- 18 Mart 2015
- 2.652
- 4.897
- 333
Sen uğraşamazsın bunlarla.
6 aydır sözlüyüm ve hiçbirgün mutlu olmadım allah aşkına yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli az önce olan olayı anlataayım dün sözlümler buraya geldi ve izmirden gelen teyzeside vardı yanlarında ben çok güler yüz gösterdim sözlüm durup fazla güler yüz gösterme teyzemler yiyiciler diyip durdu ben hiç sesimi çıkarmadım evime gelen misafire hep güler yüz ile karşıladım kaynanam desen zaten benden nefret eder yemin ederimki şuana kadar onlara karşı zerre saygısızlıgım olmadı neyse sözlüm önceden ablama msj atmıştı bana hediye almak için ayakabı numaramı öğrenmek için daha sonra hediyeyi almış annesi bana verecekmiş bundan benim zerre haberim yoktu bugun annesi hediyeyi verdi ayakabı almışlar bende teşşekür eddim çok mutlu oldum daha sonra ablam ile odadan konusuyorduk tabi nişanlımın teyzeside odamda uyuyor ablam bana diyorki o gün bana msj atmıştı ayakabı numaranı sormuştu bu ayakabıyı ferdi mi aldı diye yoksa kaynananmı tabi sözlümün teyzesi numaradan gözlerini hala kapalı bir şekilde ki bu konuşmada birşsey yok daha sonra bunlar eve dönerken bana msj attı sözlüm ablan neden öyle birşsey diyorr teyzem gelip bunları anlattı bi zaat şait olmuş felan ablan seni dolduruyor mu felan dedi bende yeter artık her defasında burdan gittikten sonra olay çıkartıyorsunuz burdaa güler yüz gösteriyoruz size süreklii çünkü her seferinde baska olay çıkartıyorlardı annem okadar her laflarına sustukça kaynanam teyzesi sürekli laf sokuyordu tabi bende susuyordum neysee benim ailem hakkında düzgün konuss teyzenin nasıl biri oldugunu sen geldin söyledin kalkıp burda ablam hakkında bu şekilde konusammasın dedim gel yüzüğünü all git hayatımdan dedimm arkadaşlar yüzüğü atıcam ve ben ciddi anlamda çok yaralıyım lütfen akıl verin düzelmiyor hiçbirşsey her defasında ailesi sorun çıkartıyor kız kardeşi demediğini bırakıyor diğer teyzeside geldi oda sorun çıkartıp oynlar oynadı başıma oyunuda ortaya çıktı tabi sözlüm bunları gördüğünü söylüyor ama hiçbirşekilde düzelmiyorr az önce bitti dedim busefer kararlıydım canım çok kötü acıyor söylermisiniz ne yapim ? birazdan buraya gelecekler sanırım sözlüm öyle söyledi geldikleri zman ne yapim allah aşkına akıl verin