Canım bu arada yapılacak bişey varsa yardımcı olabilirim.
Gelirken yapıp getirebilirim yer uzak olmadıgı için zorluk çekmem sanırım..
Aylin ben de gelmeyi çok istiyorum Cumartesi için bişi derlerse geri çeviriyorum arkadaşa gidicem diye inş. tamamen iileşir de birazcık öksürüğümüz var(
iyiyim ben canım. egre ranuna benı alırsa gelıcem yanı. oğlusun burnu akıyor ama gecer sanırım o zamana.
iyiyim ben canım. egre ranuna benı alırsa gelıcem yanı. oğlusun burnu akıyor ama gecer sanırım o zamana.
kızlarr.. malesef benim gelme işi tamamen yattı,ctesi günü ehliyet sınavında görevliymişim bugün tebliğ edip imza attırdılar.sınav 2-2,5 gibi falan biter sanırım,esenlerden bakırköye eve gidip efeyi alıp tekrar oraya geçmem imkansız gibi bişiy(( sınav görevinede anca rapor alırsam gelmemzlik yapabilirmişim. aman tüm şartları zorlarım diyordum gelmek için ama bu artık benim dışımda gelişen bi durum.valla kızlar şimdi gelemiyorum diye nasıl mahçup,suçlu hissediyorum kendimi sormayın.çok istiyordum çünkü bu oyun grubunu.umarım bi dahaki buluşmada sizinle olurum.
aylincim sen yinede bana özleden tlf yazarsan sevinirim ne bilim içimde bi umut bişeyler değişirde belki ayarlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?