- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Kaç yıllık evlisiniz? Apartman gorevlisi felan yokmu yada yardım edecek amca dedeValla deli olacam ben ya insan bu kadar umursamaz vurdumduymaz olmaz ki aksam uzeri elektirikler gitti bir saat sonra herkesin ki geldi bizim apartmanda yok sigortadandir diye baktik heryere denedik falan olmadi servis cagirdi esim cagirana kadar baya vakit gecti sonra uyuyum ben sen hallet dedim oda tamam dedi bi uyandim elektirik gelmemis buzdolabinda et var bozulacak bak bi belki yapmislardir diyorum yok yapmamislardir diyor simdi yataginda uyuyor yarim saat yalvardim bi asagi git de bak diye yok yapmayacam diyor bende inmeye korkuyorum ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Ya varda bu saatde kimi arayim iki yillik evliyizKaç yıllık evlisiniz? Apartman gorevlisi felan yokmu yada yardım edecek amca dede
Ya bozuldugu icin degil valla birseyi yaptirana kadar canım cikiyorHiç umursamA bozulursa kendi alacak tekrar uyu sen samire ...
Ya birşey yapsin demiyorum zaten az once servis aradi Acmadi tlSamire faz kesilmiştir adam inip ne yapsın sende yat uyu. Etlerede birşey olmaz dondurucunun kapagını açma yeter
Ne servisi bu saatte elektrik yetkilileri olsa aramaz zatenYa birşey yapsin demiyorum zaten az once servis aradi Acmadi tl
Erkeklerin kökü kurusun hepsi öyle defalarca söyledikten sonra kafaya dank ediyor yapıyorlar . Tabi bizimse ömrümüz gidiyor yap yap demektenYa bozuldugu icin degil valla birseyi yaptirana kadar canım cikiyor
ben oyle yapamiyorum iste beni gercekten sinir krizine gecirmeme sebep oluyorFarzet ki elektirik kesik ve yarına kadar gelmicek. Yapabilecegin bir şey varmı? Yok.gir yatağına uyu boşver. Ayrıca vurdum duymaz erkeklerin böyle çırpınan ve herseye yetmeye çalışan eşleri olmasına karşıyım ben. O rahatsa siz niye bukadar rahatsızsiniz? Umursamayın ki ilerde herseyi size yüklemesin.birazda o cirpinsin ben yatayim banane derdim ben valla.
Ya aradilar ne bileyim birileri aradi amaNe servisi bu saatte elektrik yetkilileri olsa aramaz zaten
Iyiligi batsin onunKalsin oyle koksun sonucta zarari sadece sana degil ona da olacak
Zaten baska ne yapabilirisin ki
Araniz iyiydi sanki son durum olarak
Bu kadar sorunla bir ömür gecer mi sence ?Iyiligi batsin onun
Sen bak o numaraya elektrik dagıtım şirketi arıza kaydı için aramaz o işte başka birşey olmasınYa aradilar ne bileyim birileri aradi ama
Suan bile elim ayagim titriyor ne yapacam bende bilmiyorum cok doldum anca yapabildigim aglamak agla babam agla samirenin gözünde yas cokBu kadar sorunla bir ömür gecer mi sence ?
Bi cozum olmali ya duzelin ya da bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?