Asla ama asla evlenmezdim. Kocamdan o kadar soğudum ki anlatamam. Bakin saat olmus gecenin bilmem kaci.. Ben uyuyamiyorum, buralarda derdime ortak ariyorum, kafam dağılsın diye okuyorum vesaire.. O öküz icerde koltukta horul horul uyuyor. İki tane bebeğim var. Sabahın köründe gune başlayacağım. Uyumam lazım ama uyuyamiyorum düşünmekten ve huzursuzluktan. Cocuklarima dua etsin beddua etmiyorum. Avukatla görüştüm nasil bosuyorum izlesin. Buradan evlenecek arkadaşlara sesleniyorum, çok verici olmayin, arsiz olun, edepsiz olun. Düşünceli olmayin. Ben kendime kina gecesi bile yaptirmadim. Düğün mugun hiçbir sey. Taki toka aldirmadim. Her seyi benim ailem yapti onun annesi yok, babasi da yok gibi diye .. İnsan nankor oluncaaaaa... Bakin 9 yildir taniyorum ben bu adami son 3 yılı evlilik. Daha doğrusu tanıdığımı dusunuyormusum. Sakin kanmayin. Guvenmeyin. Cok iyi tanıyorum gafletinde bulunmayin benim gibi. Kendinizden ödün vermeyin. Valla sövülecek sayilacak cok sey var daaaa... Rabbime havale ediyorum.