şuanda kiminle nerde ve nasıl olmak isterdiniz ?

şu an zaten olmak istediğim yerde ailemin yanındayım ama ilerde evlenince nolacak halim bilmiyorum :a015:

Valla Ben Evde Eşimde Tabi Evde Olmasini Ona Sarilip Dvd Film Izlemek Isterdim.. ......................inşallah Yarin Gerçekleştiririz

Şuan ve herzaman aşkımla olmak isterdim...ellerim ellerinde..Yüreğine yatmak isterdim huzur bulmak..Çok kötüyüm şuanda ağlıyorum..Gözyaşlarım biricik aşkım için..Askere gitti bugün ama giderken yüreğimide götürdü...Kavuşmak yakındır bunu biliyorum..

Deniz kenarında elimde sigaram karşımda uzun zamandır görmediğim bir arkadaş isterdim konuştukça konuşmak ara sıra dalga seslerini dinlemek isterdim

ANNECİĞİMİN YANINDA,KOKUSUNU İÇİME ÇEKE ÇEKE,O GÜZELİM PAMUK YANAKLARINI ÖPR ÖPE UYUMAK İSTERDİM.ÇOK ÖZLEDİM SENİ SAFİŞİM YAAAAAsenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

şu anda orhanla onların evınde elımızde patlamıs mısırla fılm ızlemek ısterdım ahh ne romantık olurdu pijama takımlarımızla hemde :)

Herseye ragmen askimin yaninda olmayi son bir defada olsa kokusunu icime cekip gözlerinde kaybolmayi isterdim:(((((((((((((

yatağımda ve uykuda olmak isterdim. yanımda kimin olacağı malum. eşim tabiki. nitekim birazdan öyle olacağım. ii geceler herkese....

Ben suan Bursada annemin babamin kardeslerimin ve arkadaslarimin yaninda olmak isterdim.O sicak ortamin icinde annemin dizlerinin dibinde yatiyo olmak isterdim.Of yaa gece gece aglattiniz beni yaa senağlama

şuanda,

aşkımla deniz kenarında kahve içiyo olmak isterdim:delphin:

evimde temizlik yapıyor olmak isterdim. yarına misafirim var şuan işteyim akşam gidince nasıl yetiştiricem bilmiyorum :(((

Bende aşkımla olmak isterdim el ele diz dize:kedi:
boshayallersmile

Aşkımın yanında olup elini dutup gögsüne yatmayı isterdimm :(((

Back
X