bunları sen mi söylüyosunSen kendini mutlu et.kendinde eksiği sen bul.onun bulduğu eksikle,onun güvenmemesiyle şekillendirme kendini.sağlam dur beğenmeyen gitsin.uydu olma gezegen ol.bırak o dönsün etrafında.beylerin keyfe bak.oh.mutlu etmezmiş.lutfetmiş
yanlış en iyi bildiği şey kin tutmaktırAkrep çok zor kin tutar, böyle davranıyorsa geçmişte yaşadığınız bir tartışmada GÜVEN ile ilgili kırılma noktası hala toparlanmamıştır demek.
yanlış en iyi bildiği şey kin tutmaktır
evet altta yatan bi güvensizl,k sorunu olduğu kesin ama üstte yazdıklarınızı ben tanıdığım hiçbir akrep burcunda görmedim şahsen misa kaynanam kızı evlenecegi gün resim çekilecekler ana kız evde görümcem anne beş dakika ver uzun olan duvağı çıkarayım dedi sırf bu yüzden kinlendim dahada çekilmem dedi salondan ayrılırkende yüzüne bakmadı kızınınBenim de etrafımda çok akrep burcu var hanımefendi en başta annem ve 2 kardeşim akrep.arkadaşlarımı saymıyorum bile.. kinleri kadar sevdiklerini affetme potansiyeli de çok var.Kibirli olmalarına bi yorumum yok.
Eşine ki güven üzerine kurulmuş bi ilişkiden bahsediyoruz; senle gelecekten kaygılıyım, güvenmiyorum lafı da bence ciddi bir güvensizlik hissinden kaynaklanıyor bence. Evet akrep şuan zehirli kuyruğunu bence gösteriyor.
Basaksen ne burcusun konu sahibi
uyanığa bak senTartışma konumuz çok saçma sıradan bu konu konuşuyorduk tuttuğum görüşü iyi savundum sen çok akillisin çok zekisin senden korkuyorum dedi bana sonra bunu uzattı da uzatti
Onsuz olacağını biliyoorr... bu düşündürdü ama ne düşündüğümü de bilmiyorum değişik geldi ben onunla ömrümü b irlestirdim çok değişik geldi harbidenAkrep burcu kincidir, burçlara inanıyorsan. Bunlar bi yana, aranızda güven konusunda bi skıntı olmuş mazide belli. Senin onu gerektiği kadar sevdiğine inanmıyor bi şekilde, ne yapmam gerek diye düşünebilirsin ama demek ki ters bi şey yapmışsın huylandıracak. Ve çabuk huylanırlar. Senin onu deli gibi sevmeni beklerler, bunu anladığı an bağlanırlar. Şimdi sana sevgisini göstermede sıkıntı çekiyor onsuz da olacağını bildiği için anladığım kadarıyla...
Sevgini biraz daha net belli et...
Noldu ki ne taktigitaktik uygulamış resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?