- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.481
bu saattemi yattı gece uyutmadı galiba
1 saatliğine yattı ....... hafta sonu tembelliği kalkar sabah 5den önce yatmaz..... nasıl gidiyor okuyabildinmiiii...
benim duam 50 tane kaldı yarın okurum onuda
Allah kabul etsin canım... vallah benim arkadaşım ve annesi olmasa ben imkansız okadar okuyamam..... kız arkadaşım tek başına bu dauayı 3günde okuyan biri olarak saolsun annesiyle 1000 okumuşlar.... bende 100 okudum.... ama fazla olacak diyede korkuyorum..... çünkü bana 1000 yazılmışdı bizimkiler 1000 okuyunca ben bari 100 okuyayım dedim 1100 oldu şimdi özleme dedim 500 değil 400 oku diye ama ulaşabildimmi bilmiyorum.....
istersen ben kalan 50 yi hafta ortasına bırakayım garanti olsun ama regl olursam sana kalır ok
tam günümde gelir reglim yarın bekliyorum
enepInAr diyorum ya bu ay saldırcam die :) şu hamilelik monitörü aklıma yattı zaten tüp bebekyapacak o gücüde kendimde şu an bulamıyorum bu monütörü deniycam 2-3 ay
sen çıktın gibi yarın konuşuruz öpüyorum
birde bu monütör neyin nesi bilmiyorum ama markası modeli tam öğren fiyat al birde eşime diyeyim bakayım belki uygun fiyata bulabilir.... çünk eşim ölçüm cihazları satıyor karaköy şişanede yeri belki bunuda satan firmaya ulaşıp temin edebilir... öyle olursa belki daha uyguna gelir... bana sormadan sipariş verme..
bu arada benimkiler iki kişi tek başlarına 1000 okuyacaklar bana okuyacak kısım kalmadı ben 33 okudum birinden alayım kimden eksiltsekde alsam..... bizimkiler alışkın onlar okurlar burdakilerden birinden alıp 33 çü 100 tamamlasam ...
Clearblue hamilelik monütörü 20 çubukla 450 tl paraya kıyıcam okudum yumurtlama gününü gösteriyo bizim yakalayamadığımız :) ben kafama koydum valla paraya kıyacam ama önce ben deniyim isterseniz para boşa gitmesin. okudum ilk ay hamile kalan var .
kız dur eşim pazartesi soracak oda bir fiyat alsında ona göre al ..... pazartesi netleşir...
erenpınarcım istersen benden alabilirsin bende 200 okudum 100 de eltim okucak 50 de eşim okur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?