şuan eşimi boğmak istiyorum

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
992
eve net bağlatalı 1 yıl oldu 3 yıllık evliyim eşim yine aldı telefonu video açıyor bişeyler izliyor tam karsımda. eve gireli yarım saat olmadı. 2 gün önce kendi bana karar alalım telefonları çekmeceye koyalım evde dedi yine bildiğini okuyor. selam verdi uzandı yemek yapmadım bu akşam beraber açma salata tarzı yapıp yiyeceğiz. bunu ona telefonda dedim büyük ihtimal birazdan hadi yapalım yada canım bugun gec yedim idare et yarın yapalım dicektir. yemek olsaydı bu süreç yemekten sonra başlardı farkı olmazdı gerçi.
bişey demeden bence bilgisayara geçtim ama içim içimi yiyor ne yapmalıyım.
videolara genelde referandumla yada ilginç kısa bilgilerle ilgili,seside kısmıyor.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1494 gün geçti.

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
992
Hım,konuşarak anlaşmaktan başka çare yok gibi gözüküyor.Küçük çocuk değil sonuçta,alamazsınız elinden.
Kendisi söyleyebildiğine göre telefonları çekmeceye koyma fikrini o kadar da zor olmaz bence.Sürekli hatırlatın.
sürekli dediğim için ters tepti normalde oyun oynardı ben surat asıp susunca jest olarak kendiliğinden söz daha oynamıcam dedi sildi oyunu. kısa süre sonra videoya başladı. ilk baştada belgesel,haber düşkünlüğü vardı. yani bir şekilde bişeyler buluyor devamlı tekrarlayacak. sanırım sorun ilişkimizde.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1494 gün geçti.

Dead Cell

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
6.339
20.324
sürekli dediğim için ters tepti normalde oyun oynardı ben surat asıp susunca jest olarak kendiliğinden söz daha oynamıcam dedi sildi oyunu. kısa süre sonra videoya başladı. ilk baştada belgesel,haber düşkünlüğü vardı. yani bir şekilde bişeyler buluyor devamlı tekrarlayacak. sanırım sorun ilişkimizde.

Birlikte bir şeyler yapsanız bu kadar çok uğraşmak istiyorsa telefonla ?
Beraber bir oyun oynayabilirsiniz mesela ?
 

Meleknaz

Herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
7.903
4.794
Hamileymişsin, hayırlı olsun. Bebek vesilesiyle bu işi kökten çözebilirsin.
Şimdiden çalışmalara başla derim, mesela bebeğimiz olunca böyle olmaz, ben bebekle meşgulken sen telde olamazsın haberin olsun gibi... Bir de telefonun ve wifi ın yaydığı akımın bebeğe zarar vereceğini anlatabilirsin:)
Aslında eşin de bırakmak istiyormuş, telefonları çekmeceye bırakalım demesi güzel.
 

Bibibella

LibBiBido ♈
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
20 Ocak 2010
38.159
101.443
40
Valla karı koca bizde öyleyiz ama bu demek değil ki birbirimize vakit ayırmıyoruz bu zamanda herkes öyle artık alışmak lazım ben hep kk dayım eşimde oyun oynar video izler genede hep yanyana otururuz elim hep üstündedir :KK66: yani tellerlede ilgilensek birbirimizlede ilgilene biliyoruz
 

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
992
Bende video deyince başta başka bişey anladım net baglatirken bunu düşünmeniz lazımdı alım karşıniza konuşun başka çare yok yada neti kapattirin
yok Allah korusun yanımdan ayrılmaz ne izlese bilirim cebinde net paketi bile olmaz ben yapmasam. neti ben öğretmenken bağlattık çok lazımdı sonra hat üzerinden benim ona ısrarımla ona telefon aldık kapatamıyoruz da kontrat bitmeden.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1494 gün geçti.

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
992
Valla karı koca bizde öyleyiz ama bu demek değil ki birbirimize vakit ayırmıyoruz bu zamanda herkes öyle artık alışmak lazım ben hep kk dayım eşimde oyun oynar video izler genede hep yanyana otururuz elim hep üstündedir :KK66: yani tellerlede ilgilensek birbirimizlede ilgilene biliyoruz
yanına gitsem beraber izleriz ama ben keyif almıyorum izlediğinden. 15 Temmuz sorası çok sıkıcı oldu çok etkilendi bakalım referendum bitince ne izlicez
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1494 gün geçti.

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.287
1.655
Birlikte bir şeyler yapsanız bu kadar çok uğraşmak istiyorsa telefonla ?
Beraber bir oyun oynayabilirsiniz mesela ?
Ben eşimle oynuyordum.
Hatta ilk okeye felan da alıştıran telefona indiren bendim. Benden görüp indirmişti.
Oyna oyna insan sıkılıyor.
Konuşma yok birşey paylaşmıyorsun.
Oyun yüzünden kavga bile etmişliğimiz var :oops:
Aklımıza geldikçe gülüyoruz :KK70:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1148 gün geçti.

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
992
Hamileymişsin, hayırlı olsun. Bebek vesilesiyle bu işi kökten çözebilirsin.
Şimdiden çalışmalara başla derim, mesela bebeğimiz olunca böyle olmaz, ben bebekle meşgulken sen telde olamazsın haberin olsun gibi... Bir de telefonun ve wifi ın yaydığı akımın bebeğe zarar vereceğini anlatabilirsin:)
Aslında eşin de bırakmak istiyormuş, telefonları çekmeceye bırakalım demesi güzel.
onu diyor zaten tv olmazsa olmaz ama mümkün olduğunca hersey kapanır diyor eğitsel oyunlara bakıyoruz şimdiden. ama bilemiyorum benim hayalim bu değildi. oh be şimdi ne yazıyorsun diye sordu:)
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1494 gün geçti.