Madem eskiden samimiyken birden bire boyle oldu, birakin o nasil davraniyorsa uyum saglayin.
Zaten bir sorun mu var diye sormussunuz, birkez adim atmissiniz,
Zorlamaya luzum yok bence.
Canım siz elinizden gelen herşeyi yapıyor olabilirsiniz belki sorun senin düşündüğün gibi değildir çok yakındık diyorsun acaba birileri sen ve ailen hakkında hani olur ya onunla ilgili bir şeyler söylediğinizi falan mı ima etti sizi kötüledi falan hani olabilir insanlar dedikoduyu sever başından aranız iyiymiş ya o sebepten aklıma bu geldi olabilir mi acaba?
Canım siz elinizden gelen herşeyi yapıyor olabilirsiniz belki sorun senin düşündüğün gibi değildir çok yakındık diyorsun acaba birileri sen ve ailen hakkında hani olur ya onunla ilgili bir şeyler söylediğinizi falan mı ima etti sizi kötüledi falan hani olabilir insanlar dedikoduyu sever başından aranız iyiymiş ya o sebepten aklıma bu geldi olabilir mi acaba?
Bilmiyorum canım buda olabilir tabi ki ama o kadar konuşmaya gittim ben çok yaklaştım aramızda ki sorunu halledelim eskisi gibi olalım diye bana laf sokuyosun diyo asla öyle bir düşüncem olmadı ama belki söylediğim bi laf onu kırdı ama yinede özür diledim yani