- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.581
ya kızlar valla ben eğer hamile kalırsam kesin aşılamadan olur çünkü eşim aşılamadan sonra yanımda deildi yani hiç ilişki olmadı :)) inşallah hamileysem eğer gerçekten büyük umut olucak hepimize dua edin nolur ama dediğim gibi adet olucakmışım gibi hissediyorum
canım hamile kaldığındada rahim genişlediği için adet benzeri sancılar normalmiş bana doktorum söylemişti.inşallah bize mutlu haberi verirsin ama değilse bile fazla üzülmek yok ona göre kendini fazla yorma dinlen hayırlısı Allahtan.:Saruboceq:
GEÇMİŞ OLSUN CANIM aLLAH ANNECİĞİNE ŞİFALAR VERSİN
HİÇ TELAŞ ETME BEN OKURUM NE KADAR GEREKİRSE GÖRÜŞÜRÜZ
murseciğim anneciğine geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.
senin tespih sayını 350 indirdim
emenne sana 50 adet ekledim.
enepInAr sanada 50 adet ekledim canım .
yeni liste yukarıda arkadaşlar.
OKUNACAK ..........................................................................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................1100 AD
gül1973............100 ad............................................................... 100 AD
kartopu344........100 ad.................................................................50 AD
pancarr..............300 ad..............................................................300 AD
minaaa..............144 ad
bjközlem............500 ad..............................................................500 AD
murse................350 ad 350ad okundu.
egeli75...............350 ad..............................................................350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad................................................200 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............200 ad..............................................................100 AD
selda003.............200 ad
ecrin87................200 ad
esra8..................100 ad..............................................................100 AD
ayşe.c................100 ad...............................................................100 AD
murse canım annene geçmiş olsun Yüce Allah başından eksik etmesin
ne testi kartopu kanmı idrarmı. ama inan yaa hiç bebiş sinyali gibi deil akşamları özellikle kasığım ağırıyo adet sancısı gibi akıntım da var bilmiyorum yaa hayırlısı
pancar nezamana kadar bekliceksin adet olmazsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?