Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

canım bana çok uzak arabayla gidenlerinde kontejyanı baya baya dolu bende tek gelemem.ama sisi seviyorum benim yerimede eğlenin canlarım

canım bana çok uzak arabayla gidenlerinde kontejyanı baya baya dolu bende tek gelemem.ama sisi seviyorum benim yerimede eğlenin canlarım

canım çok isterdim sizinlede tanışmak, evimde ağırlamak. tühh üzüldüm şimdi..yokmu başka karşıdan gelebilen kızlar sevilayıda alsanız ??

sümeyyecim bizim oğlanın burnu tıkalı...hırklıyo bugün..eğer arkası gelmezse sendeyim..ama arkası gelir de ateş, burun akması filan olursa berra ya da bulaştırırız allah korusun..yarına çıkar kokusu konuşuruz arkadaşım...

kızlar bende gelmek istiyorum ama diğer topicte demiştim ya eşim tatbikattan dönüyor o gün.ama ben yinede söyledim arada1-2 kez bu hafta kızlar toplanıyor diye.eğer bizi getirmeyi kabul ederse 1-2 saatliğinede olsa uğramayı düşünüyorum.
sümeyyecim senin ev bizim okula yakın bi yerlerdeydi sanırım öyle hatırlıyorum.ben yüzyıl köprüsünün hemen aşağısında derede çalışıyorum.bana evin adresini özelden atarsan haritadan falan daha rahat çözerim yeri.
eşim bırakmasada eğer yanıma birini bulabilirsem benle gelcek( oto koltuğu yok çünkü arabada) gelirim.

tam canım beklerim.. özeline cep numarımı yazıyorum telefonlaşırız

kızlar özlem ve aylinciğimin kuzuları rahatsız o yüzden toplantımız iptal oldu kuzulara acil şifalar diliyorum bir an önce iyleşin kuzucuklarım

neyse artık canım, bebişler iyi olsunda önemli değil gerisi hvalarda biraz daha ısınır,buluşuruz

kızlar havalar güzelleşti,doğum günleri kutlandı..kıl, tüy, yün bütün bahaneler ortadan kalktı:) hadi başlayalım artık..çocuklar evde konserve oldular günahhh...1 mayıs cumartesi yeniden toplanalım derim...arzu ederseniz ben yeniden ağırlayabilirim...ama başka bir arkadaş talip olursa bana uyar...

*nestle76

bak şimdi al sana bi bahene 1 mayıs işci bayramı :)))))

şka bi yana ben almak isterim ozamana kayın validemler evlerine gşitmiş olurlarsa tabiki..
ama bu arada biraz iyleşince diğer eltime giderler ozmanda olur.. dur bakalım şu 15 gün geçsin ozaman tekrar konuşuruz.

kız benim anamın da doğum günü 1 mayıs:)dur bakalım sen kendini sıkma sümeyyecim..hastan var işin başından aşkın şi,mdi..belki bir arkadaş çıkar...hadikızlar...

ozaman emri vaki yapıp emele gidelim :) nasıl ama ama işci bayramı cidden şimdi gösteri filan yaparlar trafik olur yollar kapanır filan
biraz daha ileriye çekel,im bence hem sende annenle olursun o gün .. ileriye çekersek ozaman bende rahat olurum

Kızlar neden eve tıkanalım ki bu güzel havalarda.
Bence gidelim bir parka. Atalım örtüleri. Çocuklar oynasınlar.
Gercı onumuzdekı haftasonu yazlıga gıdecegız
sonrakı haftasonu 1 mayıs
sonrakı haftasonu ıse ızmır e gıdecegız.
Ama 2 Mayıs pazar gunu Ozgurluk parkında bulusabılırız. Hem havalarda ısınmıs olur.

Havalar ısındı gerçekten artık kaldığımız yerden devam edelim zaten daha önce bendeydi bebeler hasta olunca toplaşamadık ben de olabilir. Tarihi kesinleştirelim 1 Mayıs yada sonraki hafta benim için farketmez şimdilik bir işim yok hadi listeliyelim.
1-PureHate
2-Nestle76
3-Rauna
Gelenler ekler artık Melekcim seni de beklerim hayatım Sevilay da gelir heralde Emel i de haberdar ederiz ohhhh kalabalık olcaz ne güzel

canım 1 mayıs değilde 8 mayıs olsa olurmu ben ozaman daha rahat olurum kayın validemler gitmeseler bile ozamana daha işyleşmiş olur evde bırakıp gelebilirimde misafirimizde olmaz ozaman.. sizde bakında bence 8 mayıs cumartesi daha uygun gibi gözüküyor ..???

kızlar benim de 8 i uymaz..9 u anneler günü ya eşim bi yerlere götürecekmiş bizi hafta sonu...ama zaten artık rutine bağlayalım diyorum..yani 1 mayıs 15 mayıs 29 mayıs gibi...1 hafta bir arkaşımızda 1 hafta dışarda olabilir mesela...1 mayıs ile başlayalım olur mu sümeyyecim? ayın ilk günü hazır, rehavet çökmeden:) 15 inde de müsait olursan sana geliriz...bu arada özlem arkadaşımızın evi beylerbeyi tarafında..anadolu yakasında yani....hadi bismillah...sevilay, melek , hülya, emel, asiş ve diğer tüm arkadaşalarımız...hadiyin gari:)

hımm aslında yazarkende aklıma ngeldi anneler günü muhabbeti ama ertesi gün kutlanır diye düşündüm.. neyse 1 mayıs olsun madem bende ozamana iyleşirse kayınpederim misaifirimizde olmazsa gelirim.. ama mayısın 15 de ben alalamam 17 sinde tatile gidiyorum. haziranın ilk haftası alabilirim ama..

kzı ben senin tatil planını kaçırmşım huu nereyeeeeee?hemi de benden önce gidiyon..hadi bakalım...

şeker biz 17 mayısda capris plasa gidiyoruz ama eşimle değil annem kızkardeşlerim arkadaşlarım filan.. eylüldede eşimle gidiceğiz tarih kararlaştırdık ama rezervasyon yapmadık eşimlede alanya bera otele planlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…