- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hayir bozulmadı kp yaptırdı oda olmasa zaten yandik biz ya herseyimizle kp ilgileniyor esime desem su yap diye inadina yapmaz ben anlatamıyorum arkadaslara ya ben a desem o sürekli b der bıktım valla herseyi yalvar yakar yaptırmaktansamire samireeeeetler noldu bozuldu mu?
bu adam sabah işe gitmiyor mu da adamın başına ekşidin gece gece elektrik diye.. hem sen niye korkuyon aşağıya inmekten apartman içi değil mi nihayetinde.. o kadar yalvarana kadar kendi başını kendin kaşısana acık...
bu kadar yoğun yaşama herşeyi bak sana zararı var sana da yazık günah
Yok gece gece kötü oldugum icin yazdim artik fazla konu acmiyorumsamire bana kızma ama sen bu derdim varı günlüğüne çevirdin artık.limoncu 1 sen 2..
eşinin umursamazlığı karşısında ne yapabiliriz adamı yatağından kaldırıp kalk bak elektirik gelmişmi mi diyelim?
Yok gece gece kötü oldugum icin yazdim artik fazla konu acmiyorum
Neyse Tamam canim sagolun tesekkur ederimkonu aç açma demiyorum ama hobi için açma :)
sonuçta o saatte yapabilecek bir şey yok onu diyorum.
tamam bidaha acmam teşekkürlersamire senin konunda genel bir soru sormak istiyorum.
kocalarınızı bu kadar kötülüyorsunuz,burada da kocalarınıza onca laf söyleniyor ya nasıl bir daha o kocayla yatağa girebiliyorsunuz,ben olsam soğurum bana dokunmasını bile istemem.
seneler önce birine daha sormuştum bu soruyu,sonra kocası ile ilgili konu açmamıştı.
Hayir bozulmadı kp yaptırdı oda olmasa zaten yandik biz ya herseyimizle kp ilgileniyor esime desem su yap diye inadina yapmaz ben anlatamıyorum arkadaslara ya ben a desem o sürekli b der bıktım valla herseyi yalvar yakar yaptırmaktan
neden açmayasın ben sadece merak ettim.onca kişiye kocanı kötülettikten sonra onunla olmayı için nasıl alıyor,bunu soruyorum.tamam bidaha acmam teşekkürler
Aldatan birisi affedip yanina yatiyorsa benim bunlari soyleyip yatmam gayet normal sanki herkes kocasina guzellikle aniyo ha burda birşeyler yazmissin ha kocan hakkinda annene babana arkadaslarina anlatmissin ne farkedecekneden açmayasın ben sadece merak ettim.onca kişiye kocanı kötülettikten sonra onunla olmayı için nasıl alıyor,bunu soruyorum.
onu da aldatılanlara sormak lazım.bu arada ben kimseye kocam hakkında laf söyletmem.söylemeleri için koz bile vermem.Aldatan birisi affedip yanina yatiyorsa benim bunlari soyleyip yatmam gayet normal sanki herkes kocasina guzellikle aniyo ha burda birşeyler yazmissin ha kocan hakkinda annene babana arkadaslarina anlatmissin ne farkedecek
Ya bozuldugu icin degil valla birseyi yaptirana kadar canım cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?