Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah şu sigara yaa...bir türlü bırakamadığım gibi arttırdım birde...beslenme gerçekten çok öenmliymiş..bnm dr beslenmene dikkat et dedi..bizim işimiz ne kadar zor yarabbi yardımcımız ol...

tabiki canım nereye içiniz yatarsa mühim olan yeterli ilgiyi bulmak doktordan ve hastaneden herşeyin hayırlısı canım

ah şu sigara yaa...bir türlü bırakamadığım gibi arttırdım birde...beslenme gerçekten çok öenmliymiş..bnm dr beslenmene dikkat et dedi..bizim işimiz ne kadar zor yarabbi yardımcımız ol...

arkadaşım ne yap ne et şu sigarayı bırak. belki ankarada da vardır benim bıraktığım yer. biz kaçkişi bıraktık işyerinde. eşim 3 paket içerken bırakmış aynı yerde. mora terapi uyguluyorlar. parasıda çok uygun şimdi taksitte yapıyorlarmış. sırf bebek için değil önce kendin için bırak bence . en azından orada varsa git görüş. görüşmeye para almıyorlar.

neosante.com.tr

bir bak istersen

MORA ANKARA
Son Güncelleştirme MORA-TÜRKıYE tarafından Mar 17 tarihinde yapıldı

BAHÇELıEVLER - DR UĞUR GÜZEL
TEL: (0312) 215 40 33
TEL: (0312) 215 40 47

sitesinde buldum senin için bak ankarada da var. ara görüş derim. ben 2,5 sene oldu bırakalı hiç içmedim bir daha ve canımda istemedi

sitesinde buldum senin için bak ankarada da var. ara görüş derim. ben 2,5 sene oldu bırakalı hiç içmedim bir daha ve canımda istemedi

evet canım bende baktım dr.pelin dorsam eşimin arkadaşı 2 ay önce gitmiş oraya günde 2 paket içiyorken tamamen bırakmış çok etkiliymiş

Ececim aynı duygular içindeyiz bebeği bu kadar isterken sigaradan da vazgeçemiyorum hep yarın yarın yarın diyorum.............. ne diyim kendime diycek laf bulamıyorumki...

bir sürü yer var burdada bırakmak istiyorum artık bende..hamile kaldığımda bırakmıştım..ama şimdi bu streste bırakmak zor geliyor..

evet canım bende baktım dr.pelin dorsam eşimin arkadaşı 2 ay önce gitmiş oraya günde 2 paket içiyorken tamamen bırakmış çok etkiliymiş

ben butür şeylerde aracı olmayı pek sevmem ama buna çok inandığım,kendimde ve eşimde tam sonuç aldığım için tüm sevdiklerime öneriyorum. kolay ve rahat bir biçimde sigarayı bırakabilsinler diye.

bir sürü yer var burdada bırakmak istiyorum artık bende..hamile kaldığımda bırakmıştım..ama şimdi bu streste bırakmak zor geliyor..

Canım sen hamile kalmışmıydın sonra ne oldu. Bende hamileliğimde bırakmıştım bebeği kaybedince tekrar başlamıştım akılsız kafam

evet canım sigarayı eşimde kullanıyordu ama şu an bıraktı çok baskı yaptım 7 8 ay günde 1 paketten 5 adete düşürdü baktım olmuyor bende bu şekilde tedavimizi bırakıcam boşuna çabalamayalım dedim bıraktı yoksa ben tedaviyi bırakıyordum

kızlar ben çıkıyorum. bir arkadaşım daha doğum yaptı. şimdi hastaneye ziyarete gidiyorum bebişi.belki annelik banada sürülür bellimi olur. akşam girebilirsem görüşürüz.

selam kızlar bakıyorum da bu ay herkes tüp bebişlere yogunlaşmıs..kesin nisan da patlama olucak...bencede aşılamadan çok daha iyi sonuç alacagınız kesin...

Canım sen hamile kalmışmıydın sonra ne oldu. Bende hamileliğimde bırakmıştım bebeği kaybedince tekrar başlamıştım akılsız kafam

evet bir boş gebelik yaşadım birde düşük ama düşüğün biyokimyasal olma ihtimali çok yüksek dedi dr..neticede ben kendimi hamile sandım ve içmedim..bir arkadaşım var 4 aylık hamile günde 1,5-2 paket sigara içerdi.ve halada içiyor 7-8 tane

kartopucum burda gözüküyosun iyi olduguna sevindim canım..rahatsızlıgın geçmiş..gelmiş gitmiş olsun inş.bundan sonra yasıcagımız rahatsızlıklar inş.mide bulantıları,baş dönmeleri olur...:ecrin_bebek: bebişlerimizin gelişini haber verir..

ececim bunu bi insan yavrusuna nasıl yapar??hamileyken 2 paket içilir mi ya..anlamakta zorlanıyorum..ey büyük ALLAHım görüyorsun ..biz olsada pamuklara sarsak diyoruz..olanda böle haksızlık ediyor yavrusuna..takdir senin...

maalesef gamsem durum böyle işte 2 aylıkken öğrendi gebeliği iki paket içiyordu şimdi azalttı 7-8 adet ama içmeden duramıyor..oda vicdan yapıyor ama bir türlü bırakamadı..

maalesef gamsem durum böyle işte 2 aylıkken öğrendi gebeliği iki paket içiyordu şimdi azalttı 7-8 adet ama içmeden duramıyor..oda vicdan yapıyor ama bir türlü bırakamadı..

inş.biran önce bırakır a bebişide kendide saglıkla hamileligini bitirir..kendime yaptıgım tek iyilik sigaraya hiç başlamamış olmam..kendimle bu konuda gurur duyuorum kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…