Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

ok tamam c anım konuşuruz.. aylin diğer özlemi alıcak arabalarında yer olursa senide alırlar.. alamasalarda mecidiyeköyden direk otobüs var canım bizim buraya eğer otobüsle gelebilirsende olur durak evimize çok yakın.

kızlar ben yol üstünde olan herkesi alabilirim ancakkkk...biliyorsunuz arkada lendüha bi oto koltuğumuz var...yanına ben...hadi yanıma kucakta gidecek bi bebek daha...kalan ön koltuğa kalıyor...ön koltukta bebekle ne kadar güvenli olur? olur derseniz toplaşa toplaşa gideriz..önce purehate özlem bu yakada onu alırız...sonra da diğer özlemi...1. köprü çıkışından devam edicez herhalde edirne istikametine...yol üstüne çıkabilirsen özlem köprü altından filan bi, yerden alırız seni de canım...

asiye sevgi sizlerde istanbullusunuz sanırım kızlar hadi toplanalım iştee.. bakın şimdi bi davetiyede bunun için yaptıracağım benim kardeşe :))))

canım zorluğundan ziyade güvenli olsun diyom...ama dediğim model yapabilirz eğer yol çok uzun değilse...ben tam bilmiyom oraları...kocam getircek malum

Sümeyye süpersin şekerim davetiye işi güzel koyda görmeyen kalmasın canm kalabalık olalım bu sefer

Kızlar ne durumdayız kimler geliyor hadi bakalım bu hafta sonu cumartesi demiştim.cevap bekliyorum hadi istanbullular..

sümeyyecim ben hastalık mastalık olmazsa gelmek istiyorum inşallah..bi de eşimin dedesine bişi olmazsa tabi..%80 gelicem diyelim hayatım...söylediğim şekil yol üstündeki arkadaşları da alabilirim...özlem i bu yakadan alıcaz zaten...diğer özlem bildirir durumunu...emel beni de alın demişti...o da son bir bilgi verirse...plan yaparız...

yol üstü dediğimizde arkadaşlar...1. köprüden gelicez...edirne istikametine devam edicez...okmeydanı, topkapı, merter fian..di mi sümeyye?oralardaki geçit altlarından ya da duraklardan alabiliriz...

canımmm aynen dediğin gibi 1.köprüden mecidiye köyden direk devam edip haliç köprüsünü geçtikden sonra aksaray yolundan devam ediceksiniz. emeli almanız için bakırköy yolunu takip etmeniz gerekiyor ozaman yol değişiyor sizin yolunuzun üstünde sadece mecidiye köy köprünün ordan özlemi alabilirsiniz.. ben böyle düşünüyorum tabi siz bilirsiniz bakırköy yolundan avcılara devam edip emelide alabilirsiniz.

yol üstü olmuyorsa zor...çünkü eşim devam edecek ordan...ama emel gelir belki yakın bi yere ordan alırız...

yaaaa bizde gelmek isteriz oğlumla ama babamız askerden geliyo cumartesi günü başka bi gün yine toplanırsanız geliriz rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…