Aynen hep kendisi mükemmel hep ben haksız hicmi yanlışını görmez bunlarakrep burcu benim bildiğim en zeki burçlardandır ve bununda gayet farkında olurlar üstelik her konuda kendilerini haklı çıkarma çabası olur genelde hal böle olunca taktik kokusu aldım biraz
Vah zavallimhayır tatlım ben henüz göremedim bu yüzden en büyük tırsım eşimin akrep olmasıdı olmadı allaha şükür ama allah kahretmye kaynana akrep çıktı
Sen ne burcunun sorun olmuyordur insama bende kaynanamın istemediği burçmuşum maşallah gelin kaynana tencere kapak olduk
Sana sana mibalık çok alıngan oluyomuşuz görümcemden çok çekmiş kime kime çektirdi soru işareti
Daha daha alışır sen o evin bireyin artık ne kadarlık evlisinillallah ettirdi ilk zamanlar ama şimdi duruldu biraz
Aslında sağlıklı yaşam formülü bu stresten uzak tür derler ama zaten insanların dediğini uzuyoz biz kendimizibana kızına daha dogrusu etrafındaki herkes nasiplenir bu durumdan bana verdikleri tavsiye milletin bi kulağından girsin öbüründen çısın he de geç oldu bende öyle yaptım
Çok alttan alıyorsun ve şımarmış . Herkesin bi sabrı vardır bi gün tutma kendini sonraaaaaaaaaaa boooommmmmm. Bak bakalım ses çıkarıo mu kuzu gibi dinlio o an seni, iki çerçeve fıtlattınmı sağa sola apışıp kalır çayını içerken sana. Sonra kafa missss dert yok.
aynenAslında sağlıklı yaşam formülü bu stresten uzak tür derler ama zaten insanların dediğini uzuyoz biz kendimizi
Kiiiizzzz az gulmedim sen böyle mi yapiyonÇok alttan alıyorsun ve şımarmış . Herkesin bi sabrı vardır bi gün tutma kendini sonraaaaaaaaaaa boooommmmmm. Bak bakalım ses çıkarıo mu kuzu gibi dinlio o an seni, iki çerçeve fıtlattınmı sağa sola apışıp kalır çayını içerken sana. Sonra kafa missss dert yok.
Aayy maşallah rabbim huzurunuzu daim etsinkasımda 4. yıla girdik
Bi kere yaptım çok dolmuştum sabır sabır nereye kadar insanın bam telinede basılınca üstüne çerçeveler havalara uçar en sonunda. Ama ikinci olmadı sonra tabi çok şükür halimize çok önceden yaşanmışti bitti şimdi benimde bi bebeğim var :)Kiiiizzzz az gulmedim sen böyle mi yapiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?