- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #3.321
Canım aslında bende aynı şeyi düşündüm ama şimdiye kadar hep benim istediğim yapıldı ve sonuçta keşke yaptırmasaydım dedim mesela aşılama.
Eşimde her defasında ben demiştim dedi. Bundan sonra ipleri eşime verdim oda uzakta olsa bahçeciği istiyor daha önce başkası için gitmişler orda ümit yoksa doktor yapmıyormuş işe ticaret olayı gibi bakmıyorlar diyor. Hepimizin hakkında hayırlısı. Ben hayırlısıyla bir kere tüp deneyip bi dahada bu işin peşini bırakmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı
ah şu sigara yaa...bir türlü bırakamadığım gibi arttırdım birde...beslenme gerçekten çok öenmliymiş..bnm dr beslenmene dikkat et dedi..bizim işimiz ne kadar zor yarabbi yardımcımız ol...
sitesinde buldum senin için bak ankarada da var. ara görüş derim. ben 2,5 sene oldu bırakalı hiç içmedim bir daha ve canımda istemedi
ah şu sigara yaa...bir türlü bırakamadığım gibi arttırdım birde...beslenme gerçekten çok öenmliymiş..bnm dr beslenmene dikkat et dedi..bizim işimiz ne kadar zor yarabbi yardımcımız ol...
arkadaşım ne yap ne et şu sigarayı bırak. belki ankarada da vardır benim bıraktığım yer. biz kaçkişi bıraktık işyerinde. eşim 3 paket içerken bırakmış aynı yerde. mora terapi uyguluyorlar. parasıda çok uygun şimdi taksitte yapıyorlarmış. sırf bebek için değil önce kendin için bırak bence . en azından orada varsa git görüş. görüşmeye para almıyorlar.
neosante.com.tr
bir bak istersen
evet canım bende baktım dr.pelin dorsam eşimin arkadaşı 2 ay önce gitmiş oraya günde 2 paket içiyorken tamamen bırakmış çok etkiliymiş
bir sürü yer var burdada bırakmak istiyorum artık bende..hamile kaldığımda bırakmıştım..ama şimdi bu streste bırakmak zor geliyor..
ben butür şeylerde aracı olmayı pek sevmem ama buna çok inandığım,kendimde ve eşimde tam sonuç aldığım için tüm sevdiklerime öneriyorum. kolay ve rahat bir biçimde sigarayı bırakabilsinler diye.
kızlar ben çıkıyorum. bir arkadaşım daha doğum yaptı. şimdi hastaneye ziyarete gidiyorum bebişi.belki annelik banada sürülür bellimi olur. akşam girebilirsem görüşürüz.
Canım sen hamile kalmışmıydın sonra ne oldu. Bende hamileliğimde bırakmıştım bebeği kaybedince tekrar başlamıştım akılsız kafam
evet bir boş gebelik yaşadım birde düşük ama düşüğün biyokimyasal olma ihtimali çok yüksek dedi dr..neticede ben kendimi hamile sandım ve içmedim..bir arkadaşım var 4 aylık hamile günde 1,5-2 paket sigara içerdi.ve halada içiyor 7-8 tane
ececim bunu bi insan yavrusuna nasıl yapar??hamileyken 2 paket içilir mi ya..anlamakta zorlanıyorum..ey büyük ALLAHım görüyorsun ..biz olsada pamuklara sarsak diyoruz..olanda böle haksızlık ediyor yavrusuna..takdir senin...
maalesef gamsem durum böyle işte 2 aylıkken öğrendi gebeliği iki paket içiyordu şimdi azalttı 7-8 adet ama içmeden duramıyor..oda vicdan yapıyor ama bir türlü bırakamadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?