- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #2.561
canım okuyamayacaksan ben alırım 50yi istersen..... ben evdeyim nede olsa okurum.....
murse sen hiç okumadınmı?
50 emenneye 50 enepınara verebiliriz istersen
200 okudum 100 eltim okuyo 100 kalıyo geriye 50 pınar okucak 50 emenne isterse 50 de ben ve buğün biter. aslında bitirirdimde annemin hastane işiyle uğraşıyorum yarında gidicem ameliyat olma ihtimali var oyüzden kızlar yoksa biterdi şimdiye kadar.neyse bende şimdi temizliğe başlıcam 1 haftadır hiç bişey yapmadım görüşürüz kib
günaydın kızlar..ben sürekli takip ediyorum ama iş yerinde bağlantıdan mı anlayamadım..hemen kopuyor..bende tevriciye okuudm 100 bitti.görüşmek üzre..
ay kızlar ne güzel birlik olduk ne güzel okumuşuz yaa Yüce Rabbim kabul etsin inşallah
bu arada benim aşılamanın 13.günü bugün geçen aşılamada 11.gün adet olmuştum doktoruma bunu sölediğimde bana jel verdi onu kullandığım için gecikti heralde değilmi çünkü adet olucakmışım gibi belirtiler var ümitli deilim yani ama Allah büyük dünde adet günümdü bugün de olmadı ama gelecek gibi sinyaller var((
bu arada benim aşılamanın 13.günü bugün geçen aşılamada 11.gün adet olmuştum doktoruma bunu sölediğimde bana jel verdi onu kullandığım için gecikti heralde değilmi çünkü adet olucakmışım gibi belirtiler var ümitli deilim yani ama allah büyük dünde adet günümdü bugün de olmadı ama gelecek gibi sinyaller var((
inşallah hasta olmazsın da canım hamiş haberini verirsin bize
ne testi kartopu kanmı idrarmı. ama inan yaa hiç bebiş sinyali gibi deil akşamları özellikle kasığım ağırıyo adet sancısı gibi akıntım da var bilmiyorum yaa hayırlısı
ne testi kartopu kanmı idrarmı. ama inan yaa hiç bebiş sinyali gibi deil akşamları özellikle kasığım ağırıyo adet sancısı gibi akıntım da var bilmiyorum yaa hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?