Şu zavalliya bu akil

valla tanıdığım dört akrep burcu var ki bi tanesi kaynanam olur hepsi kendi ağzıyla kinci olduklarını söylerler ve sudan sepep olaylara kin duyarlar altında büyük sebep aramana gerek yok bence o yüzden

akrep burcuyla geçinmenin tek uolu var onun her şartta haklı olduğunu söylemek tabi buna her insan dayanabilir mi soru işareti

Akreplerin cogu kincidir..de, akrep erkegininde zaafi cinselliktir, o kinci adam gider o vakt.

Sen kendini mutlu et.kendinde eksiği sen bul.onun bulduğu eksikle,onun güvenmemesiyle şekillendirme kendini.sağlam dur beğenmeyen gitsin.uydu olma gezegen ol.bırak o dönsün etrafında.beylerin keyfe bak.oh.mutlu etmezmiş.lutfetmiş

Akrep çok zor kin tutar, böyle davranıyorsa geçmişte yaşadığınız bir tartışmada GÜVEN ile ilgili kırılma noktası hala toparlanmamıştır demek.

bunları sen mi söylüyosun

Akrep çok zor kin tutar, böyle davranıyorsa geçmişte yaşadığınız bir tartışmada GÜVEN ile ilgili kırılma noktası hala toparlanmamıştır demek.
yanlış en iyi bildiği şey kin tutmaktır

yanlış en iyi bildiği şey kin tutmaktır

Benim de etrafımda çok akrep burcu var hanımefendi en başta annem ve 2 kardeşim akrep.arkadaşlarımı saymıyorum bile.. kinleri kadar sevdiklerini affetme potansiyeli de çok var.Kibirli olmalarına bi yorumum yok.

Eşine ki güven üzerine kurulmuş bi ilişkiden bahsediyoruz; senle gelecekten kaygılıyım, güvenmiyorum lafı da bence ciddi bir güvensizlik hissinden kaynaklanıyor bence. Evet akrep şuan zehirli kuyruğunu bence gösteriyor.

evet altta yatan bi güvensizl,k sorunu olduğu kesin ama üstte yazdıklarınızı ben tanıdığım hiçbir akrep burcunda görmedim şahsen misa kaynanam kızı evlenecegi gün resim çekilecekler ana kız evde görümcem anne beş dakika ver uzun olan duvağı çıkarayım dedi sırf bu yüzden kinlendim dahada çekilmem dedi salondan ayrılırkende yüzüne bakmadı kızının

Tartışma konumuz çok saçma sıradan bu konu konuşuyorduk tuttuğum görüşü iyi savundum sen çok akillisin çok zekisin senden korkuyorum dedi bana sonra bunu uzattı da uzatti

Tartışma konumuz çok saçma sıradan bu konu konuşuyorduk tuttuğum görüşü iyi savundum sen çok akillisin çok zekisin senden korkuyorum dedi bana sonra bunu uzattı da uzatti
uyanığa bak sen

Onsuz olacağını biliyoorr... bu düşündürdü ama ne düşündüğümü de bilmiyorum değişik geldi ben onunla ömrümü b irlestirdim çok değişik geldi harbiden

akrep burcu benim bildiğim en zeki burçlardandır ve bununda gayet farkında olurlar üstelik her konuda kendilerini haklı çıkarma çabası olur genelde hal böle olunca taktik kokusu aldım biraz

sen zekice konuşunca ki başak burçlarıda zekidir onda hazmedememezlik yaratmış olmalı bunuda sana böyle yansıtmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…