- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.441
kartopu gördün mü oldum yine yaaa adet üfffff yani napcam ben ya ne güzel hayal kuruyodum pazartesi belli olur felan die amaaan
offf arkadaşlar adet oldum....moralinizi bozmak istemem ama benim de hayaller gitti suya yie yasemin ben senden haber bekliyodum kendim de öğrendim zaten nese arkadaşlar sizin inşallah müjdelerinizi alırız.
Her eczanede olmayabiliyomuş canım, alan bi arkadaş da 130 a almış.Ama nette 78 e satılıyor.Kullanan bir arkadaş spermleri dışarı akıtmadığını, içerde kalmalarını sağladığını söyledi. Önceki yazdığım yazıda da zaten kullanıp hamile kalanların yazıları var.slm kızlar tefriciyeye başladım muhtemelen yarın bitiririm ne var ne yok bu preseed ne yahu her eczane de varmı kullanan varmı sahi
Pre~seed ya gerçekten doğrumudur benim böyle şeylere DR tavsiyesi olmadan pek cesaretim yok bizim sorunumuzda sperm hareketinde sorun olması az hareketli ama herkezin bünyesine göremi aslında bu yazıları okuyuncada biyandanda denemek isterim.
bence ciddiye alma canım fena halde pazarlama kokusu geliyor boşver
slm kızlar tefriciyeye başladım muhtemelen yarın bitiririm ne var ne yok bu preseed ne yahu her eczane de varmı kullanan varmı sahi
banada öyle geldi hareketi artıralım diye olan az spermdende olmayalımda
okuyan okunacak .......................................... okunan
adet .. ............................................ miktar
KARTOPU344 200 ad..............................................
eneplnAr 1000 ad ...........................................33 ad
gül1973 100 ad ..............................................66 ad
kartopu344 100 ad...............................................
pancarr 300 ad..............................................
minaaa 144....................................................
bjközlem 500 ad..............................................
murse 500 ad...............................................
egeli75 400 ad...............................................125ad
emenne 200 ad...............................................
estamp 200 ad...............................................
ece006 200 ad................................................
selda003 200 ad...............................................
ecrin87 200 ad.............................................
esra8 100 ad..............................................
ayşe.c. 100 ad...............................................
:Saruboceq: Kabul eyle Allahım
Pre~seed ya gerçekten doğrumudur benim böyle şeylere DR tavsiyesi olmadan pek cesaretim yok bizim sorunumuzda sperm hareketinde sorun olması az hareketli ama herkezin bünyesine göremi aslında bu yazıları okuyuncada biyandanda denemek isterim.
canım ben ağlama demem bu durumlarda ağlaki ferahla içinde kalmasın acın ama hep dediğim gibi sakın umutsuzluğa kapılma bebişin er yada geç sana gelecekdir. kendinide eşinide üzme.. bu ay kısmet değilmiş... Allah esirgesin belki bu ay tutsaydı düşecekdi veya sakat olacakdı allah esirgemişdir muhakkakda ondan vermemişdir bu ay. bak dualarada başladık ben diyorum nisan ayında ve mayıs aında burada hamiş olmayan kalmayacak....
ağla ama umudunu kaybetme...... tez zamanda bebişini kucağına alman duasıyla canım Allah a emnate ol...
arkadaşım üzülme demek boşuna, insanın içi acıyor biliyorum ama o acının geçtiğinide biliyorum. 2 gün sonra yeni umutlar doğuyor içine ve yeniden başlıyor herşey. bu yeni başlangıcın sana inşallah 9 ay 10 gün sonra bebişin olarak dönsün arkadaşım. :Saruboceq:
offf arkadaşlar adet oldum....moralinizi bozmak istemem ama benim de hayaller gitti suya yie yasemin ben senden haber bekliyodum kendim de öğrendim zaten nese arkadaşlar sizin inşallah müjdelerinizi alırız.
eczanelere sormak lazım varmı yokmu diye...doğrumu yalanmı diye.. birde doktora danışmadan kullsnmsyın .... ne olur olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?