pismanliklariniz, iyiki dedikleriniz seyler neler? Hadi biraz dertlesel
Evlenmeme gibi bir lüksün yok tu ki şu anki akılla o zaman ki akıl aynı düşünürdüpismanliklariniz, iyiki dedikleriniz seyler neler? Hadi biraz dertleselim
Erken yaşta yıllar önce evlendim keşke evlenmeseymişim ama olsun tecrübe oldu diyorum. İyiki boşanmışım. 20lerin başında kpss , iş vs için adım atmadığıma pişmanım. Hayat devam ediyor ,bundan sonraki yıllarımı güzelleştirmeye çalışıyorum.pismanliklariniz, iyiki dedikleriniz seyler neler? Hadi biraz dertleselim
O zamanki kararlar olmasaydi suanki aklim olmazdi diyorsun yaniEvlenmeme gibi bir lüksün yok tu ki şu anki akılla o zaman ki akıl aynı düşünürdü
Zararin neresinden donsen kârdir dimiErken yaşta yıllar önce evlendim keşke evlenmeseymişim ama olsun tecrübe oldu diyorum. İyiki boşanmışım. 20lerin başında kpss , iş vs için adım atmadığıma pişmanım. Hayat devam ediyor ,bundan sonraki yıllarımı güzelleştirmeye çalışıyorum.
Aynen öyle kesinlikle. Şimdi ise açılınca nasıl kıyafetler giysem diye düşünüyorum, bir yandan kpss çalışıyorum. Ehliyet almayı da istiyorum. İstiyorum da istiyorum. Yaşadığımız süre boyunca istekler, ihtiyaçlar devam edecektir.Zararin neresinden donsen kârdir dimi
Ozel mi bosanma sebebinizAynen öyle kesinlikle. Şimdi ise açılınca nasıl kıyafetler giysem diye düşünüyorum, bir yandan kpss çalışıyorum. Ehliyet almayı da istiyorum. İstiyorum da istiyorum. Yaşadığımız süre boyunca istekler, ihtiyaçlar devam edecektir.
Aşırı kıskanç ana kuzusu toksik biriydi. Kafasında senaryo kuruyordu başka erkeklerle konuştuğumu düşünüyordu. Ailesiyle aynı evde yaşıyorduk, ayrı eve çıkarmadı. Her tartışmada annesinin lafına güvenip üzerime gelir , olay çıkarırdı. Ben de zamanla ondan soğudum aile evine döndüm.Ozel mi bosanma sebebiniz
En iyisini yapmissiniz, insan biyerden sonrw tahammulu kalmiyorAşırı kıskanç ana kuzusu toksik biriydi. Kafasında senaryo kuruyordu başka erkeklerle konuştuğumu düşünüyordu. Ailesiyle aynı evde yaşıyorduk, ayrı eve çıkarmadı. Her tartışmada annesinin lafına güvenip üzerime gelir , olay çıkarırdı. Ben de zamanla ondan soğudum aile evine döndüm.
Gecmis olsun umarin en kisa surede en guzel haberleri alirsinizEvliligim süresince cok zorluklar yasadim esim beni bende onu gerçekten cok seviyoruz bunu biliyorum.. eşim gercekten cok zor biri bazen nasil çekiyorum kendime hayret ediyorum.. eşimden kanserden şüpheleniyorlar 2 ay icinde 12 kg verdi şuan içimde bir korku rapor sonuçlarını bekliyorum ve diyorum ki allahim ne olursun onu bana ve evlatlarıma bağışla kötü huylarindan sikayetlenmeyecegim.. ve gözüme sadece guzel huylari geliyor. İnşallah sonuçları temiz çıkar ve ömrüm boyunca cocuklarimla birlikte geceleri göğsünde yatıp ben yaticam kavgası yaparız. Hayat kısa sevdiklerimizi biraz da olduğu gibi kabullenmeliyiz
Amin cok sagolunGecmis olsun umarin en kisa surede en guzel haberleri alirsiniz
Sizin için dua edeceğim inşallah güzel haberler alırsınız. Eşinizi Allah size ve evlatlarınıza bağışlasınEvliligim süresince cok zorluklar yasadim esim beni bende onu gerçekten cok seviyoruz bunu biliyorum.. eşim gercekten cok zor biri bazen nasil çekiyorum kendime hayret ediyorum.. eşimden kanserden şüpheleniyorlar 2 ay icinde 12 kg verdi şuan içimde bir korku rapor sonuçlarını bekliyorum ve diyorum ki allahim ne olursun onu bana ve evlatlarıma bağışla kötü huylarindan sikayetlenmeyecegim.. ve gözüme sadece guzel huylari geliyor. İnşallah sonuçları temiz çıkar ve ömrüm boyunca cocuklarimla birlikte geceleri göğsünde yatıp ben yaticam kavgası yaparız. Hayat kısa sevdiklerimizi biraz da olduğu gibi kabullenmeliyiz
Mesajınız beni cok mutlu etti Allah razı olsun amin cok tesekkur ederimSizin için dua edeceğim inşallah güzel haberler alırsınız. Eşinizi Allah size ve evlatlarınıza bağışlasın
Hahahah bende bendeInstagram'da vs videolar dönüyor, 'esimle herşeye yeniden başlamaya karar verdik, ilk görüşmeye gitmedim' diye. Bence ben hiç evlenmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?