- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.541
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız bende bitirdim sayımı 200 tane okudum Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah okuyamayan varsa yardım edebilirim alabilirim sayınızdan
enepInAr günaydın canım. hafata sonu çok yoğundum giremedim. bayağı okuyan olmuş duaları. sende çok hızlısın maşallah.
bu arada listede bir ada olmuş düzeltme yaparken sanırım. gamsem'in sayısıda bana yazılmış. onları düzelttim.
yeni liste ekteki gibi arkadaşlar
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız bende bitirdim sayımı 200 tane okudum Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah okuyamayan varsa yardım edebilirim alabilirim sayınızdan
arkadaşlar listenin son hali yukarıdaki gibi.
okuyamayan olursa haber versin lütfen. okyacak arkadaşlarımız var.
günaydın kızlar
kartopu istiyen varsa 50 verebilirim
Pnarcığım bugün erkencisin hayrola, bir sorun yok değilmi
emenne
murseden sana 50 tane verebiliriz canım
OKUNACAK .........................................OKUNAN
gamsem 200 ad
eneplnAr 1100 ad ................................................1100 AD
gül1973 100 ad.................................................... 100 AD
kartopu344 100 ad.....................................................50 AD
pancarr 300 ad
minaaa 144
bjközlem 500 ad..................................................500 AD
murse 450 ad
egeli75 350 ad.................................................350 AD
emenne 200 ad................................................200 AD
estamp 200 ad
ece006 200 ad
selda003 200 ad
ecrin87 200 ad
esra8 100 ad..............................................100 AD
ayşe.c. 100 ad.............................................100 AD
bu arada gül gelirse ona söylermisiniz almak istediği monitör 330za sahibinden de satılıyor.... benim eşimde bugün soracak fiyat alacak .......
kızlar ben yatacağım sizlere hoş sohbetler..... arada bakarım kalktığımda malum hafta başı koçiş evi çok dağıtıyor:)
tüp bebeğe geçmeden dinlenmek çok önemliymiş şimdi profösörün ismini unuttum çok güzel konuştu... biz bize gelen çiftlerimizi gereken tüm tahlilleri yaptıkdan sonra bir ay dinlenmelerini tavsiye ediyoruz ve her aşamadan bir sonraki aşamaya geçişlerdede bir ay dinlenmelerini tavsiye ediyoruz hatta mümkünse eşleriyle bir en az bir hafta tatile gitmelerini öneriyoruz çünkü streseen uzak durmak çok önemli dedi...bende eşime tabi demesi kolay dedim:))))) gelde içimize sorun bunu dedim ama hata yapıyoruz balım..... ama için ferah tut bende bu ay aşılama yaptıracağım tutmazsa 2 ay tüp bebeğe geçmeden ara vereceğim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?