Suan esimi bogmamak icin zor tutuyorum kendimi

Apartmanın elektriği gittiyse bu işle eşiniz değil, yönetici ilgilenir. Eşiniz bina yöneticisi değilse neden adama gereksiz sorumluluk veriyorsunuz? Apartmanda bir tek siz mi yaşıyorsunuz? Bir tek siz yaşamıyorsanız, neden bir tek siz endişeleniyorsunuz? Bu kadar ufak bir mevzuyu çok büyütmüşsünüz. Yetkiliyi aramış zaten, kendisinin yapabileceği hiç bir şey yok. Aşırı sinirli geldiniz bana, bence bir uzmanla görüşün.

Aman tutturmussunuz uzmanla gorusun uzmanla gorusun karsimdaki adam gibi olmadiktan sonra ben görüşmem ne olacak gorusmesem apartman uc katli yonetici falanda yok alt komsular yok evde ust komsularda bilmiyorum neden aramadilar.belki aramislardir

Etleri çıkar buzluktan götür o malak gibi sere serpe yatan kocanın koynuna koy kocan karşı dağdan serin olduğuna göre bozulmaz:) hatta ona deki en serin yer burasıydı bozulmasın diye koydum.sonra geç başka odaya devir totoyu yat

Eşin aramış zaten servisi inip baksada elektrikten anlamaya bilir. Boşuna sinirlenme bu kadar. Etler de bi gece de hiç bişey olmaz. Sakin ol samire :))

Apartmanınıza elektrik veremedi diye adam gibi olamadı mı kocanız? Adam gibi olması için gidip tamir mi etmesi gerekiyor? Aşağıya gidip baksa ne değişecek? Ya elektrik kaçağı varsa kocanıza elektrik çarpsa? Yetkiliyi aramış yapacak daha fazla bir şey yok. Neden herşeyi erkekten bekliyorsunuz? Arayın madem yetkili yerleri, numaraları bilmiyorsanız internet kullanıyorsunuz bakın öğrenin. İnsan kocasına bu sebepten hakaret edip onu boğmak ister mi ?

Bazı hemcinslerim için, keşke kocaları şu yazdıklarını görsede kendilerini kurtarsa diye dua ediyorum. Bu sorunu bu kadar büyüten kişi kim bilir başka sorunlarda neler yapar.

Eşin aramış zaten servisi inip baksada elektrikten anlamaya bilir. Boşuna sinirlenme bu kadar. Etler de bi gece de hiç bişey olmaz. Sakin ol samire :))
Hayir benim sinir olduğum sey neden ben birsey deyince inadina yapmiyor onu.merak ediyorum

He kuzum bi kurtulsa benden kına yakarim ellerime ya kacacak yer arıyorsun burda beni bilmeden yorum yazma bi zahmet

Ay guldurdun beni oyle yapsam artık ne olur onu dusunemiyorum

Ay guldurdun beni oyle yapsam artık ne olur onu dusunemiyorum

Gül, bol bol gül biraz sakinleş şu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok.( şu saate uzmanla bile görüşemezsin :))
Boş yere kendini yiyip bitirme.olan olmuş.ne diyeyim böyle vurdum duymaz adamla da ömür geçnez.Allah sabır versin sana.

Amin ins canim

He kuzum bi kurtulsa benden kına yakarim ellerime ya kacacak yer arıyorsun burda beni bilmeden yorum yazma bi zahmet
Sizi tanımak zorunda değilim açtığınız konuya göre yorum yapıyorum. Forumlarda açılan konuya göre yorum yapılır kişiye göre değil. Bana bile itici cevaplar veriyorsunuz, Allah eşinize peygamber sabrı versin inşallah.

Tamam canim ne deyim versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…