Ben ona cektirirmisim onun başına çorap orermisimSana neden güvenmiyor geleceği hakkında onu anlamadım?
Teşekkür ederimbence onun bi ders almaya ihtiyacı var. yerinde olsam özür dileyip geri adım atmazdım. çünki bazı insanlar bunu haketmiyor kocan da bunlardan biri.
senin yapman gereken o ne yapıyorsa aynısını yapmak. yani Konuşma çok konuşurken de lafların iğneleyici olsun. kimse kusura bakmasında kimse kimsenin nazını tribini çekmek zorunda degil. kendini geri çekersen eger emin ol o sana yönelecektir. ters etki gibi düşün.
umarım aranız düzelir.
Peki diyelim çok kırıldığı için yapiyo geçer mi buYalnız o tartışmanın içeriği de önemli belirtmemişsiniz ama çok kırıldıysa acısını böyle çıkartıyordur.
GeçerPeki diyelim çok kırıldığı için yapiyo geçer mi bu
Adam adam gibi olsaydı ... bir kadını çocuğnu idare edemeyen , idare derken affınıza sığınıyorum ,idare vurmak kırmak hakaret anlamında değil güzel sözleriyle iyi huyuyla eşinin her derdiyle ilgilenmesiyle bazen kadının kabrislerine sabır edebilen adama adam denir kadında kadınlığını yapar eşinin bazı kusurlarını görmezden gelirdi şimdiki zamanda adam adam değilki kadın napsın ?Ben ona cektirirmisim onun başına çorap orermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?