Suanki akliniz olsa yine ayni kisiyle mi evlenirdiniz?

pismanliklariniz, iyiki dedikleriniz seyler neler? Hadi biraz dertleselim
Erken yaşta yıllar önce evlendim keşke evlenmeseymişim ama olsun tecrübe oldu diyorum. İyiki boşanmışım. 20lerin başında kpss , iş vs için adım atmadığıma pişmanım. Hayat devam ediyor ,bundan sonraki yıllarımı güzelleştirmeye çalışıyorum.

Zararin neresinden donsen kârdir dimi

Zararin neresinden donsen kârdir dimi
Aynen öyle kesinlikle. Şimdi ise açılınca nasıl kıyafetler giysem diye düşünüyorum, bir yandan kpss çalışıyorum. Ehliyet almayı da istiyorum. İstiyorum da istiyorum. Yaşadığımız süre boyunca istekler, ihtiyaçlar devam edecektir.

Ozel mi bosanma sebebiniz

Evliligim süresince cok zorluklar yasadim esim beni bende onu gerçekten cok seviyoruz bunu biliyorum.. eşim gercekten cok zor biri bazen nasil çekiyorum kendime hayret ediyorum.. eşimden kanserden şüpheleniyorlar 2 ay icinde 12 kg verdi şuan içimde bir korku rapor sonuçlarını bekliyorum ve diyorum ki allahim ne olursun onu bana ve evlatlarıma bağışla kötü huylarindan sikayetlenmeyecegim.. ve gözüme sadece guzel huylari geliyor. İnşallah sonuçları temiz çıkar ve ömrüm boyunca cocuklarimla birlikte geceleri göğsünde yatıp ben yaticam kavgası yaparız. Hayat kısa sevdiklerimizi biraz da olduğu gibi kabullenmeliyiz

Ozel mi bosanma sebebiniz
Aşırı kıskanç ana kuzusu toksik biriydi. Kafasında senaryo kuruyordu başka erkeklerle konuştuğumu düşünüyordu. Ailesiyle aynı evde yaşıyorduk, ayrı eve çıkarmadı. Her tartışmada annesinin lafına güvenip üzerime gelir , olay çıkarırdı. Ben de zamanla ondan soğudum aile evine döndüm.

Ben eşimle 21 yaşında tanıştım 24 de evlendim 26 da çocuğumuz oldu şuan yaş 28. İyi ki onun gibi biriyle karşılaşmışım iyi ki evlenmişiz diyorum. Geriye dönüp baktığımda tek şikayeti.. tam yazıcakken üstteki yorum düştü önüme. Gerçek dert böyle bir şey. İnsan sağlığından olmasın yeter ki diğer her şey yerine gelir de sağlık her zaman gelmiyor maalesef. O arkadaşın Allah kocasına sağlık versin çoluğuna çocuğuna bağışlasın.

En iyisini yapmissiniz, insan biyerden sonrw tahammulu kalmiyor

Gecmis olsun umarin en kisa surede en guzel haberleri alirsiniz

Sizin için dua edeceğim inşallah güzel haberler alırsınız. Eşinizi Allah size ve evlatlarınıza bağışlasın

Şu an evli değilim

Ama evet geçmişe dönsem yine aynı kişi ile evlenirdim

Her şeye rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…