Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

kızlar ben yazmıstım karsıya gecmem cok zor oğlusla. eşim calısıyo o saatlerde. taksıyle de epey bı mesafe oluyor(

kızlar sanırım bu cumartesi için kimse katılmayacak...özlem i de arada derede bırakmayalım bari...özlemcim bir ben varım listede başka da kimse yok...iptal edelim de sende programını rahat rahat yap bari canım...

aylin istanbulda olupta katılmayanları hekle kapsama alanı dışına çıkar :))))
niye kimse katılmıyo ya ne güzel oysa

bilsem hayatım...valla bilmiyorum...herkes pek meşgul...bir sen bir ben boş gezen ve kalfasıyız sanırsam:))) keşke burda olsaydın valla...yapardık kendi aramızda oyun grubu..hıdırlar bize bız hıdırlara:)))

kızlar ya ben çok hevesliyim ama karşıda diye eşim ırım kırım edip duruyor,''bu soğukta nasıl gitcen,ben zaten çok yorgun oluyorum bi hafta sonum var sizinle geçireceğim'' diyor.
istanbuldayız ama resmen ayrı şehirlerde gibi kalıyoruz burda.

Ya neden böyle oldu gene aman ıstanbul işte okadar yol varki arada ne diyeyim gerçekten zor hele mevsim şartları da girince araya napıcaz şimdi kesin iptal mi ediyoruz

aynen ocak 9 demek istedim ama.. benim küçük beyinciğim şubata endeksli, doğum günümüzya şubat :)))

Ocak 9 demek istedin sanırım.
Biz de grip olduk

bu arada geçmiş olsun canım.. benim kızımda ateşli. geçen haftada ateşliydi damakları şişmiş diş çıkaracak dedi doktor. hayırlısıyla çıkarsada kurtulsa yavrum..ilk dişlerinde böle ateşlenmedi.

sizede gecmıs olsun. Daha sonra da toplanmak zor olur soyleyeyım sıze. her hafta bırısının dogumgunu olacak :)

MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM ADIM ASLI OĞLUM 1 ŞUBAT DOĞUMLU BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM :kedi:
BU ARADA MALTEPEDE OTURAN VAR MI ARANIZDA?

Merhaba arkadasım Ocra hosgeldın. Bende 1 Subat dogumluyum. Oglum da 7 Subat dogumlu. Ben Erenkoy de oturuyorum

ocra hoşgeldin canım..sanırım şu doğum günü telaşları geçince ve hava şartlarıda biraz düzelince daha rahat buluşup toplanırız.yada artık olmadı bi haftasonu anadolu,bi haftasonu avrupa diye iki ayrı buluşmamı ayarlasak gelebilen ikisinede gelir.buda bi fikir tabi

kızlar havalar biraz ısındı oyun gurubuna kaldığımız yerden devam edelimmi ne dersiniz ??
busefer bende toplanalım diyorum ben.06/03/2010 cumartesi günü için hepinizi bekliyorum canlarım.. gelecek olanlar lütfen yazsınlar.. ozamana daha çok var ona göre program filan yapmayın şimdiden hadi bakalım kimler geliyor ???

not ben avrupa yakasında bağcılardayım.

keşke bende gelebilseydim belki bizde yelizle yaparız :) bu arada benimde anneler maltada oturuyor sen neresindesin canıma.s

* ben varım sümeyye....

tamam canım ohalde bekliyorum sadece sen olsan bile biz devm edelim .. hadi bakalım özlem emel hülya utkunun annesi özlem sizleride bekliyorum.. ist dan kim varsa gelin kızlar çok güzel samimi bi ortam oluyor buna emin olun sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi .

kızlar bu sefer cok buyuk bısey olmazsa gelırım. gecen sefer sen alacaktın bu sefer aylıncıgım gececek nasıl olsa bızım ordan o alırsa gelebılırım. bızım arabamız yok cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…