Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet fortel gebelik testinde belli oluyormuş. ama onunda fiyat kan testi kadar var hemenhemen . onun için kan testi yaparsa daha kesin sonuç alır.

ya kızlar valla ben eğer hamile kalırsam kesin aşılamadan olur çünkü eşim aşılamadan sonra yanımda deildi yani hiç ilişki olmadı :)) inşallah hamileysem eğer gerçekten büyük umut olucak hepimize dua edin nolur ama dediğim gibi adet olucakmışım gibi hissediyorum

canım hamile kaldığındada rahim genişlediği için adet benzeri sancılar normalmiş bana doktorum söylemişti.inşallah bize mutlu haberi verirsin ama değilse bile fazla üzülmek yok ona göre kendini fazla yorma dinlen hayırlısı Allahtan.:Saruboceq:

sağol canım benim ben çok sıkıntılar yaşadım iki kere miyom ameliyatı oldum 3 yıldır tedavi görüyorum çok hayal kırıklıkları yaşadım Allaha sığındım hep üzülmem deil üzülürüm tabi ama hayırlısı olsun bekliyorum sabırla sizlerden güç alıyorum bakalım nolacak mevla görelim neyler neylerse güzel eyler (çok duygusala bağladım yine :)))

murseciğim anneciğine geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.

senin tespih sayını 350 indirdim
emenne sana 50 adet ekledim.
enepInAr sanada 50 adet ekledim canım .

yeni liste yukarıda arkadaşlar.

amin saol kartopu 50 şimdi okudum benimki bitti ozaman allah kabul ederse hayırlı olur inşallah.bide bu ay hamile haberi gelirse okadar güzel olurki

:gitme:

selda003.............200 ad
ecrin87................200 ad
estamp.............. 200 ad
minaaa..............144 ad
gamsem....... .. 200 ad

ses seda varmı ?

ne testi kartopu kanmı idrarmı. ama inan yaa hiç bebiş sinyali gibi deil akşamları özellikle kasığım ağırıyo adet sancısı gibi akıntım da var bilmiyorum yaa hayırlısı

hiç belli olmaz canım kasıklarında ağrı var diyosun belki hamilesindir zaten adet belirtileriyle aynı oluyomuş. ay inşallah hamilesindir hadi güzel haberini bakliyoruz .

pancar nezamana kadar bekliceksin adet olmazsan?

valla mursecim normal adet günüm dündü ama bir iki kere beş gün gecikme olduğu için sanırım bi 10 gün beklicem (nası bekliceksem) işlerim yoğun kan testi vermeye gidemem idrar da hemen çıkmaz zaten bakalım hayırlısı

selam hanımlar ben size birşeyler sormak istiyorum yaza 3yılımız dolunca tüb bebek düşünüyordum fakat böyle boş boş beklemek canımı sıkıyor bu ay eşime test yapıp yeterli sperm varsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat hiç bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim; aşılama için de evlilikte 3yılın dolması şart mı ve devlet karşılıyor mu,ortalama maliyeti ne kadardır son olarak aşamaları kısaca nasıldır?
şimdiden teşekkür ediyorum...

selam hanımlar ben size birşeyler sormak istiyorum yaza 3yılımız dolunca tüb bebek düşünüyordum fakat böyle boş boş beklemek canımı sıkıyor bu ay eşime test yapıp yeterli sperm varsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat hiç bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim; aşılama için de evlilikte 3yılın dolması şart mı ve devlet karşılıyor mu,ortalama maliyeti ne kadardır son olarak aşamaları kısaca nasıldır?
şimdiden teşekkür ediyorum...

yarısını devlet karşılıyo ilaçların evli olduğunuz zaman önemli deil çok basit aşamaları var en kısa zamanda bu konuyla uzman bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim

10 gün sonra adet olursan gitmeyi düşünüyorum çocuğumuzun olması doktorlar tarafından tüpsüz olmaz denmesine rağmen devlet 3yıl boş boş bekletiyor bizi,aşılamada da bu şartın olmamasına sevindim,inşallah sperm sayısı aşılama için yeterlidir,5milyonun üzerinde olması gerekiyordu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…