Şu yengemi bir türlü anlamıyorum !

Gece saat 11 canı çekirdek istiyor getiriyoruz ben beyaz çekirdek istiyrum diyor ve babam gidip alıp geliyor bunun gibi daha çok fazla örnek..

Cani her ne istiyorsa gitsin kocasi alsin.
Ayrica gelin olarak esinin ailesini eve davet bile etmeyen birinin etrafinda neden fir donuyorsunuz anlamadim...
Zaten varsa bir sorunu, cekirdek ile gececek degildir

ya bırak neden özür diliyorsun, ne hali varsa görsün.. yokmuş gibi davranın o zaman kendine gelir

negzel şimdinin masum (!) gelinleri, 20 yıl sonranın masum (!) kayınvalideleri olacak

Bana kalsa bende mesafeli olucam aslında ama annem saolsun yapma kızım abinin hatrı var ayıp olur diyo ben yakın davrandıkca o uzaklşyo buda bnm sinirimi bozuyo ister istemez işte
Kimseye hatır saymak zorunda değilsin.Saygısızlık yapmadığın sürece,mesafeli olabilirsin.

Cani her ne istiyorsa gitsin kocasi alsin.
Ayrica gelin olarak esinin ailesini eve davet bile etmeyen birinin etrafinda neden fir donuyorsunuz anlamadim...
Zaten varsa bir sorunu, cekirdek ile gececek degildir
Bende bunu aileme söylyrm babam hiç oralı olmuyor yeterince soğuttu kendinden ama annem anlamıyor abin için diyo başka bişey söylemiyor

ya bırak neden özür diliyorsun, ne hali varsa görsün.. yokmuş gibi davranın o zaman kendine gelir

negzel şimdinin masum (!) gelinleri, 20 yıl sonranın masum (!) kayınvalideleri olacak
Ya sırf konu büyümesin ortada elle tutulack bşy yok aslında kendi kendime boşver git özür dile bişy olmaz ddim ve gittim yani

Bizim gelinle de benzerlikleri var.
Bizim ki çık daha ayrı bir cins.
Mesela ben bayram da annemlere gttim 3. günü gelmedi bile.
Arada sorunda yok
Ben zaten karışmam bile
Geçenler de yine annemlere gittim, o da gelmişti ne bir hoş geldin ne bir nasılsın.
İnanır mısın? Daha kardeşimin evini görmedim.
Yüzsüz biri değilim çağırırsa giderim ama gel buyur demez.
Konuşmasını sevmeyebilir ama görgü adabı yok
Herkesin dilin de sakız olmuş bizim ki
Daha 2-3 aylık gelin çevreden kimse sevmedi.
Gelen misafire hoşgeldin yok
Saygı yok burun havada.
Bütün çevre de bana kızıyor kıçını sen kaldırdın biz sana demiştik şunu çok önemseme şimdi kendni bir şey sanıyor diye.
Anladım da geç anladım.
Ben araya mesafe koydum
Umrum değil artık kendi değerini kendisi belirledi
Kale bile almıyorum, siz de almayın.
Sizi seveni sayanı
Sevip sayın...

Kimseye hatır saymak zorunda değilsin.Saygısızlık yapmadığın sürece,mesafeli olabilirsin.
Bu zamana kadar asla saygısızlık yapmadım hamileyken çalılıyordu hergün aradım canın bişey istiyorsa ara yaparım diye 1 sene bizde kaldılar odamda yattılar asla ses etmedim bunları öne sürmüyorum asla seve seve yaptım ama şimdi böyle davranması insanın gücüne gidiyo

Bundan sonra öyle olucak artık biz üstüne düştükce o azıttı yani başka birşey değil.. Aynen 4 senelik evliler annemler daha bi kere gitti oturmaya ben 2 zaten 2. Oturma bile sayılmaz

Lazık bitarafını kaldırmıssınız. Gereğinden fazla değer verirsen o fazla derle satarlar işte... ne diyim tepenize çıkarmayın. Biraz kocasına iş düsüyor..

aradaki dengeyi iyi kurmak lazim, ne evden kovar gibi soguk ne de arkasindaki yastigi dakka basi kabartmamak gerek.
"seviyeli bir iliskiniz" olsun yeterli.

belki onun da elinde degildir sizi sevememistir, mizaci oyledir veya kendi psikolojik sorunlari vardir. o istemedikce siz hepten ustune dusuyorsunuz ancak bu ters tepebilir, mesela ben de fazla samimiyet olunca rahatsizlik duyan biriyim hoslanmiyorum.

Bende bunu aileme söylyrm babam hiç oralı olmuyor yeterince soğuttu kendinden ama annem anlamıyor abin için diyo başka bişey söylemiyor

Hergün bizde olan birinin kapısını nasıl çalabilirim ki :) sabah kalkıyo geliyor gece 12 1 gidiyor zaten kendisi çalışıyor ama hafta tatili var bazen 10 gün falan tatile çıkıyor bizi davet etmediğinden bizde cesaret edemiyoruz

Bundan sonra öyle olucak artık biz üstüne düştükce o azıttı yani başka birşey değil.. Aynen 4 senelik evliler annemler daha bi kere gitti oturmaya ben 2 zaten 2. Oturma bile sayılmaz
Henüz bebekleri yok ama ben daha orta da bir şey olmadığı halde. Görüdüğüm, değişik bulduğum kıyafetleri alıp alıp koymuştum. Aldığım hediyeleri saymıyorum bile. Gelin hanım bornoz beğenecek diye hem bornoz seçip hem 3 g ile bağlanıyordum fikrini almak için.

Çok aptalmışım
Şimdi o bebek kıyafetlerini vs. vermicem ııııh ıhhhh vermicem, çocuk doğurup giydircem, pas pas yapıp vermicem

Ağğğğğğğğ kötü görümce

Ya tabi ki herkesin kendine göre huyu var mesela yengem kendisine laf düşerse konuşan biri oda bunun huyu ama sadece bize öyle herkesle çok samimi ki biz ilk 2 sene çok yakındık çarşıya giderdik yemeğe giderdik ikimiz

Valla evet doğum yaptı bi sene bizde kaldılar emzirip anneme veriyodu hep annemle yattı şimdi babaanne diye arkasından ayrılmıyor :) ya seve seve yaptık o doğum yaptığında ben çalışıyodum hergün arayıp bana göğüs pedi al diyodu bi gün arıyodu pasta istiyodu ama hiç bi zaman of demedim ne biliym ilişkmz gelin görümce değilde abla kardeş olarak görüyordum

4 yılda ikinci kez gitmişsin kadının evine birde ilgimi bekliyorsun bence birazcık sen ona ilgi gösterde arada kapısını çal

Sadece bi gün olsa asla bişey demem ama hergün böyle yani

Madem eskiden samimiyken birden bire boyle oldu, birakin o nasil davraniyorsa uyum saglayin.
Zaten bir sorun mu var diye sormussunuz, birkez adim atmissiniz,
Zorlamaya luzum yok bence.

4 yılda ikinci kez gitmişsin kadının evine birde ilgimi bekliyorsun bence birazcık sen ona ilgi gösterde arada kapısını çal
Doğum yapınca zaten bi sene bizde kaldılar kendisi çalışıyo bi kaç kere gelicez dedik ben çalşyrm müsait değilim dedi bunun üzerine hala ısrar mı etseydik bi zahmet bi kere de o bizi davet etseydi ki biz ona yapablcğmz herşeyi yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…