canım bana çok uzak arabayla gidenlerinde kontejyanı baya baya dolu bende tek gelemem.ama sisi seviyorum benim yerimede eğlenin canlarım
kızlar bende gelmek istiyorum ama diğer topicte demiştim ya eşim tatbikattan dönüyor o gün.ama ben yinede söyledim arada1-2 kez bu hafta kızlar toplanıyor diye.eğer bizi getirmeyi kabul ederse 1-2 saatliğinede olsa uğramayı düşünüyorum.
sümeyyecim senin ev bizim okula yakın bi yerlerdeydi sanırım öyle hatırlıyorum.ben yüzyıl köprüsünün hemen aşağısında derede çalışıyorum.bana evin adresini özelden atarsan haritadan falan daha rahat çözerim yeri.
eşim bırakmasada eğer yanıma birini bulabilirsem benle gelcek( oto koltuğu yok çünkü arabada) gelirim.
kızlar havalar güzelleşti,doğum günleri kutlandı..kıl, tüy, yün bütün bahaneler ortadan kalktı:) hadi başlayalım artık..çocuklar evde konserve oldular günahhh...1 mayıs cumartesi yeniden toplanalım derim...arzu ederseniz ben yeniden ağırlayabilirim...ama başka bir arkadaş talip olursa bana uyar...
*nestle76
kzı ben senin tatil planını kaçırmşım huu nereyeeeeee?hemi de benden önce gidiyon..hadi bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?