Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
murse sen hiç okumadınmı?

50 emenneye 50 enepınara verebiliriz istersen

200 okudum 100 eltim okuyo 100 kalıyo geriye 50 pınar okucak 50 emenne isterse 50 de ben ve buğün biter. aslında bitirirdimde annemin hastane işiyle uğraşıyorum yarında gidicem ameliyat olma ihtimali var oyüzden kızlar yoksa biterdi şimdiye kadar.neyse bende şimdi temizliğe başlıcam 1 haftadır hiç bişey yapmadım görüşürüz kib

GEÇMİŞ OLSUN CANIM aLLAH ANNECİĞİNE ŞİFALAR VERSİN
HİÇ TELAŞ ETME BEN OKURUM NE KADAR GEREKİRSE GÖRÜŞÜRÜZ

günaydın kızlar..ben sürekli takip ediyorum ama iş yerinde bağlantıdan mı anlayamadım..hemen kopuyor..bende tevriciye okuudm 100 bitti.görüşmek üzre..

OKUNACAK ..........................................................................OKUNAN
gamsem....... .. 200 ad
eneplnAr.........1100 ad..+.. 50 ad ................................................1100 AD
gül1973............100 ad............................................................... 100 AD
kartopu344........100 ad.................................................................50 AD
pancarr..............300 ad..............................................................300 AD
minaaa..............144 ad
bjközlem............500 ad..............................................................500 AD
murse................350 ad..............................................................350 AD
egeli75...............350 ad..............................................................350 AD
emenne..............200 ad..+.. 50 ad................................................200 AD
estamp.............. 200 ad
ece006...............200 ad..............................................................100 AD
selda003.............200 ad
ecrin87................200 ad
esra8..................100 ad..............................................................100 AD
ayşe.c................100 ad...............................................................100 AD

Son düzenleme:
murseciğim anneciğine geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.

senin tespih sayını 350 indirdim
emenne sana 50 adet ekledim.
enepInAr sanada 50 adet ekledim canım .

yeni liste yukarıda arkadaşlar.

bu arada benim aşılamanın 13.günü bugün geçen aşılamada 11.gün adet olmuştum doktoruma bunu sölediğimde bana jel verdi onu kullandığım için gecikti heralde değilmi çünkü adet olucakmışım gibi belirtiler var ümitli deilim yani ama Allah büyük dünde adet günümdü bugün de olmadı ama gelecek gibi sinyaller var ((

o sinyaller bebiş sinyali olabilir canım. hadi inşallah.

test niye yaptırmadın arkadaşım. artık belli olur.

ne testi kartopu kanmı idrarmı. ama inan yaa hiç bebiş sinyali gibi deil akşamları özellikle kasığım ağırıyo adet sancısı gibi akıntım da var bilmiyorum yaa hayırlısı

ben hiç test yapmıyorum he adetimin geçmesini bekliyorum hüsrana uğramak istemiyorum ama bu beklemekte beni deli ediyor

inşallah hasta olmazsın da canım hamiş haberini verirsin bize

ne testi kartopu kanmı idrarmı. ama inan yaa hiç bebiş sinyali gibi deil akşamları özellikle kasığım ağırıyo adet sancısı gibi akıntım da var bilmiyorum yaa hayırlısı

Seni umutlandırmak istemem ama akıntı olması hamilelikten olabilir bendede hamilelğimde akıntı çok olmuştu ve aynen kasıklarım ağrıyordu adet olcakmışım gibi . Allahım bi aşılama dan hamile haberi alsak PAncar valla aşılamadan ümidimi kesmiştim inşallah hamilesindir bitanemm bi kan testi yaptırsana idrarda bile çıkar bence fortelin erken gebelik testini alabilirsin silikte olsa çıkar heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…