şuanda kiminle nerde ve nasıl olmak isterdiniz ?

1 aydır göremediğim aşkımın yanında olmak isterdim..
ama şuan imkansız senağlama

Tek başıma sahilde kumların üzerinde denizi yakamozu & gökyüzünü seyretmek isterdim :asigim:huzurrrkaydirigubbakcemile4

Şu anda İstanbul'da özlediğimin yanında olmayı çoooooook isterdim

annem ablam ve teyzelerimle memleketimde baba ocağında sohbet ediyor olmayı okadar çok istiyorum ki..

1)bulutların üzerinde bir yer bulsam kendime, sonra izlesem seveni, ayrılanı, aldatanı, aldananı,ağlayanı, güleni kısacası olan biten herşeyi..

2) izledikten sonra not olsam o ağlatanları aldatanları, sonra gitsem yolsam. tek tek rencide edesim varrrraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile4

sevqilimin yanında olup ona sımsıkı sarılmak,sinemaya gitmek çılqınlık yapmak kavga edip sonra birbirimize bakıp gülüşmek isterdimmmm...:gitme::asigim:

şuanda sevgilimin yanında olmak isterdimmm ve ona sıkıca sarılmak ona aşkımııı anlatmak isterdimmmm çok özledim aşkımı yhaaaaaaa

Mümkün olsaydı eğer onun yanında olak isterdim ben uyurken o saçlarımı okşasın isterdim ama bu mümkün olmadığından ...

Sahilde olsam tek başıma güzel bir müzik yıldızlar üşüsem otururken ne güzel olurdu

1100km uzakta o kıvırcık buklelerinin arasında parmaklarımı dolayıp uyumak isterdim...

onunla mum ışığında sıkıca sarılmak isterdim güzel zaman geçiriyor olmak isterdim..

Amma aşık varmış maşalahh:roflol::nazar: Benden uzak size yakın olsun amann:dance:kafamçokkarıştı

ben de istanbulda olmak isterdimmmm...........galatada belki.........

kiminle mi?

istanbuldaysam kiminle olduğumun ne önemi var.

tropik bi adada, hava sıcacık, palmiye ağacının gölgesindeki bir hamakta uyumak isterdim.kimseyi istemezdim yanımda.sevdiğim kimse yok.

...sevdiklerim benim icin cok onemli ama bu aralar baska bir gezegenden soyle bir dunyaya bakmak isterdim...

eşimle tekrardan sevgili olmak isterdim.şuan burda yağmur yağıyor. yağmurun altında sarılarak gezmeyi isterdim

Back
X