her hareketinden bir şey çıkarıyorsunuz gibi görünüyor..

Yengeme yaranamıyorum diyorsun da,niye yaranmak gibi bir derdin olsun.Veya yapmadığın birşey için ne diye özür dileyesin.Abinle iyi olsun.Mesafelise,mesafeli olursun sen de.

Gece saat 11 canı çekirdek istiyor getiriyoruz ben beyaz çekirdek istiyrum diyor ve babam gidip alıp geliyor bunun gibi daha çok fazla örnek..

karsinizdaki kisi mesafeli davraniyorsa neden israrla samimi olmaya calisiyorsunuz ki...

bu arada mesafeli olmak ile soguk ve kus gibi davranmak bir degil,
yengeniz hangisini yapiyor bilemem,

siz ev halinizde normal davranin, o somurtuyorsa da kendi sorunu,

misafir olarak ve abinizin esi olarak ona saygili ve nezaket kurallarina gore davranin yeterli.

karsinizdaki kisi mesafeli davraniyorsa neden israrla samimi olmaya calisiyorsunuz ki...

bu arada mesafeli olmak ile soguk ve kus gibi davranmak bir degil,
yengeniz hangisini yapiyor bilemem,

siz ev halinizde normal davranin, o somurtuyorsa da kendi sorunu,

misafir olarak ve abinizin esi olarak ona saygili ve nezaket kurallarina gore davranin yeterli.

Yengeme yaranamıyorum diyorsun da,niye yaranmak gibi bir derdin olsun.Veya yapmadığın birşey için ne diye özür dileyesin.Abinle iyi olsun.Mesafelise,mesafeli olursun sen de.
Bana kalsa bende mesafeli olucam aslında ama annem saolsun yapma kızım abinin hatrı var ayıp olur diyo ben yakın davrandıkca o uzaklşyo buda bnm sinirimi bozuyo ister istemez işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…