Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

onu bende farkettim.... hatta acaba bilerekmi yaptı dedim.....

OKUNACAK ..........................................................................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................1100 AD
gül1973............100 ad............................................................... 100 AD
kartopu344........100 ad.................................................................50 AD
pancarr..............300 ad..............................................................300 AD
minaaa..............144 ad
bjközlem............500 ad..............................................................500 AD
murse................350 ad
egeli75...............350 ad..............................................................350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad................................................200 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............200 ad..............................................................100 AD
selda003.............200 ad
ecrin87................200 ad
esra8..................100 ad..............................................................100 AD
ayşe.c................100 ad...............................................................100 AD

Son düzenleme:
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız bende bitirdim sayımı 200 tane okudum Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah okuyamayan varsa yardım edebilirim alabilirim sayınızdan

allah kabul etsin canım.. Canabı hak umarum tea zamanda bebişlerimize kavuşmamız için bu duayı vesile kılar.....

birde hızlı olan ben değilim. benim kanki. bu duayı ezbee biliyor 3günde tek başına okuyan biridir de:))))))

bu arada gül gelirse ona söylermisiniz almak istediği monitör 330za sahibinden de satılıyor.... benim eşimde bugün soracak fiyat alacak .......

kızlar ben yatacağım sizlere hoş sohbetler..... arada bakarım kalktığımda malum hafta başı koçiş evi çok dağıtıyor:)

kızlar ben kaçtım.. siz yazın ben okurum..... geldiğimde bakarım... sizlere iyi çalışmalar..... dayanamayacağğım.......

Herkese ii haftalar diliyorum. bende 100ü okudum. Allah dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq:

sağol bitanem sahibinden hiç alışveriş yapmadım bunuda hastalığın ilk günü kullanmak lazımmış o yüzden oraya sipariş vermeyi düşünmüyorum geç gelir diye tırsıyorum kafamçokkarıştı sağol canım ilgin için tşk lera.s.

Canım hatta benim doktorum dediki o bir hafta tatilde hamile kalıp gelen varmış :) çok sevdiğim bi arkadaşıımda böyle hamile kalmış

kızlar nerdesiniz neyse çıkıyorum ben temizlik yapıcam sonrada kalan duamı okucam bende buğün bitiririm inşlallah kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…