şuan mahfolmuş bir durumdayım

Sen uğraşamazsın bunlarla.
6 aydır sözlüyüm ve hiçbirgün mutlu olmadım allah aşkına yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli az önce olan olayı anlataayım dün sözlümler buraya geldi ve izmirden gelen teyzeside vardı yanlarında ben çok güler yüz gösterdim sözlüm durup fazla güler yüz gösterme teyzemler yiyiciler diyip durdu ben hiç sesimi çıkarmadım evime gelen misafire hep güler yüz ile karşıladım kaynanam desen zaten benden nefret eder yemin ederimki şuana kadar onlara karşı zerre saygısızlıgım olmadı neyse sözlüm önceden ablama msj atmıştı bana hediye almak için ayakabı numaramı öğrenmek için daha sonra hediyeyi almış annesi bana verecekmiş bundan benim zerre haberim yoktu bugun annesi hediyeyi verdi ayakabı almışlar bende teşşekür eddim çok mutlu oldum daha sonra ablam ile odadan konusuyorduk tabi nişanlımın teyzeside odamda uyuyor ablam bana diyorki o gün bana msj atmıştı ayakabı numaranı sormuştu bu ayakabıyı ferdi mi aldı diye yoksa kaynananmı tabi sözlümün teyzesi numaradan gözlerini hala kapalı bir şekilde ki bu konuşmada birşsey yok daha sonra bunlar eve dönerken bana msj attı sözlüm ablan neden öyle birşsey diyorr teyzem gelip bunları anlattı bi zaat şait olmuş felan ablan seni dolduruyor mu felan dedi bende yeter artık her defasında burdan gittikten sonra olay çıkartıyorsunuz burdaa güler yüz gösteriyoruz size süreklii çünkü her seferinde baska olay çıkartıyorlardı annem okadar her laflarına sustukça kaynanam teyzesi sürekli laf sokuyordu tabi bende susuyordum neysee benim ailem hakkında düzgün konuss teyzenin nasıl biri oldugunu sen geldin söyledin kalkıp burda ablam hakkında bu şekilde konusammasın dedim gel yüzüğünü all git hayatımdan dedimm arkadaşlar yüzüğü atıcam ve ben ciddi anlamda çok yaralıyım lütfen akıl verin düzelmiyor hiçbirşsey her defasında ailesi sorun çıkartıyor kız kardeşi demediğini bırakıyor diğer teyzeside geldi oda sorun çıkartıp oynlar oynadı başıma oyunuda ortaya çıktı tabi sözlüm bunları gördüğünü söylüyor ama hiçbirşekilde düzelmiyorr az önce bitti dedim busefer kararlıydım canım çok kötü acıyor söylermisiniz ne yapim ? birazdan buraya gelecekler sanırım sözlüm öyle söyledi geldikleri zman ne yapim allah aşkına akıl verin

Senin aileni AİLE, ablanı ABLA görmeyen bir Adamla evlenme!

Abuk sabuk şeyler için seni üzecek adamla da karı-koca olma! Sonra çok yanarsın canım.

• Beğen
Reactions: anu
Bende de en basından beri sorunlar vardı inaadımdan evlendim daha 1 ay bile olmadı evleneli surekli kavga surekli aglamaklıyım ailesi de aglatyo pşmanm ayrılmayı dusundm defalarca hata yapma bak geri donusu olmuo dul olup kalıosn genceck yasında bi kardes tvsiyes beni uyran olmamştı su an dısrda eşim bna sormaz bbeni saymaz bende kuzenmde oturuyorm dha cicim ayındayz bde ornek olsn ne dym ii dusun
niye ozaman hamile kalmayi düsünüyorsun daha beter olması ıcın mı

Sizde neden onun olduğu ortamda konuşuyorsunuz teyze hanım kendini önemli göstermek için tabikide birin yanına bin yumurtlar, buda sana ders olsun.
Tahammül edemiyorsan inceldiği yerden kopsun

Arkadasim anlamiyorum gozunuze kara perdemi iniyo
neden bu mucadele
evlenince ne olacak zannediyorsun pembe yorganlarda mutlulukmu var zennediyorsun
at nisani neresinden donsen o kardirsana
annan baban yokmu senin ki boyle bir iliskiyi evlilikle taclandirip
sonrada tv haber ediyorlar.
bu adam simdiden boyleyse karisi olunca ne eder
Etraftaki tecrubelerimle yaxiyorum

Keşke bunları yazarken biraz nefes alsaydın
Biraz düzgün yazın ya nokta bile yok okuyamıyorum:işsiz:

Bence zor bir durum..ama sabrın kalmadıysa tahammül edemiyorsan cok zorlama derim..Bi de her gelip gitmelerinde olay cıkarıyorlarsa düzen tutmaz bacım.

ilk cümleyi okudum, gerisine göz gezdirdim ve yorumları okumadım

sana tek bir şey söyleyeyim: evlilik öncesi süreçlerde elbette tartışma çatışma olur amaaa hiç yüzün gülmüyorsa o evlilikten hayır gelmez daha beteri seni bekler
çevremde milyon tane örnek var, 33 yaşındayım ve insan ilişkileri konusunda ciddi anlamda iyiyimdir.
bu sözümü yabana atma, bu işten hayır gelmez, kendini daha fazla yıpratma.

Kv görümce yetmez bi de teyze çıkar bende çok şey yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum hayatın azap olur sen bilirsin.

Kendini evli ve bunların içinde düşün hayal et ona göre kararını ver.
Daha sözlüyken bir gün bile mutlu olmadım demek de büyük bir kayıp bence.
Hadi teyze ve kv densiz sözlün neden üstünü örtmek yerine ortalığı karıştırıyor? Çünkü hepsi aynı soydan.
Kesinlikle katılıyorum size kısacası anası neyse danası da o

6 aydır sözlüyüm ve hiçbirgün mutlu olmadım allah aşkına yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli az önce olan olayı anlataayım dün sözlümler buraya geldi ve izmirden gelen teyzeside vardı yanlarında ben çok güler yüz gösterdim sözlüm durup fazla güler yüz gösterme teyzemler yiyiciler diyip durdu ben hiç sesimi çıkarmadım evime gelen misafire hep güler yüz ile karşıladım kaynanam desen zaten benden nefret eder yemin ederimki şuana kadar onlara karşı zerre saygısızlıgım olmadı neyse sözlüm önceden ablama msj atmıştı bana hediye almak için ayakabı numaramı öğrenmek için daha sonra hediyeyi almış annesi bana verecekmiş bundan benim zerre haberim yoktu bugun annesi hediyeyi verdi ayakabı almışlar bende teşşekür eddim çok mutlu oldum daha sonra ablam ile odadan konusuyorduk tabi nişanlımın teyzeside odamda uyuyor ablam bana diyorki o gün bana msj atmıştı ayakabı numaranı sormuştu bu ayakabıyı ferdi mi aldı diye yoksa kaynananmı tabi sözlümün teyzesi numaradan gözlerini hala kapalı bir şekilde ki bu konuşmada birşsey yok daha sonra bunlar eve dönerken bana msj attı sözlüm ablan neden öyle birşsey diyorr teyzem gelip bunları anlattı bi zaat şait olmuş felan ablan seni dolduruyor mu felan dedi bende yeter artık her defasında burdan gittikten sonra olay çıkartıyorsunuz burdaa güler yüz gösteriyoruz size süreklii çünkü her seferinde baska olay çıkartıyorlardı annem okadar her laflarına sustukça kaynanam teyzesi sürekli laf sokuyordu tabi bende susuyordum neysee benim ailem hakkında düzgün konuss teyzenin nasıl biri oldugunu sen geldin söyledin kalkıp burda ablam hakkında bu şekilde konusammasın dedim gel yüzüğünü all git hayatımdan dedimm arkadaşlar yüzüğü atıcam ve ben ciddi anlamda çok yaralıyım lütfen akıl verin düzelmiyor hiçbirşsey her defasında ailesi sorun çıkartıyor kız kardeşi demediğini bırakıyor diğer teyzeside geldi oda sorun çıkartıp oynlar oynadı başıma oyunuda ortaya çıktı tabi sözlüm bunları gördüğünü söylüyor ama hiçbirşekilde düzelmiyorr az önce bitti dedim busefer kararlıydım canım çok kötü acıyor söylermisiniz ne yapim ? birazdan buraya gelecekler sanırım sözlüm öyle söyledi geldikleri zman ne yapim allah aşkına akıl verin
Ver yüzüğü gönder. Valla daha sözde bu kadar olay oluyorsa evlenince çekeceğin var. Zaten hiçbir gün mutlu olamadım diyorsun. En mutlu olacağın zamanlar olması lazım bu günler aksine...

Anlattığın olayda da sözlün baya baya yemiş gazı sana sarmış, sonra da ablan seni mi dolduruşa getiriyor diyor. Sanki sen ablanın dolduruşuna gelip onu aramışsın da kendisini savunuyor gibi bir hava yaratıyor bir de. Çok haklısın kararında, umarım geri adım atmazsın.

Teyzesi de bir tuhafmış. Hayır konuşmanızı dinlemiş bu zaten başlı başına ayıp, gidip birde niye yetiştirmiş sözlünüze :KK12:
Haklısınız, teyze tuhaf da bu tuhaf insanlar her yerde her ailede olur zaten. Kim bilir evlenince daha kimlerin ne tuhaflıkları çıkacak bir de. Bu hep böyledir zaten. Olay adamda biter, hiç evliliği becerebilecek tipte biri değil gerçekten konu sahibinin sözlüsü..

Merabalar. Şuan sanki bu konuyu ben açmışım gibi hissettim. Bende nişanlıyım,nişanlım izmirde
Teyzesi annesi kendisi vs vs
"Sana kim verdi bu aklı" demesinden nefret ediyorum.sürekli tartışıyoruz
Artık çok yoruldum,ve bende bitsin artık dedim bugün. Bunları hayal etmemiştim. O kadar iyi anlıyorumki,
Nasreddin hocanın fıkrasındaki o eşşekten düşen benim işte...
Sana bu akli kim verdi diyor, cunku kendisi surekli her lafla gaza geliyor ailesi tarafindan.. Surekli diken ustunde bekliyor, kompleksli ve paranoyak.. Sen normal bi fikir sundugunda isine gelmediginde yine ailene saldiracak.. Bu sana hakaret bi kere, hem aileni fitnelikle hem de seni kendi aklini kullanmamakla sucluyor resmen.. Bu adama omur boyu laf anlatmak icin yirtinirsin, sonucta da suclu ve haksiz hep sen olursun.. Bu nedir ya..

Back
X