Kombin yarat, stilini oluştur, trendleri belirle, trendleri keşfet, stilini tasarla, tarzını paylaş, setlerini yarat, markaları takip et, kreasyonları keşfet, kombinlerini paylaş, moda grubunu oluştur, moda önerileri al, moda önerileri paylaş...
Arkadaslar su yesili renginde ispanyol paca bir pantolona sahibim.kiz kardesim almis sagolsun cok.fakat ne ile kombin yapacagimi bulamadim.bu pantolonun ustune ne giyilir.beyaz cevabini cok aliyorum ama beyaz disinda istiyorum.hep beyaz renkle giyecek halim yok ya :) lutfen sadece bir renk yazacaksinkz.cevapsiz birakmayin.simdiden tesekkurler...
acık sarı acık bembe ıle de cok yakıstırıyorum ben
Arkadaslar su yesili renginde ispanyol paca bir pantolona sahibim.kiz kardesim almis sagolsun cok.fakat ne ile kombin yapacagimi bulamadim.bu pantolonun ustune ne giyilir.beyaz cevabini cok aliyorum ama beyaz disinda istiyorum.hep beyaz renkle giyecek halim yok ya :) lutfen sadece bir renk yazacaksinkz.cevapsiz birakmayin.simdiden tesekkurler...
ekru bi gömlek yada beyazsüslü önünde ufak ayrıntılar olan bi askılı body
ama pantolonun resmini görmeden ne kadar yardımcı olurz o ayrı koysana resmini
benim de aklıma ilk beyaz geldi tabi ki :) ama madem beyaz istemiyorsun lacivert olabilir
ekru bi gömlek yada beyazsüslü önünde ufak ayrıntılar olan bi askılı body
ama pantolonun resmini görmeden ne kadar yardımcı olurz o ayrı koysana resmini
Pantolon sade duz sadece su yesili bildigimiz.ispanyol paca :)
benim de aklıma ilk beyaz geldi tabi ki :) ama madem beyaz istemiyorsun lacivert olabilir
Laciverti ama nasil bir sey mesela.gomlek ya da duz tisort mu
Acik sari :) hosuma gitti bu renk.:) pembe ile komik durmaz de mi renk cumbusu gibi olmaz cunku cok severim bende acik pembeyi
Laciverti ama nasil bir sey mesela.gomlek ya da duz tisort mu
bol ve ince tisörtler güzel duruyo bence

hafif uzun olanlar
bol ve ince tisörtler güzel duruyo bence

hafif uzun olanlar
😄😄peki cok tesekkurler...
* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
siyah dyorum ben zıt renkler herzaman kendini daha çok belli ediyor ve çekici kılıyor diye düşünüyorum

la havle vela isla bonita
Kayıtlı Üye
en ıyı beyaz oluyor tabııı..bunlarda başka seçenekler..
pantolonu senınkı gıbı dusun tabii..

siyah dyorum ben zıt renkler herzaman kendini daha çok belli ediyor ve çekici kılıyor diye düşünüyorum
Teskkur ediyorum...:)
80lerin sonu 90ların başı :/
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
gri tshirt, koyuuuu yesil tshierlsrle olabilir pastel tonlar daha güzel olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yavruağzının açık tonu ya da bej rengi olabilir.
su yeşili ile larciver yakışıyo birbirine düşünebilrsin
gri tshirt, koyuuuu yesil tshierlsrle olabilir pastel tonlar daha güzel olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok tesekkir ediyorum

su yeşili ile larciver yakışıyo birbirine düşünebilrsin
Evet ama tisort mu yoksa gomlek falan mi
yavruağzının açık tonu ya da bej rengi olabilir.
Mantikli yavruagizini hic dusunmemistim.acik tonu muhtesem durabilir

Mantikli yavruagizini hic dusunmemistim.acik tonu muhtesem durabilir
evet:) bende de var yeşil renk gerçekten başa bela ben öyle yapıyorum genelde.güzel duruyor