Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin amin inan öyle olacakdır... kendini sıkma üzülme diyemem bu insanın elinde değil ama yıpratma canım .iyi geceler...

yalnız değilsin arkadaşım kalbimiz seninle ne yapalım bebişler nazlı. inş.yakın zamanda hepimiz kavuşuruz insan üzülüyor ama çabuk toparlanmak gerek çünkü psikoloji çok önemli biliyorsun

biliyorum canımm iyiki sizler varsınız valla çok teselli aldım sizlerden sağolun. evetttt hemde ne nazlı bebişler bunlar. inş. en yakın zamanda canımmmm allahım kavuşturur bizleri. o psikolojiyi düzeltsek zaten herşey yoluna girecek ama inş. onuda yaparız.

Ben eczaneye sipariş verdim denemeyi düşünüyorum hayırlısı

bende bugün okuyunca düşündümde birde iyi yapalımderken daha beter etmeyelim. doktora danışmak lazım... ben yarın kendi doktorumu arayacağım ve böyle birşey varmı yokmu soracağım tavsiye ttiği bir isim varsada sizlere yazarım.....

bu arada benimkiler iki kişi tek başlarına 1000 okuyacaklar bana okuyacak kısım kalmadı ben 33 okudum birinden alayım kimden eksiltsekde alsam..... bizimkiler alışkın onlar okurlar burdakilerden birinden alıp 33 çü 100 tamamlasam ...

kuyan okunacak .......................................... okunan
adet .. ............................................ miktar

KARTOPU344 200 ad..............................................
eneplnAr 1100 ad ...........................................1100ad
gül1973 100 ad ..............................................66 ad
kartopu344 100 ad...............................................
pancarr 300 ad..............................................
minaaa 144............................................... .....
bjközlem 400 ad..............................................
murse 500 ad...............................................
egeli75 400 ad...............................................1 25ad
emenne 200 ad...............................................
estamp 200 ad...............................................
ece006 200 ad................................................
selda003 200 ad...............................................
ecrin87 200 ad.............................................
esra8 100 ad..............................................
ayşe.c. 100 ad...............................................

özlem 400adete indirildi. bizim 1100 oldu canımcım ve tamamdır...

kartopu ya sen 200+100 mü aldın anlamadım hata olmasında rakamlarda....

kimse yokmu... herkese günaydın ve tatlı rüyalar ben koçişi yolladım tekrar yatıyorum:)

canlarım günaydın bende dün gece 100 taneyi bitirdim Allah kabul etsin.bugün yarın adet olurum heraldesenağlama

arkadaşlar uzun zamandır giremedim ama okumaya çalıştım geçmişi Allah dualarınızı kabul etsin inşllh benimde bu ayki ümitlerim bugün son buldu aşılamanın 16. günüydü hastalanmazsam p.tesi test yapacaktım ama olmadı bi boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum çok zor bekelemek Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize 3.aşılamayı yaparmıyım bilmiyorum hiç gücüm kalmadı...

Canım benim ne desek üzüntünü alamayız hepimiz yaşadık hepimiz yıkıldık ama sonra gene dimdik ayağa kalktık Allah büyük umudumuzu kaybetmiyeceğiz. Şimdi üzül ağla rahatla sakın içine atma bizde yavrularımıza kavuşacağız ama zamanı gelince yanlız değiliz hepimiz birbirimize desteğiz :Saruboceq:

arkadaşım biraz kendini toparlayıp 1 ay arada diyebilir doktorun sonra mücadeleye devam pes etmek yok tabii üzülüyorsun bizlerde yaşadık yaşıyoruz ALLAHIN bildiği var deyip aşılamayı tekrar deniycez inşallah dualarımız kabul olurda buradaki tüm arkadaşlarımızın kucakları dolar.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…