Şubat 2009 Annleri-Bebekleri Oyun Grubu Yapalım Mı??

Aylin ben de gelmeyi çok istiyorum Cumartesi için bişi derlerse geri çeviriyorum arkadaşa gidicem diye inş. tamamen iileşir de birazcık öksürüğümüz var (

Ben sana baya yakınım,Ümraniyedeyim..Hatta bikaç sene önce Koşuyolu_Polis lojmanlarında oturuyordum.

İnş. bi hastalık yada önemli bişey çıkmassa gelmek istiyorum

Canım bu arada yapılacak bişey varsa yardımcı olabilirim.

Gelirken yapıp getirebilirim yer uzak olmadıgı için zorluk çekmem sanırım..

aylin nolur bende gelmek istiyom nolurrrrrr
ya bi an önce toplansanızda bendeki şu eziyet bitse

canım bendeki durum şöyle eşim tatbikata gitti kırklareline cuma yada cumartesi gelecek.cuma gelirse kesin gelirim ama ctsi dönerlerse gelemem sanırım çünkü öğleden sonra anca döner eve ve o halde bırakamaz bizi oraya.bebek koltuğumuzda yok ben tek başıma getiremem efeyi.eğer kadıköyden sonra çok uzak değilse deniz otobüsüyle gelebirim diye düşünüyorum 1 saatliğine bile olsa buluşmak istiyorum

hülyacım eğer gelirsen senide alırız özlemi alıcağız. bizimde araba koltuğumuz yok bende alamıyorum aracı.. mecburen eşim götürecek bizi sonrada gelip alıcak.. kızkardeşim var aslında ama onunda 26 sında randevusu varmış.. o olsaydı ben aracı alır kız kıza giderdik.. bakalım yinede

evet inşallah süper olucak... adresidede aldıkmı iş tamam... biz özlemle numaralarımızı verdik.

kızlarr.. malesef benim gelme işi tamamen yattı,ctesi günü ehliyet sınavında görevliymişim bugün tebliğ edip imza attırdılar.sınav 2-2,5 gibi falan biter sanırım,esenlerden bakırköye eve gidip efeyi alıp tekrar oraya geçmem imkansız gibi bişiy(( sınav görevinede anca rapor alırsam gelmemzlik yapabilirmişim. aman tüm şartları zorlarım diyordum gelmek için ama bu artık benim dışımda gelişen bi durum.valla kızlar şimdi gelemiyorum diye nasıl mahçup,suçlu hissediyorum kendimi sormayın.çok istiyordum çünkü bu oyun grubunu.umarım bi dahaki buluşmada sizinle olurum.
aylincim sen yinede bana özleden tlf yazarsan sevinirim ne bilim içimde bi umut bişeyler değişirde belki ayarlarım

kısmet be hülyacım..üzme kendini...2. sine gelirsin sende...ben bugün yollucam adres ve tel hepinize...olur da ayarlarsan bekliyorum muhakkak....

evet sınav ıster mısın dedıler bana da bızım olulda yokmus gorev. ben de istemedım oğluşumlan gezicez dedımm.

arkadaşlar hepinize adres ve tel bilgilerimin gelmiş olması lazım...gelmeyen varsa haber verir mi bi zahmet??? yarında listemizi güncelleriz..belki emel de gelecek kızlar..(_duru24_) o da bu akşam haber verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…