Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar, başka bir forumda arkadaştan duydum.Belki denemek istersiniz diye buraya da ileteyim dedim.
Aşağıda jel hakkında bilgi ve bu siteden kullanıp da hamile kalanların yorumları var. Gittig... sitesinde 78 tl ye satılıyor ve yanında 5 gebelik 5 ovulasyon testi hediye veriliyormuş. Ben de almayı düşünüyorum.

Bu ürün spermlerin öldürmeyen hatta dış etkenlerden koruyan bir kayganlaştırıcı. pH' ı tam spermlere göre vajinanın kendi sıvısı bile biraz asidik olduğu için öldürebiliyor spermleri, akışkanlığı vs. herşey spermlerin kolay hareket etmesini ve yüzmesini sağliyor. 6 tane tüp içinde geliyor. ılişkiden önce vajinanın içine sıkıyorsun tüpün içindeki sıvıyı. Ben iki kere tesadüf olamaz diye düşündüm. Ben ilk kullandıgımda pişman olmuştum. Bu kimyasalı neden kullandim, kesin ölmüştür spermler diye, ama o ay hamile kalınca bu benim umudum oldu. Tekrar bununla hamile kalabileceğimi hissettigim için hiç umutsuzluğa kapılmadım.
( Rumuz : kibele Yer: ABD Tarih : 25/11/2008-Kadınlar Klübü Forumdan alıntıdır )

Kızlar bende tavsiye ediyorum. Bende kullandığımın 2. ayında hamile kaldım. Eşimin sperm sayısı bayağı düşüktü, aşılama bile zor görünüyordu. Ama diyorum ki Allahım belkide bunu sebep kılmıştır olması için. Elbette hiç birşey vakti gelmeden olmaz, bunuda unutmamak lazım.
( Rumuz : Menzil Gülü Yer: Yurt Dışı Tarih : 25/11/2008-Kadınlar Klübü Forumdan alıntıdır )

Herkese selamlar. Pre~seed kullandığımm ilk ay hamile kaldım. ıyi ki paylaşmışız burada tecrübelerimizi hamile kalmakla ilgili.
( Rumuz : Rockwell Yer: Diğer Tarih : 06/02/2009-Kadınlar Klübü Forumdan alıntıdır )

Bu arada Pre~seed in sayfasında ki reviewların (yorumların) hemen hemen hepsini okudum. Senin de dediğin gibi en geç 3 ay içinde hamile kalmış herkes. ılk ay çoğunlukta tabiki.
( Rumuz : Wannababy Yer: Istanbul Tarih : 06/02/2009-Kadınlar Klübü Forumdan alıntıdır )

Kızlar, Türkiye' den alınan Pre~seed' le hamile kalan tek kişiyim herhalde. Bu hafta öğrendim. Rabbim bu sefer sağlıcakla tamamına erdirip, vakti zamanında kucağımızada almayı nasip eder inşallah.
( Rumuz : Wannababy Yer: Istanbul Tarih : 06/03/2009-Kadınlar Klübü Forumdan alıntıdır )

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 2 aydır Pre~seed konusunda sitede sizi takip ediyorum. ıki buçuk senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu süre içinde iki defa dış gebelik bir de düşük yaşadım, ayrıca ocak ayı içinde ilk tüp bebek denememiz de olumsuz sonuçlandı. Eşimde de ben de de bir sorun olmadığından artık yüce ALLAH' ım hayırlı gördüğü zaman bize nasip edecektir diye düşünüyordum ve işte bu süreç içinde iki ay önce bu sitede bir şekilde sevgili Kibelenin Pre~seed kullanarak hamile kalması beni çok yüreklendirdi ve belki de tanrım onu benim karşıma çıkardı. Ben de geçen ay kullandım. Bu hafta salı günü bhcg testimi yaptırdım ve sonuç 323 pozitifti. ıki gün sonra tekrar yaptırdık testi, 964 ve 28 Mart Cumartesi yeniden yaptırdık ve çok şükür ki 2200 çıktı sonuç ve ben artık 5 haftalık hamileyim.
( Rumuz : Nequelen Yer: Istanbul Tarih : 29/03/2009-Kadınlar Klübü Forumdan alıntıdır )

kartopu gördün mü oldum yine yaaa adet üfffff yani napcam ben ya ne güzel hayal kuruyodum pazartesi belli olur felan die amaaan

cANIM SENDE AYNI ŞEKİLDE. ÜZÜLME DEMEK KOLAY AMA GERİSİ ZOR. HEPİMİZ YAŞIYORUZ ..... BU AY SANADA KISMET DEĞİLMİŞ. BAK BU AY HEPİMİZ FİRE VERDİK AMA BİR SONRAKİ AY COŞACAĞIZ CANIMCIM ÜZÜLME SAKIN....... BİRGÜN AĞLA AMA SONRA HEP GÜLLLLLL VE YENİDEN BAŞLA.....

EN BÜYÜK İNSAN HER DÜŞTÜĞÜNDE KALKMAYI BAŞARANMIŞ KIZLAR.... BİZDE HER HASTALANMAMIZDA ÜZÜLSEKDE DİMDİK DURABİLECEK GÜCE SAHİBİZ. ÇĞNKÜ UMUDUMUZ VAR ÇÜNKÜ ALLAH BİZİMLE... HERKESE İYİ HAFTA SONLARI..

offf arkadaşlar adet oldum....moralinizi bozmak istemem ama benim de hayaller gitti suya yie yasemin ben senden haber bekliyodum kendim de öğrendim zaten nese arkadaşlar sizin inşallah müjdelerinizi alırız.

hayaller hayaller yinede bitmesin yenisi gelsin umutla beklerken.bir dahaki sefere arkadaşımkaydirigubbakcemile3

slm kızlar tefriciyeye başladım muhtemelen yarın bitiririm ne var ne yok bu preseed ne yahu her eczane de varmı kullanan varmı sahi

slm kızlar tefriciyeye başladım muhtemelen yarın bitiririm ne var ne yok bu preseed ne yahu her eczane de varmı kullanan varmı sahi
Her eczanede olmayabiliyomuş canım, alan bi arkadaş da 130 a almış.Ama nette 78 e satılıyor.Kullanan bir arkadaş spermleri dışarı akıtmadığını, içerde kalmalarını sağladığını söyledi. Önceki yazdığım yazıda da zaten kullanıp hamile kalanların yazıları var.

Pre~seed ya gerçekten doğrumudur benim böyle şeylere DR tavsiyesi olmadan pek cesaretim yok bizim sorunumuzda sperm hareketinde sorun olması az hareketli ama herkezin bünyesine göremi aslında bu yazıları okuyuncada biyandanda denemek isterim.

bence ciddiye alma canım fena halde pazarlama kokusu geliyor boşver

kızlar ya böyle şeylerde acaba ürün satılsın diye kendi kişileri böyle yorumlar yapabilirmi herşeyi düşünür oldum kafama takıldı

okuyan okunacak .......................................... okunan
adet .. ............................................ miktar

KARTOPU344 200 ad..............................................
eneplnAr 1000 ad ...........................................33 ad
gül1973 100 ad ..............................................66 ad
kartopu344 100 ad...............................................
pancarr 300 ad..............................................
minaaa 144....................................................
bjközlem 500 ad..............................................
murse 500 ad...............................................
egeli75 400 ad...............................................
emenne 200 ad...............................................
estamp 200 ad...............................................
ece006 200 ad................................................
selda003 200 ad...............................................
ecrin87 200 ad.............................................
esra8 100 ad..............................................
ayşe.c. 100 ad...............................................

:Saruboceq: Kabul eyle Allahım :Saruboceq:

allahım duy sesimizi amiinnn

eczanelere sormak lazım varmı yokmu diye...doğrumu yalanmı diye.. birde doktora danışmadan kullsnmsyın .... ne olur olmaz...

biliyorumm canımmm çok sağol ağlamak rahatlatıyor zaten insanı. inş.canım yaaa bebişlerimiz gelir inş.evettt kısmet değilmiş. hakkımızda hayırlısı canımm. inşallah nisan mayısta başka yazı görmeyiz hep pozitif veya hamileyim yazılarını görürüz. sizler sayesinde bayağı moral kazandım canım çok sağol. allah gönlüne göre versin.hepimizin gönlündeki muradı versin. sende allaha emanet ol.

inşallah canım çok sağoll. senin içinde inşallahhhhhhh. hepimiz için tez zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle

offf arkadaşlar adet oldum....moralinizi bozmak istemem ama benim de hayaller gitti suya yie yasemin ben senden haber bekliyodum kendim de öğrendim zaten nese arkadaşlar sizin inşallah müjdelerinizi alırız.

neysee canım bozmayalım moralimizi kısmet değilmiş ne yapalım. bir daha ki aya inş. her ay yeni bir umut bizler için. inşallahta allahım bu emeklerimizi boşa çıkarmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…